Всичко за квартирите (цени, условия, търсене, обяви) - тук!

Тук можете да задавате всичките си въпроси, които се отнасят да общежитията на СУ и Студентски град, както и за квартири в София.

Модератори: peterdi, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
Мимоза
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: Всичко за квартирите (цени, условия, търсене, обяви) - т

Мнение от Мимоза »

Здравейте на всички! Турся си съквартирантка-тки, и реших, че може би тук ще ми излезе късметът. Приета съм задочно в Факултета по Журналистика и масова комуникация. Не съм от София, но мисля окончателно да се преместя там, но имам проблем. . . не мога да си намеря квартира. . . Има обяви от сорта на 200 евро за двустайно жилище, но сама не мога да си го позволя. . . та за това търся някое момиче(момичета), което търси съквартирантка, или което като мен търси човек с когото да си наеме жилище, най-късно до септември. . . моля ви, ако има момичета, които са заинтересовани, потърсете ме на телефон : 0878236320 . . . БЛАГОДАРЯ предварително и извинявайте
Аватар
unslb
В началото бе словото
Специалност: dsadas

Мнение от unslb »

а съквариранти ? :D
bloody mary
Пишете, о, братя

Мнение от bloody mary »

kaloyand написа:Здравейте,търся още един съквартирант за 3стаен апартамент на Руски паметник-доста комуникативно място,спирката за тролеи 1 и 5(минават покрай СУ) е на 30 секунди,както и на трамвай 5,до метростанцията дo мол София са 7мин пеша.Апартаментът съответно има 4 стаи-2 спални,хол и отделно кухня,като в спалните има по 2 легла.Живеем 3 момчета,аз уча право в СУ,второто момче учи медицина,третият е астрофизик.Непушачи(изключение е наргилето),в хола диванът се разтяга и се получава двойно легло.Апартаментът е основно ремонтиран,чисто нови мебели и електроуреди.Наемът е 200лв на месец.Ако има заинтересувани- skype:ridddick3331 или email-kaloyan_d@mail.bg
Е тази обява има 2 недостатъка за мен - търсят си мъжко, на което не отговарям, и ако беше на пметника Левски, щеше да е направо неповторимо и май нямаше да питам колко е наема. Ама нейсе... Ако има нещо по-към Оборище, Испанската гимназия, Мадрид и тоя район, драснете едно ЛС :)
Мерси
Аз ще възседна вятъра и в мрака
ще долетя във кроткия ти сън …

Berserker написа:...абе ако болните мозъци бяха оръжие, нас от МО щяха да ни забранят с международна конвенция!!!!
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Колкото и да не ми се искаше, ще взема и аз да пусна една питанка тук. :)

Ще ми се наложи около началото на септември да се изместя. Принципно ще търся тристаен апартамент, с три непреходни стаи, и двама съквартиранти към него, за да може всеки да си има самостоятелна стая и да не пречи на останалите. Имам известни капризи относно локацията -- идеалният вариант за мен е кв. Гео Милев, в който живея от три години, и за който мога да убедя всеки, че е прекрасен!!!..., предполагам мога да се навия и за Яворов, Изток или Оборище. Финансовата страна също е леко проблемна -- не мисля, че мога да отделям повече от 150 лв. за наем, но пък се надявам и да не се наложи, защото цените са доста изгодни в момента. :)

Най-големият проблем (вероятно) ще бъде, че вървя в комплект с котка. А съм напълно наясно, че не всеки е склонен да търпи космато и мяукащо присъствие. Затова (вероятно) ще е от изключителна важност да намеря съквартиранти, които обичат животните. :cat:

Други големи изисквания май нямам :mrgreen: освен, разбира се, стандартните -- хората да са чисти и спретнати, а и да изпълняват съвестно и груповите квартирантски задължения. :) Предпочитам и по-тихи съквартиранти, отколкото купонджийски фурии. :oops:

Ако все пак смятате, че можете да изтърпите тези няколко специфични фактори, можете да ми пишете ЛС, пък ще видим.
Аватар
Bagatur
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от Bagatur »

Сам си търся квартира с наем максимум 150 лева на месец. Задължително да е на тихо място, по възможност да е за двама или трима души и да е някъде около Красно село, Хиподрума, Белите Брези, Борово, Гео Милев, Оборище или Изток. Предпочитам подредени и тихи съквартиранти, които да не вдигат много шумотевица. За контакти - скайпа в профила ми или ЛС. :)

