Прехвърляне

Тук може да задавате помежду си въпросите, които са актуални в процеса на вашето следване в Софийския университет

Модератор: sientelo

Borenzli
В началото бе словото

Прехвърляне

Мнение от Borenzli »

Здравейте! Регистирах се в този сайт, защото мисля, че само тук мога да намеря нужната ми информация, и то от някого , който е в системата и е запознат с правилата на играта :D Въпросът ми е : мога ли с отличен успех да се прехвърля след 1-ви курс от специалността "Начална и предучилищна педагогика" , задочно обучение , в друго специалост, чийто бал се образува Български x 3 , но редовно. Предварително ви благодаря за отговора! Много ще ми помогнете :) Действието се разиграва в СУ :lol:
Аватар
coup
Вазов

Мнение от coup »

Можеш да се прехвърлиш, но трябва да провелиш на място във факултета, в който искаш да се прехвърлиш, кога са сроковете. Щом си издържал(а) приемния изпит и имаш висок успех, мисля, че няма проблеми. :)
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
Аватар
Otkrovena
В началото бе словото

Мнение от Otkrovena »

Нямаш проблем щом си с над 5.50 и си издържала кандидатстудентския изпит за специалността, в която искаш да се прехвърлиш. Много се прехвърлят. Обикновено документите се подават през август месец, след като приключи приема на кандидат-студентите. Минала съм по този път. Бях задочно Българска филология. Съветвам те да следиш таблата до "Учебен отдел". Там можеш да питаш за документите, които се изискват. Всяка година отделните факултети изнасят условията за прехвърлянето, като нещата не се различават кой знае колко от предходни години. Имай търпение, защото чакането е голямо, но пък си струва. И не се притеснявай, не вярвай на всички слухове, които чуеш. Като видиш колко много (и големи) са списъците с прехвърлените, ще разбереш, че не е такъв мираж да се прехвърлиш, какъвто го представят много често. Успех!
Като птица в небесата
ти не спирай да летиш!
Ако вържат ти крилата
помни, че можеш да вървиш!
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

тоя въпрос... вече съм алергична към него :twisted: :lol: 8)...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
don_angelitto
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от don_angelitto »

Да чете само авторката на темата- искам си ?3!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Административни въпроси”