Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
absolutelymagic написа:Здравейте, искам да попитам има ли опция кик бокс или бокс и какво представлява йогата в СУ (и като тренировки и като изпит)
Бокс няма, догодина евентуално може да има шанс да се въведе като дисциплина.
А йогата е за студенти, които са били освобождавани от часовете по физическо през гимназиалния им живот. Тоест с някакви здравословни проблеми.
Borisg написа:
А йогата е за студенти, които са били освобождавани от часовете по физическо през гимназиалния им живот. Тоест с някакви здравословни проблеми.
Не, кинезитерапията е за това. Йогата доколкото знам е за всички.
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Eleanor написа:^ да, и аз по назад попитах какъв е изпитът по тенис на маса, но никой не ми отговори , та хайде някой да сподели нещо за тоя спорт
Щом никой не ти е отговорил, значи не се е намерил някой със сигурна информация. Мога само да предполагам, че изпитът ще е някакви бройки да правиш бекхенд и форхенд в различните части на масата (6 на брой) и сервиси да правиш вероятно. Пак повтарям, само предполагам, нито съм ходила на този спорт, нито познавам някой, който е ходил.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Благодаря за информацията. Надявам се, че йогата е добър вариант, защото след като няма нещо тип кик бокс, карате и тн...това е единственото, на което мога да се спра.
absolutelymagic написа:Благодаря за информацията. Надявам се, че йогата е добър вариант, защото след като няма нещо тип кик бокс, карате и тн...това е единственото, на което мога да се спра.
И аз бях мераклия за бокс, но ще се примиря с джудо тази година И джудото не е за подценяване, доста приятно бойно изкуство
Мога ли да запиша два спорта?
От 1.10 започва записването нали ? : )
Има ли състезания и първенства и колко често? Защото в училище имаш едно общинско и това е : )
Доколкото знам - можеш да. Но трябва добре да си помислиш дали унито ще върви на релси с 2 спорта.. За кои спортове искаш да знаеш дали има първенства? Доколкото разбрах по баскетбол има, но и да няма, тук дори само форумците се събрахме достатъчно много за турнирче, така че ако това е твоят избор, добре дошъл
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
Футбол и волейбол, само баскет не играя от всички споротве с топка хахаха. На мен спортът ми е много важна работа, така че бих рискувал с 2 стига да може ?
Може да, но все пак и някой друг да потвърди И за мен е важен спорта, така че мисля да го пиша като избираема дисциплина, тъй като ми го няма в програмата..
@Borisg - мисля че, не. И отново, нека някой друг да потвърди.
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...