Записване с два невзети изпита дали може?

Архив на теми от раздел "Студенти"
Mia

Записване с два невзети изпита дали може?

Мнение от Mia »

Интересъва ме възможно ли е да се запише 2ри курс с два невзети изпита от 1ви.В чужбина съм и ми е тръдно да се прибера септември ще бъде ли уважена евентялна молба?
Аватар
пикси
Драскач
Курс: втори

И аз съм така, само че с 4

Мнение от пикси »

:lol: Имам четири невзети изпита от първата година и сега трябва да ходя да видя какви ще ги върша. Мога да попитам в канцеларията за твоя случай, ако искаш, и след това ще ти пиша какво са казали оттам. Мисля, че има разрешение на този проблем, стискам палци :D
Идеите на великите са крадени от живота, който и обикновените живеят. Сигурно те нямат време да се занимават с глупости, от които да родят велико откритие. Не всеки го удря ябълка по главата с положителен ефект, но пък всеки може да седне под дървото.
Mia

Bulgarska filologiq

Мнение от Mia »

Mnogo blagodarq za otgovora.Edinstvenoto,koeto me pritesnqva e dali e nujno prekusvane ako ne si si vzel pove4e ot edin izpit.Pitah v kancelariqta dokato bqh v BG i mi otgovoriha,4e ne moga da zapi6a 2ri kyrs ako imam pove4e ot 1 izpit.Ako ne ti predstavlqva trydnost popitaj kakvo e polojenieto i kak se produljava 2ri kyrs s nevzeti izpiti:).Blagodarq mnogo.
Аватар
пикси
Драскач
Курс: втори

Мнение от пикси »

Искрено се извинявам за забавянето, но горе-долу нещата стоят така: с повече от 1 изпит не може да се запише следващ курс. Относно това,че сега те няма,мисля че трябва да се разбереш с преподвателите,те и без това едвам идват на изпитите и постоянно сменят датите. Ако те интересува някой конкретен изпит, пиши ми и аз ще ти дам инфо или поне ще опитам да издиря координати на въпросният преподавател.
Само гледай да се оправиш до 01 октомври! Успех!!! :D
Идеите на великите са крадени от живота, който и обикновените живеят. Сигурно те нямат време да се занимават с глупости, от които да родят велико откритие. Не всеки го удря ябълка по главата с положителен ефект, но пък всеки може да седне под дървото.
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”