За и Против правилата за прием на студенти в СУ

Модератори: Don Horhe, Lord

Аватар
Шепот
Стенограф
Специалност: Книгоиздаване
Курс: трети
Обратна връзка:

Re: За и Против правилата за прием на студенти в СУ

Мнение от Шепот »

zizibg написа:Какво стана, някой приет ли е на първия етап на допълнителния прием и с какъв бал? :)
Първияут етап от допълнителния прием се обсъжда тук. Настоящата тема е за обсъждане на правилата за прием - правилни ли са или не, - както и за студентски теории на конспирацията. ;)
Успех! :D
Garraty
В началото бе словото

Мнение от Garraty »

Хора с по над единица по-нисък бал от моя влизат Публична администрация, надвишавам минималния бал за КН с близо 5(пет) единици, но благодарение на тазгодишното недоразумение, което някои наричат "Правилник за прием на студенти в СУ" не мога да запиша нито една от двете специалности. Най-интересното е, че, ако бях изкарал по-ниска оценка на изпита, в момента щях да съм сред приетите... абсурдно, нали?
Аватар
Lord
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от Lord »

Запознах се със случая. Не е справедливо. Това е една от най-големите изцепки на сегашното ръководство и никакви аргументи от финансов или друг характер не могат да я оправдаят. Положението щеше да е друго, ако предварително бяха обявили с необходимия шум, че променят нещо, което не е променяно от десетки години. Червен надпис ВАЖНО на заглавната страница на университетския сайт поне месец преди КСК щеше да е разрешение близо до адекватното. Но това, което се случва в момента, е грозно и значително уронва доверието ми, доколкото го има, в администрацията. И после студентите били груби и некоректни. Това ако не е груба некоректност, не знам кое е.
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo

Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
Публикувай отговор

Обратно към “България”