smile_faaace написа:PePs написа:Излезе дано сте приети аз не съм :s
И аз не съм , за съжаление. Честито на приетите !
И сега , за вторият етап пак ли по същият начин ще чакаме или вече ще трябва да подаваме документи?
Хора, кажете, моля !
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
smile_faaace написа:PePs написа:Излезе дано сте приети аз не съм :s
И сега , за вторият етап пак ли по същият начин ще чакаме или вече ще трябва да подаваме документи?
влезни в персонална информация с твоите си данни и виж пише баловете на всичкиnoreli написа:някой може ли да ми напише минималните балове?
На мен,определено ВТУ ми е много по-близо от СУ.А и журналистиката е моя мечтаsmile_faaace написа:Ами то голямо значение има също така и откъде си и някои лични фактори разбира се.Inchetooo написа:А сега какво??? Книгоиздаване СУ или Журналистика ВТУ? Може би дилемата ми не е толкова голяма,но наистина имам нужда и от чуждо мнение
Аз лично бих записала книгоиздаване заради това , че СУ ми е близо и всичко ми е тук, пък и от финансова гледна точка разбира се , и след това бих се преместила.
Книгоиздаването е прекрасна специалност.Inchetooo написа:А сега какво??? Книгоиздаване СУ или Журналистика ВТУ? Може би дилемата ми не е толкова голяма,но наистина имам нужда и от чуждо мнение
Никой ли не чете какво пишат на сайта...smile_faaace написа:smile_faaace написа:PePs написа:Излезе дано сте приети аз не съм :s
И сега , за вторият етап пак ли по същият начин ще чакаме или вече ще трябва да подаваме документи?![]()
Хора, кажете, моля !

Inchetooo написа:На мен определено ВТУ ми е много по близо от СУ.А и журналистиката е моя мечтаsmile_faaace написа:Ами то голямо значение има също така и откъде си и някои лични фактори разбира се.Inchetooo написа:А сега какво??? Книгоиздаване СУ или Журналистика ВТУ? Може би дилемата ми не е толкова голяма,но наистина имам нужда и от чуждо мнение
Аз лично бих записала книгоиздаване заради това , че СУ ми е близо и всичко ми е тук, пък и от финансова гледна точка разбира се , и след това бих се преместила.Но мисълта,че ще направя грешния избор,като избера ВТУ не ми дава мира
![]()
sistel,напълно съм съгласна,градът е невероятен
_Lina_ написа:Никой ли не чете какво пишат на сайта...smile_faaace написа:smile_faaace написа:PePs написа:Излезе дано сте приети аз не съм :s
И сега , за вторият етап пак ли по същият начин ще чакаме или вече ще трябва да подаваме документи?![]()
Хора, кажете, моля !
Ето виж тук, пише го същото и на 1вата страница на темата - да, трябва да се подават на ново документи и участваш само ако не си приет на никое от желанията ти
За сега пише само "Подаване на документи" , а те струват 6 лв.smile_faaace написа:Ще се заплащат ли ? Например ...
PePs с матура или с изпит кандидатсва тиDeadMistress написа:За сега пише само "Подаване на документи" , а те струват 6 лв.smile_faaace написа:Ще се заплащат ли ? Например ...
Но пише също "до 10 септември 2010 г. – обявяване на незаети места и формулиране на регламента за приема" - демек може да сложат пак такса от 30лв. , noone knows ... 10 септ. ще разберем кое , как , къде .
forttuna написа:Допълнителен прием I етап - минимален бал - жени
Психология 27.00
Специална педагогика 22.04
Социална педагогика 22.12
Логопедия 22.28
Предучилищна и начална училищна педагогика 21.52
Педагогика 19.60
Социални дейности 19.95
Библиотечно-информационни науки 25.29
Неформално образование 19.25