Допълнителен прием I етап
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [АКТУАЛНО] Допълнителен прием I етап
Доста несериозно от тяхна страна.Утре е крайния срок.
Официална страница на специалността Политология във Фейсбук. За повече информация отделете една-две минути там, защото това може да не е поредната глупост!
-
zaekqdosan
- От дъжд на вятър
Искам съвет иима ли въобще смисъл да подавам документи за последния етап на класирането,тъй като незнам мин балове а оценката ми по философия е 3,50 балообразуващите ми са високи 6,00 но нз дали това което е в персонална информация като мин бал е валидно и за последния етап на допълнителния прием ;( наистина нз има ли смисъл
- Eleanor
- Летящите Пръсти
- Курс: първи
не знам как вървят баловете за тази специалност, но нищо не ти пречи 
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Има смисъл, споко. Тази година бая свободни места има в СУ.
-
zaekqdosan
- От дъжд на вятър
Мерси много за съвета....ще подам документи пък каквото сабя покаже
но като гледам шансовете са ми 1 на 1000000
-
zaekqdosan
- От дъжд на вятър
Наистина има свободни места,но с 3,50 мал шанс ;( поне да беше 4,00 ама ни6то де догодинаsvetlio.varna написа:Има смисъл, споко. Тази година бая свободни места има в СУ.
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
На 2 етап формирането на бала е възмобно да става по нов начин, тъй като тогава ще имат възможност да кандидатстват и хора, неявявали се на изпитите.
-
zaekqdosan
- От дъжд на вятър
Да, ще влизат хора неявили се на изпит само с матури и високи оценки на тях и пак.....незнам за баловете но от първия етап на допълнителния прием няма никакви мин балове или аз май не гледам където трябва ;( или може да са тези от персонална информация и да са просто същите нещо никак не ми е ясно за мин балове с допълнителните класирания
- Катето
- В началото бе словото
- Специалност: Руска филология.
Дали са запълнени всички бройките за специалноста медицинска рехабилитация и ерготерапия?
Руска филология-1 курс.
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Ами записването трябва да е приключило преди 30-ина минути, трудно е да се каже
Приветsvetlio.varna написа:Още не се знае, но предполагам, че ще подаваш изцяло документи наново.
Искам да попитам някой знаели колко свободни места има в су
- kakoyto
- Драскач
- Специалност: информатика
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/n ... 011_godinazizka написа: Привет
Искам да попитам някой знаели колко свободни места има в суима ли някаква таблица нещо план да е публликувано или чак на 10 септември Благодаря ви
:*
Тук има таблица със свободните места, които бяха обявени общо за допълнителния прием!
Сърцето има доводи, които разумът не познава! - Блез Паскал
- dsquare
- В началото бе словото
- Специалност: Философия
Вчера се записах в специалност "Философия" с бал 22.72, който всъщност е и минималния бал, т.е. хванах последния влак.Като се записвах видях, че 3 момчета сме приети на допълнителния етап.Аз бях втория записал се.Ако третия не се е записал може и да имаш шанс на втория етап на допълнителния прием.Винаги има надежда.zaekqdosan написа:Здравейте и от мен
Дълго време четях коментарите за класиранията и вече взех съвсем да се отчайвам от всичко.Аз също съм кандидат за су,но от старата генерация;)завърших преди 4 год и нямам матури,но държах изпит по философия и соц науки и не се представих никак добре 3,50 на изпита,балообразуващите са ми 6,00,но вече наистина губя кураж.В персонална информация ми показват мин балове които не са мръднали,въпросът ми е има ли някой идеа с тази оценка да се надявам ли за нещо на 2-ри етап или просто да чакам догодина ;(
П.С. И аз съм от старата генерация, преди 3 години завърших, но това не ми пречи ако не ме бяха приели да пробвам догодина.Никога не е късно.

-
zaekqdosan
- От дъжд на вятър
Вчера се записах в специалност "Философия" с бал 22.72, който всъщност е и минималния бал, т.е. хванах последния влак.Като се записвах видях, че 3 момчета сме приети на допълнителния етап.Аз бях втория записал се.Ако третия не се е записал може и да имаш шанс на втория етап на допълнителния прием.Винаги има надежда.
П.С. И аз съм от старата генерация, преди 3 години завърших, но това не ми пречи ако не ме бяха приели да пробвам догодина.Никога не е късно.[/quote]
Много ти благодаря за куража ще се пробвам
а можеш ли да ми дадеш някакво инфо относно баловете за доп прием или още няма такива
П.С. И аз съм от старата генерация, преди 3 години завърших, но това не ми пречи ако не ме бяха приели да пробвам догодина.Никога не е късно.[/quote]
Много ти благодаря за куража ще се пробвам
Да питам по-вещите
Имате ли представа кога ще има инфо за втория етап на допълнителния прием и какво на практика се прави, за да се заяви участие и т.н.
Предполагам, че нямам никакви шансове с мизерен бал от 22.90 за задочно журналистика (женско съм) ама гледах, че за първия етап имаше 3 незети места, но не си подадох документи защото на второ класиране бала беше паднал до 23.84 и предполагам, че вече са заети, но знам ли
Имате ли представа кога ще има инфо за втория етап на допълнителния прием и какво на практика се прави, за да се заяви участие и т.н.
Предполагам, че нямам никакви шансове с мизерен бал от 22.90 за задочно журналистика (женско съм) ама гледах, че за първия етап имаше 3 незети места, но не си подадох документи защото на второ класиране бала беше паднал до 23.84 и предполагам, че вече са заети, но знам ли
Ще зарежа всичко и ще стана принцеса!