Ето ги и мъфините, за които говорих. Успях да снимам едва третата партида, която се разходи (макар и за кратко) до Юндола: http://www.facebook.com/?ref=home#!/pho ... =fbx_album
Пак не мога да я атачна тук. Еми сори, само за приятели е.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..." В края на ноември
Надявам се да нямаш против, че ще я атачна вместо теб... но изглеждат божествено и смятам, че всички трябва да видят тази прелест
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Мерси, Силве. Велина ме светна как става, но добре, че си ме отменила, че ме мързеше и без това.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..." В края на ноември
Maeve, конкретно в тези има по едно блокче шоколад. В някои - натурален, в други - млечен. А в едно-две имаше шоколадови бонбони с лешници, че бяха поизостанали и трябваше да се изяждат.
Тези дни ще пробвам и с боровинки - въпросът е дали ще ги прежаля. Боровинките, де.
Иско - идеята ти не е лоша, ама много хартия ще изядеш. Пък и терасата беше на третия етаж, ще има много фира.