Ъндед тема

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Re: Ъндед тема вол. 2

Мнение от Noctis »

Бързаш да се похвалиш .. или търсиш спонсори ? :lol: :lol: :lol:
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
Аватар
Misha_Iv
Пишеща машина
Специалност: Информатика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Misha_Iv »

Рекламира се :P
Изображение
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

засилен маркетинг и по-ниски цени.. това са анти-кризисните му мерки :lol:
Аватар
atanas_tsankov
Форумозавър Рекс
Специалност: Компютърни Науки

Мнение от atanas_tsankov »

Никога не съм разбирал феновете на клубни отбори по футбол. Ама изобщо не ги разбирам. Веднъж си говорех с един заклет "левскар" и го питам
"Ако се смени треньора, ще си фен ли на 'Левски'?" -да.
"А ако след 7-8 години се сменят играчите?" -да.
"А ако 'Левски' не е толкова добър?" - да.
Значи какво излиза, той на стадиона ли е фен не мога да разбера. Той е фен на едно име, което не значи нищо. Какво е ''Левски" и какво е ЦСКА? Това са отбори, изградени от треньори, които се сменят и играчи, които играят за пари. Съвсем възможно е звездите на ЛС да играеха в ЦСКА, а звездите на ЦСКА - в ЛС, съдба е, че ги е купил единия отбор. В миналото, когато отборите са били разделени на градове, пак бива.. да се гордееш с играчи, родени и възпитани в твоя град. А тези смешни ултраси викат като свини на заколение и се псуват, все едно техния отбор е България, чуждия отбор е Турция, и сме в края на 19 век....
Същото нещо го има по целия свят и наистина не мога да го проумея. Как може да има толкова англичани, фенове на челси, като с руски пари са купени чуждестранни играчи и треньори... Но челси е гордостта на тези хора... W T F?!
Попитах го кой е най-големият проблем на човечеството - невежеството или апатията. Той ми отговори "Не знам и не ми пука."
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

atanas_tsankov написа:НЯКЪФ РАНДЪМ БУЛШИТ, КОЙТО ПИША ПОНЕЖЕ НЯМА К'В О ДА ПРАВЯ В 5 СУТРИНТА

О... и ... не коментирай неща, които не разбираш :wink: :!: :idea:
Аватар
atanas_tsankov
Форумозавър Рекс

"НАШАТА РЕЛИГИЯ" "ВОДАЧИ" "ДУХ" "БОРБА" "ЛЮБОВ" "ОТДАДЕНОСТ" "АЗ СЪМ ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО, ПО ДЯВОЛИТЕ! МОЯТ ЖИВОТ ИМА СТОЙНОСТ!"

Да, за футбол говорим. Тези хора, които намират смисъл на живота си в това и целият им живот се върти около един клубен футболен отбор... Ае осъзнайте се малко, не се филмирайте за глупости. И аз харесвам футбол, но това е просто една игра. Как може да има толкова запалени фенове на, повтарям - клубен отбор с купени играчи.

Не го разбирам. Не разбирам и вярващите, и травеститите, и пушачите, и напомпаните със стероиди хора... Но ги коментирам. Нали затова е форума... Може би не е точната тема, но ми заключиха "Какво си мислиш в момента" :scratch:
Попитах го кой е най-големият проблем на човечеството - невежеството или апатията. Той ми отговори "Не знам и не ми пука."
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

Вземи излез от манастирите малко - в 21 век живееш.. работата е там че това не е просто игра.. ако си фен на футбола би трябвало да го разбираш ... Футбола е феномен .. ако има някакво събитие по коментирано и следено по света.. моля те да ми го съобщиш - аз такова не знам .. И ако се поинтересуваш малко .. клубовете обикновено представляват различни социални прослойки в обществото, на различни области, религии и т.н.. примери безброй (Къде на друго място бедните ще победят богатите?) .. търси в нета сега няма да ти обяснявам като на малко дете..
И да като не разбираш нещо .. определено не е добра идея да показваш горделиво некомпетентността си по въпроса. По-добре да си мълчиш.. отколкото да изглеждаш като жабата от вицовете за животните в гората ;) ..
Аватар
atanas_tsankov
Форумозавър Рекс

Ако ми обясниш разликата между "Левски" и ЦСКА (религиозна, етническа, социална) ще те призная. И защо ако всички играчи на ЦСКА + треньора бъдат закупени от "Левски", левскарите пак ще ги третират като богове, а "свине" ще станат новите играчи на ЦСКА.. Затова говорех
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

