Лекциите всъщност не са интересни. По ИБДП човек може да заспи. МО-то е интересно единствено за хора с изявен интерес към историята. По ОТП ще намирате безкрайно по-полезни упражненията при Шопов (които всъщност са най-полезното нещо за цялата година). На икономиката ще заспивате, защото просто е скучна, колкото и добър лектор да е Пеовски (а той наистина е добър лектор.) РЧП-то е яко, ако успеете да се навивате да ставате рано за него, Реториката още повече, ако се навиете да ставате по тъмно за нея и тук-таме да пристигате в уни и да осъзнавате, че всъщност лекторът ви не се е появил и вие само ще кибичите като паяци на празна паяжина.
Първи курс човек виси по кафетата. Опознава заведенията около ректората. Ходи по дискотеки и изучава различните барове и нощни заведения, както и няколкото ключови локации на Дивака. Спи до късно и лентяйства просто защото това е времето, в което да лентяйствате. От втори курс нататък започват конкретните дисциплини и конкретното учене по специалността, а повечето от вас ще се хванат на стаж, защото ще осъзнаете крайната необходимост от това. Обаче дотогава има цяла година.
P.S. Безкрйно ми е забавно как се обявявате кой от коя група е и си правите списъци... Само след няколко месеца половината от вас няма и да си спомнят за този форум.
P.S.2 Всъщност ми е скучно и затова изписах целия този чаршаф. Извинявам се, ако съм ви отегчила.