Умеете ли да готвите?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Re: Умеете ли да готвите?
Ауууу, извинете, че ви обидих, г-н майстор!
Аз нямам впечатления от останалите им изкуствени боклуци, но специално малките тайни за спагети ми допадат много. Пффф... какво ли се обаждам аз, невежата
Аз нямам впечатления от останалите им изкуствени боклуци, но специално малките тайни за спагети ми допадат много. Пффф... какво ли се обаждам аз, невежата
- inc
- Плиний Стари
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: завършил
С малки тейни и аз мога. Мога и без. Ама то се е видяло, че днес ще го карам на полуядливи собствени манджи.
май е крайно време да вкарам малко практика, че да си усъвършенствам почти нулевите кулинарни умения.
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
и с малки тайни, и без малки тайни пак не мога нищо
най-много омлет.. :{
наистина ще са ми нужни уроци
иначе другата година ще съм само на яйца..
edit: слети мнения. Мила
наистина ще са ми нужни уроци
edit: слети мнения. Мила
- wtf
- Драскач
- Специалност: Социология
- Курс: втори
Мога и обожавам да готвя. Всякакви работи, но напоследък не правя много сладкиши, поради липса на миксер и разни други "инструменти" 
I speak sarcasm as a second language.
- Bagatur
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Правя си кексове от време на време, а от баба ми научих и пилето с ориз. Само че не мога да ги правя в София, защото фурната в квартирата е с развален реотан 
Strength and honor.
- alekth
- От дъжд на вятър
- Специалност: японистика
- Курс: трети
Салата Цезар и сандвичи, както и замразени неща, които се изсипват в тиган/тава, таратор (без копър, магданоз, орехи и т.н.)
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Обичам да правя всякакви сладки работи - шоколадови сладки, домашен течен шоколад, "банани с пижами" и др. Иначе с традиционното готвене се справям, но само когато се налага. Липсва ми ентусиазъм.
I wanna fall from the stars straight into your arms
Аз лично обичам да съчетавам готвенето с пушене и хубава музичка...тогава удоволствието е ненадминато...
Обичам да експериментирам с различни маринати за месо и напоследък започвам да се запознавам с различни арабски ястия.
Сладкиши правя, но сааамо по заявка от жената или конкретен повод...
Обичам да експериментирам с различни маринати за месо и напоследък започвам да се запознавам с различни арабски ястия.
Сладкиши правя, но сааамо по заявка от жената или конкретен повод...

-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Всички момичета обичате бананиfluffy cloud написа:Обичам да правя всякакви сладки работи - ..."банани с пижами"...
Аз само едни палачинки са научих да готвя
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Аз не мога да не се похваля с много, много, много вкусните мъфини, с чиято направа тъкмо приключих. Снимка - утре. Вероятно.
Че сега баща ми се усуква около тях и не знам дали и колко ще останат за фотосесия.
Иначе напоследък правя и разни манджи чат-пат, но имам още много да уча. Не са гозбите на баба, но пък и засега няма отровени.
Иначе напоследък правя и разни манджи чат-пат, но имам още много да уча. Не са гозбите на баба, но пък и засега няма отровени.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Свети Гняв
- В началото бе словото
- Специалност: Етнология
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Като изключим пържените картофки, наденици с кашкавал и други такива "блажни" мезета, които всеки пропатил пияница се е научил да готви по един или друг начин, мога да правя шкембе чорба
. Олдскул, само с карантиите вътре, без допълнителни меса и сосове и тн (е, олио с червен пипер задълже
)

They try to make you and me live our lives by their design:
No free thought!
No free speech!!
No! Peace! Of mind!!!
No free thought!
No free speech!!
No! Peace! Of mind!!!
- Kindly girl
- В началото бе словото
- Специалност: Индология
Аз се зарибих;Р Най-забавно ми е да готвя,така де,знам,че ако ми се налага да готвя всеки ден едва ли ще е толкова забавно.А най-обичам да правя сладки и соленки;Р От нищо и никакви съставки стават такива вкусотийки.
Иначе с фиксовете на Маги е най-лесно.Аз обичам фикса за спагети Карбонара.
Иначе с фиксовете на Маги е най-лесно.Аз обичам фикса за спагети Карбонара.
Lonely heart and lonely travelling...
I look for you everywhere
but still can't find you...
I look for you everywhere
but still can't find you...
- _Lina_
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Компютърни науки
Заглавие: Умеете ли да готвите?
Амии случва се
Имам и такива моменти
Обичам да се навъртам в кухнята и да експериментирам ило то да пробвам някоя рецептичка или да отворя хладилника и да измисля нещичко от продуктите, които има. Не обичам да ме карат да готвя ии мразя да ми дават акъл как да сготвя нещо ако е в момент, когато си успокоявам нервите с рязане на чушки на малки парченца
Обичам и да ми готвят
обаче съм забелязала,че не си е работа да обещавам на някого да му готвя нещо, защото времето лети прекалено бързо явно и аз все се оказва, че не съм сготвила обещаното
Ааа и е лошо при мен понякога, че имам моменти на яка разсеяност и тогава всичките ми опити да готвя сааа катастрофални
Амии случва се
Обичам да се навъртам в кухнята и да експериментирам ило то да пробвам някоя рецептичка или да отворя хладилника и да измисля нещичко от продуктите, които има. Не обичам да ме карат да готвя ии мразя да ми дават акъл как да сготвя нещо ако е в момент, когато си успокоявам нервите с рязане на чушки на малки парченца
Обичам и да ми готвят
Ааа и е лошо при мен понякога, че имам моменти на яка разсеяност и тогава всичките ми опити да готвя сааа катастрофални

- The_Viper
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
Днес добавям още едно нещо към списъка с рецепти, които мога да направя: палачинки! Хванах им цаката и днес ги направих без ничия помощ /обикновено майка ми ми помага/. Каква гордост!

Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
And the voices pass with time
And I keep...
- Кристиян
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Категорично не умея да готвя, но пък за сметка на това имам желание да се науча за вбъдеще!