Допълнителен прием I етап
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
alexandra liubenova
- В началото бе словото
Re: [АКТУАЛНО] Допълнителен прием I етап
Тоест тези места продължават да са свободни?!
- Kkrisko
- В началото бе словото
- Специалност: ск
- Курс: втори
- Обратна връзка:
хахаха честиту на всички , приехаме
но... География и биология , някой може ли да ми поясни малко инфо за тази специалност че не съм запознат с нещата ....??

но... География и биология , някой може ли да ми поясни малко инфо за тази специалност че не съм запознат с нещата ....??
Последно промяна от Kkrisko на 12 Авг 2010, 15:41, променено общо 1 път.
как???
и аз така го разбирам, че местата са свободни, само не разбирам защо, след като данните са изкарани от персоналната информация на неприет...alexandra liubenova написа:Тоест тези места продължават да са свободни?!
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Наистина е странно. о.Оforttuna написа:и аз така го разбирам, че местата са свободни, само не разбирам защо, след като данните са изкарани от персоналната информация на неприет...alexandra liubenova написа:Тоест тези места продължават да са свободни?!
Тази година съвсем не я разбирам кандидат-студентската кампания.
~ Кътчето ~
-
alexandra liubenova
- В началото бе словото
Аз се опитвам да се свържа с някой в университета,но за съжаление - никой не вдига....Ако някой от тук разбере защо е така ,да пише.Много ще съм благодарна
На персонална информация пише 33 места 30 приети а аз не съм приета и на още едно ми е така защо се получава така хораdqvolito написа:forttuna написа:Допълнителен прием I етап - минимален бал - жени
Психология 27.00
Специална педагогика 22.04
Социална педагогика 22.12
Логопедия 22.28
Предучилищна и начална училищна педагогика 21.52
Педагогика 19.60
Социални дейности 19.95
Библиотечно-информационни науки 25.29
Неформално образование 19.25
Мъже
Психология- 26.39
Молекулярна биология-19.06
Биотехнологии-21.25
Медицинска рехабилитация и ерготерапия- 27.44
При Медицината пише, че са приети 18, а има 22 места за момчета. При момичетата са приети 22 момичета, а пише, че има 23 места???
-
angeloff
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Учиш, изкарваш добра оценка, влизаш навреме. Като всяка година.Шепот написа:Тази година съвсем не я разбирам кандидат-студентската кампания.
Журналистика /редовно/ 1. курс
Трети опит? Допълнително, т.е. трето класиране или кандидатстване трета година?
Честито!
Честито!
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
- dsquare
- В началото бе словото
- Специалност: Философия
- Курс: първи
Ако беше трета година досега да съм се отказалMaeve написа:Трети опит? Допълнително, т.е. трето класиране или кандидатстване трета година?![]()
Честито!

Има и такива ентусиасти...
Ами... успех!
Ами... успех!
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
- atanas_tsankov
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Компютърни Науки
- Курс: първи
"Онези, които не са доволни от записаната специалност при желание от своя страна, с труд и търпение, ще имат възможност да се прехвърлят след първата година или да се запишат в т.нар Нова или Втора специалност. "
Аз не можах да разбера какъв беше проблема хората, приети и записали 2ро и по-долно желание, да участват за тия места... То СУ не губи бройки дефакто, защото тези хора, които сега с 2ки влизат по-желаните специалности, иначе пак щяха да са стденти... на място на местата, освободени от хората, приети и записали на 2ро класиране!
Аз не можах да разбера какъв беше проблема хората, приети и записали 2ро и по-долно желание, да участват за тия места... То СУ не губи бройки дефакто, защото тези хора, които сега с 2ки влизат по-желаните специалности, иначе пак щяха да са стденти... на място на местата, освободени от хората, приети и записали на 2ро класиране!
Попитах го кой е най-големият проблем на човечеството - невежеството или апатията. Той ми отговори "Не знам и не ми пука."
- дЕс
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
И мойте специалности са същите и не съм приета, а си пише, че места има. Странна работа...forttuna написа:
angeloff написа:Учиш, изкарваш добра оценка, влизаш навреме. Като всяка година.Шепот написа:Тази година съвсем не я разбирам кандидат-студентската кампания.
Въпросът е принципен. Това, че е трето или енто класиране не означава, че не трябва да има правила, а и не искам да вярвам че е така, чудя се какво пропускам...