Записване с два невзети изпита дали може?
-
Mia
Записване с два невзети изпита дали може?
Интересъва ме възможно ли е да се запише 2ри курс с два невзети изпита от 1ви.В чужбина съм и ми е тръдно да се прибера септември ще бъде ли уважена евентялна молба?
- пикси
- Драскач
- Курс: втори
И аз съм така, само че с 4
Идеите на великите са крадени от живота, който и обикновените живеят. Сигурно те нямат време да се занимават с глупости, от които да родят велико откритие. Не всеки го удря ябълка по главата с положителен ефект, но пък всеки може да седне под дървото.
-
Mia
Bulgarska filologiq
Mnogo blagodarq za otgovora.Edinstvenoto,koeto me pritesnqva e dali e nujno prekusvane ako ne si si vzel pove4e ot edin izpit.Pitah v kancelariqta dokato bqh v BG i mi otgovoriha,4e ne moga da zapi6a 2ri kyrs ako imam pove4e ot 1 izpit.Ako ne ti predstavlqva trydnost popitaj kakvo e polojenieto i kak se produljava 2ri kyrs s nevzeti izpiti:).Blagodarq mnogo.
- пикси
- Драскач
- Курс: втори
Искрено се извинявам за забавянето, но горе-долу нещата стоят така: с повече от 1 изпит не може да се запише следващ курс. Относно това,че сега те няма,мисля че трябва да се разбереш с преподвателите,те и без това едвам идват на изпитите и постоянно сменят датите. Ако те интересува някой конкретен изпит, пиши ми и аз ще ти дам инфо или поне ще опитам да издиря координати на въпросният преподавател.
Само гледай да се оправиш до 01 октомври! Успех!!!
Само гледай да се оправиш до 01 октомври! Успех!!!
Идеите на великите са крадени от живота, който и обикновените живеят. Сигурно те нямат време да се занимават с глупости, от които да родят велико откритие. Не всеки го удря ябълка по главата с положителен ефект, но пък всеки може да седне под дървото.