Проблем с трето класиране

Подфорум към Медицинския факултет

Модератор: dqvolito

Spektr
В началото бе словото

Re: Проблем с трето класиране

Мнение от Spektr »

Не знам какво и казвате на момичето да се успокои, след като в случая е права. Толко пари дадохме, даже си плащаме да участваме в класиране и накрая ти казват, че не можеш да участваш на 3то класиране. Къде другаде го има това? Да ти вземат пари за да участваш в класиране! Рядко тъп университет.
zizka
В началото бе словото

Мнение от zizka »

Spektr написа:Не знам какво и казвате на момичето да се успокои, след като в случая е права. Толко пари дадохме, даже си плащаме да участваме в класиране и накрая ти казват, че не можеш да участваш на 3то класиране. Къде другаде го има това? Да ти вземат пари за да участваш в класиране! Рядко тъп университет.

Днес е 7 ми утре 8 ми много ми е чудно до 10 ти какво ще измислят естествено че ще може да кандидастват тия които не са се пробвали до сега по 30 лв такса кой бяга всичко е за пари и още сумати бланки и преводи по банки към 50лв ще напълним хубаво нечий джоб и накрая всеки да се спася а това че един се е бахтил цяла година по уроци и е учил занимавал се е с предварителни редовни и т.н никой не го цени това в България единия приет с 6 другия с 3 в една специалност е и какво от това ;) думи нямам
lynx
В началото бе словото

Мнение от lynx »

santoria написа:хора осъзнайте се няма да приемат с тройки аз имам прилична оценка над 5 на матура с която кандидаствах, и не ме приеха нито на първо класиране нито на второ, за хора в подобна ситуация нетрябва ли да има шанс?
Хубаво-да има,но защо ще орязват нашите шансове? Обясни ми щом балът ми стига за 1-вата специалност (т.е най-най-желаната както се подразбира) защо по дяволите трябва да уча 20-стата? :shock: И ако има такова правило за първа година-да го бяха написали ясно черно на бяло,за да не се подвеждат хората! По член 38 и 39 могат да се правят съчинения по картинка и свободни интерпретации...Обясни ми защо едва на 02.08.2010 пуснаха мааалко повече разяснения? Надявам се да го поправят,за да може и хора в твоето,и хора в моето положение да се състезават по бал. Нали разбираш,че ако елиминират кандидати от класирането,шансовете за хората с по-нисък бал от тях растат...
Аватар
dqvolito
От дъжд на вятър
Специалност: медицина
Курс: първи

Мнение от dqvolito »

lynx написа:
santoria написа:хора осъзнайте се няма да приемат с тройки аз имам прилична оценка над 5 на матура с която кандидаствах, и не ме приеха нито на първо класиране нито на второ, за хора в подобна ситуация нетрябва ли да има шанс?
Хубаво-да има,но защо ще орязват нашите шансове? Обясни ми щом балът ми стига за 1-вата специалност (т.е най-най-желаната както се подразбира) защо по дяволите трябва да уча 20-стата? :shock: И ако има такова правило за първа година-да го бяха написали ясно черно на бяло,за да не се подвеждат хората! По член 38 и 39 могат да се правят съчинения по картинка и свободни интерпретации...Обясни ми защо едва на 02.08.2010 пуснаха мааалко повече разяснения? Надявам се да го поправят,за да може и хора в твоето,и хора в моето положение да се състезават по бал. Нали разбираш,че ако елиминират кандидати от класирането,шансовете за хората с по-нисък бал от тях растат...
Точно така! Съгласен съм с това мнение!
"Всичко в умерени количества е полезно" - Хипократ :)

МЕДИЦИНА - Медицински факултет към СУ

Групата на МФ в facebook e : http://www.facebook.com/group.php?gid=1 ... all&ref=ts
Аватар
iki
В началото бе словото
Специалност: МУ-София, Медицина

Мнение от iki »

zizka
В началото бе словото

Мнение от zizka »

Искам да попитам сега като стана ясно кои могат да се класират за 3 то класиране как мога да променя от задочно редовно защото писах специалностите задочно а искам редовно
Аватар
dqvolito
От дъжд на вятър

Мнение от dqvolito »

zizka написа:
Искам да попитам сега като стана ясно кои могат да се класират за 3 то класиране как мога да променя от задочно редовно защото писах специалностите задочно а искам редовно

Записана ли си нещо задочно? Или искаш да участваш в трето с нови желания?

Групата на МФ в facebook e : http://www.facebook.com/group.php?gid=1 ... all&ref=ts
zizka
В началото бе словото

Мнение от zizka »

dqvolito написа:
zizka написа:

ЗАписала съм да неискам на ново искам просто същите специалности от задочно редоовно?:)
Аватар
dqvolito
От дъжд на вятър

Мнение от dqvolito »

zizka написа:
dqvolito написа:
zizka написа:

ЗАписала съм да неискам на ново искам просто същите специалности от задочно редоовно?:)
Според моето скромно мнение това е невъзможно, но нека и други да кажат?

Публикувай отговор

Обратно към “МФ”