Социология 2010
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Социология 2010
Привет на всички бъдещи колеги! :]
Има ли приети? Разпишете се, вече си имаме и ние тема ;]
Има ли приети? Разпишете се, вече си имаме и ние тема ;]
-
Hope_Amelie
- В началото бе словото
- Специалност: Социология
- Курс: първи
Re: Социология 2010
Приета съм на първо класиране по първо желание - социология с бал 29.10
)) Много съм щастлива,защото ми беше нещо като мечта,а и чувствам,че няма да пропилея 4 години в учене на нещо ненужно и безинтересно...Нямам търпение да се запознаем и пракараме едни незабравими студентски години заедно 
Здравейте, колеги! Честито и от мен. Аз тази година ще съм втори курс, но исках да ви поздравя за избора! Ако имате въпроси, с радост ще ви отговарям
Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън
Оо, почти бях загубила надежда, че някой ще пише в темата ^^ Точно навреме Hope_Amelie :]
Иначе и на мен ми беше на първо желание и определено също е нещо като сбъдната мечта, след като втора година кандидаствам само, защото си искам социология (:
А относно въпросите, предполагам по време на семестъра ще имам повече, хаха (:
Бтв, миналогодишната тема е много полезна и има сравнително доста голяма активност!
А дано се появят още хора тук ;]
Иначе и на мен ми беше на първо желание и определено също е нещо като сбъдната мечта, след като втора година кандидаствам само, защото си искам социология (:
А относно въпросите, предполагам по време на семестъра ще имам повече, хаха (:
Бтв, миналогодишната тема е много полезна и има сравнително доста голяма активност!
А дано се появят още хора тук ;]
Чакам от засада второ класиране - 27 стотни разлика.
добър вечер и от мен колеги и колежки
само ако знаете колко съм радостна за таз социологияяяяя .......
))))))))))
- mimars
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Здравейте колеги и от мен
Още месец и малко и ще се запознаем лично
и се надявам заедно да прекараме най- забавните и изпълнени с купони студентски години
(party) (dance) 
-
The Phenomenon
- В началото бе словото
- Специалност: Социология
Здравейте : ) Надявам се повечето да сте избрали специалността, както мен - първо и единствено желание, а не да сте тук, за да можете да се преместите или защото не ви е стигнал балът за друго : )
Имам два въпроса - как стои въпросът с езиците - колко и кога ще ги избираме и колко е минималния бал за момчета/момичета с история;език тази година на първо класиране? Защото от СУ никъде не са дали общи класирания на студенти, балове и т.н. статистики
Имам два въпроса - как стои въпросът с езиците - колко и кога ще ги избираме и колко е минималния бал за момчета/момичета с история;език тази година на първо класиране? Защото от СУ никъде не са дали общи класирания на студенти, балове и т.н. статистики
Като гледам тези, които пишат в темата мисля, че всички сме искали социология най-много, тоест първо желание (:The Phenomenon написа:Здравейте : ) Надявам се повечето да сте избрали специалността, както мен - първо и единствено желание, а не да сте тук, за да можете да се преместите или защото не ви е стигнал балът за друго : )
А относно езиците - те са избираеми и предполагам трябва да се сформират групи, но винаги има една група по английски, иначе ти като студент в СУ имаш право да посещаваш и други часове в университета, примерно искаш да учиш шведски, просто отиваш във факултета по класически и нови филологии, проучваш кога има часове по шведски и ходиш, но при тези допълнителни ходения никой не се съобразява с програмата ти и е много възможно да ти се припокрива с редовната.
Забравих да спомена, че ако да кажем се сформират две групи с два различни езика можеш, разбира се, и двете да посещаваш
А статистиката предполагам ще я качат едва след като мине и този допълнителен етап за прием.
Но пък за това си има тема, за която бях забравила
( социология редовно мъже - 24.46 // социология редовно жени 26.17 )
А, и поздрави за избора! (:
- дЕс
- В началото бе словото
Приета съм социология в ЮЗУ. В СУ не ме огря...
Може ли след първата година да се преместя в СУ?
- Vanya :)
- В началото бе словото
Здравейте, колеги.Както и на повечето от вас, на мен също социологията ми беше първо желание. Ще се видим на есеееен.
!!! ... Keep Your Dreams Alive ... !!!
Здравеите и от мен
и на мeн социологията ми бе първо желание и много се радвам че ще я уча. Имам един въпрос- изтеглих си учебния план и с очудване забелязах, че като факултетен предмет има френски
Въпросът ми е задължително ли трябва да се изучава или мога да избирам между него и английски език. Също така да попитам полага ли се изпит по спорт или просто трябва да се присъства. 
прочети ми по-горното мнение (:
Езиците са избираеми и ако искаш ги учиш. (:
Езиците са избираеми и ако искаш ги учиш. (:
а за спорта, обикновено е само присъствие; а ако случайно има изпит, то е "изпит"
все пак изпит по даден спорт е твърдеее силно казано 
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Зависи какъв е спортът... Някои колеги се завърнаха и с четворки от тоя изпит...