Ти от коя планета си всъщност ??? :shock: Разликата е в идеологиите.. Левски винаги е бил отбор на опозицията.. на народа.. на свободомислещите хора..ЦСКА отбора на властта ( поне до 90-та година .. сега са отбора на .. армията (не че има и такава в момента ) .. някой техен фен да каже на какво са ( на мен не ми е работа да ги коментирам)).. Разделение винаги е имало .. Едно време даже са ги деляли на комунистически и фашистки отбори ;)
Колкото до втората ти глупост.. няма да я коментирам .. дори на момиченцата, които не знаят още защо момченцата пишкат прави , им е ясно, че тази дивотия няма как да се случи ;)
Аватар
atanas_tsankov
Форумозавър Рекс

Специално казах, че не говоря за миналото - тогава са били различни. Сега са еднакви. Сега и двата отбора купуват играчи и треньори, с цел да печелят мачове... нищо друго.
А втората ми глупост - естествено, че няма как да стане. Говоря за това ако всички играчи на "Левски" по стечение на обстоятелствата бяха в ЦСКА (майката на един го записва в детско-юношеската школа на ЦСКА, друг решава ЦСКА вместо "Левски", на трети ЦСКА му предлагат повече пари...) дали левскарите щяха да ги обичат както сега.
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

Това че група от 200-300 тюфлека във всяка от агитките псува по футболистите на чуждия отбор.. не значи, че всички го правят.. хората си подкрепят и обичат отборите.. без особено значение кои играчи играят там (има и изключения, но като цяло са рядкост).. Радват се като отбора печели и им е кофти като губи.. ти като не си фен не можеш нито да го разбереш, нито да го усетиш .. Явно тая тема не ти е силна .. иди си в темата за гей-браковете - там си ми по-симпатичен :idea: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Аватар
atanas_tsankov
Форумозавър Рекс

:) И аз съм фен на Бостън Селтикс. Харесва ми как играят. Харесвам техния отбор. Футболните запалянсковци се вживяват като един вид.... футболните клубове са нации и ТРЯБВА да ги подкрепяш вечно. Аз мога да ти гарантирам, че след 10 години ти пак ще си фен на "Левски". Защото си свикнал да си фен на "Левски", не защото играят най-красиво, нито защото са различни от другите отбори с нещо. Ако ти доставя удоволствие, перфектно. И аз се радвам на малки неща, които нямат смисъл, човешко е.
Аз съм против заклетите запалянковци, то не им е приятно, просто се чувстват като войници на фронта. И за каква кауза се бият и псуват? За някакви си футболни отбори.. Ако тази енергия и отдаденост беше впрегната в подпомагане на гладуващите деца в Африка.. Светът щеше да е различен.
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

Спри да се излагаш де.. учтиво те помолих няколко пъти да не си вириш моркова в теми, които нямаш ни най-малка представа за какво иде реч.. Иди храни гладните деца в Африка.. понеже тези в България са сити и всичко ни е идеално :oops: .. Да не съм ги карал аз да имат по 318 деца и да се чудят как да ги гледат ? И въобще не знам даже как ти хрумна да ги сравняваш тия две неща след като нямат нищо общо.. И ще съм фен на Левски .. не по навик.. а защото искам .. ти и това не можеш да го разбереш затова не приказвай такива идиотизми..
Дразня се на хора, които се бутат навсякъде, за да докажат колко са Political (както казаха в South Park :lol: )
Аватар
atanas_tsankov
Форумозавър Рекс

Сам каза, че ЩЕ си фен на отбор, без да знаеш нито какви ще са играчите, треньора, собствениците.... Е това ако не е по навик нз.

Айде спирам, че наспамихме хубаво спам темата със сериозни дискусии :mrgreen:
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

Еми ти не можеш да ВДЕНЕШ .. че не съм фен на .. играчите, на треньора или на собственика .. а на отбора..на името.. на идеята..ЛЕВСКИ !!! .. ОТБОРА!!! ОТБОРА !!! виждаш ли как хубаво съм го написал ? О - Т - Б - О - Р - А ! .. ОТБОРА

След като ти обясних като за индивид с капацитет достатъчен да хване лафовете в "Улица Сезам" .. дано си ме разбрал :idea: :arrow:
Публикувай отговор

Обратно към “СПАМ”