ПП. Сега ще бъда трети курс право и нямам претенции за специалностите на другите съквартиранти.
Strength and honor.
jobbo
В началото бе словото

Под наем близо до Медицинска Академия

Мнение от jobbo »

Напълно самостоятелен и обзаведен сутерен ,санитарен възел,теракока, много добро състояние,без посредник,частно лице.близо до Медицинска Академия.тел.0879287714
Аватар
ashvalkyrie
В началото бе словото

Мнение от ashvalkyrie »

еми и аз търся съквартиранти (/тки ?) щото 200 евро на месец нямам.. :) първи курс скандинавистика ще съм тая година. ако може квартирата да е някъде сравнително близо до университета, или пък близо до някоя метростанция, защото не мога да се оправям из София все още. ако пък няма хора с уредена квартира, които да си търсят съквартирант - навит съм да почваме да търсим с някои, които нямат още нищо уредено. предпочитам некви по-спокойни типове принципно .. :) драснете някое лс ако има желаещи

п.п. пушач съм, ако има значение.. :)
wunderlicher Alter, soll ich mit dir geh'n ?
willst zu meinen Liedern deine Leier dreh'n ?
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

айде да се предложа :oops:
за квартирата
да се стига до центъра с 1 транспорт
да е приятно добре обзаведено .. по възможност новичко местенце :)
наемът да е до 250 лв
стаите да са не преходни
да е в близост до парк
да не чак до околовръстното
предпочитам да е във вече нает ап

за съквартирантите
да не пушат
да не правят купони през седмицата .. ако са работещи още по добре
да не ми вземат от личното пространство
а ако са от тихичките екстра

за мене
с изпълнението на съквартирантските задължения нп
малко съм темерут

пп по късно ще се търси и гараж в района
ппп не болднатите са с които бих направил компромис
Изображение
Аватар
theDarkSite
Танцуващия с клавиатури

Мнение от theDarkSite »

invisible написа:айде да се предложа :oops:
Имаш лично ;)
veronika.td
В началото бе словото
Специалност: медицина
Курс: първи

Мнение от veronika.td »

Май и аз трябва да се предложа :oops: Търся си квартира и съквартирантки по възможност в или около кварталите Лозенец или Хладилника... Приета съм медицина и ми трябва да е близо до факултета или поне бързо да се стига до него... Ако има желаещи тел.: 0888285003 Готова съм да търсим и заедно квартира :)
Аватар
Vihroletka
В началото бе словото
Специалност: Връзки с обществеността
Обратна връзка:

Мнение от Vihroletka »

Innervision написа:2 момчета и 2 момичета си търсят 6ти и 5ти съквартирант. Квартира - 120кв с 1 голяма и 2 малки тераски, 2 спални, хол (преходен), малка стая (където са заточени 2те момчета), кухня и баня-тоалетна. На 10 минути от Ректората на СУ, етажът е 3ти. 140лева наем и уникалната възможност да съжителствате с нас, която е безценна :D Наемът се плаща до 10-12то число така, че е добре съквартирантката да се нанесе в началото на дадения месец. За контакти 0885916600 - Даниел -> :rr: , или скайп Fearsome__ (2 долни черти). 24/7 :P
:!: 8)
veronika.td
В началото бе словото
Специалност: медицина

Мнение от veronika.td »

Здравейте, търся си съквартирантки за квартира в ЖК "Лозенец".

Ако има желаещи моля пишете ми на ЛС или телефон: 0888285003
Последно промяна от veronika.td на 19 Авг 2010, 12:49, променено общо 1 път.
Аватар
Мимоза
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Мимоза »

здравеите търсим си саквартирантка две сме и ни трябва трети човек апартамент на центара без хазаи -иначе те са млади и мн готини-на 10 мин от университета тих квартал обзаведен от-до- 153 лв на човек плаща се 2 наема при постъпването единият е депозит справки 0878236320
mariaa
В началото бе словото

Мнение от mariaa »

Хелоооу :) Търся си квартира, ако някой търси съквартирантка или дава под наем - 0887420116
summerland
В началото бе словото

Мнение от summerland »

Здравейте,
предлагам се за Съквартирант!!
Ще уча в медицинския,първа година,редовно.Трябва ми квартира,която в най-добрия случай да бъде близо до университета,но може и квартал,от който да се стига до медицинския с един автобус или метро(+автобус).
Не много скъп наем,без значение с колко човека.
Търсете ме на 0878 94 53 88 Георги.
Публикувай отговор

Обратно към “Студентски град и общежития, квартири”