Прекъсване - 2-ри семестър не съм ходил на лекции

Тук може да задавате помежду си въпросите, които са актуални в процеса на вашето следване в Софийския университет

Модератор: sientelo

KiWi
В началото бе словото

Прекъсване - 2-ри семестър не съм ходил на лекции

Мнение от KiWi »

Имам едно въпросче...значи студент съм 1 курс биотехнологии и общо взето втория семестрър въобще не ходих на даскало,т.е. няма да взема заверки.Мога ли да прекъсна или нещо такова и догодина да продължа от втори семестрър? Платил съм си таксата за втория семестрър,но не съм ходил! Моля,кажете какво трябва да правя,къде да ходя,какво да питам и така..... :cry: ?
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

можеш да прекъснеш, но при какви условия най-добре питай в канцеларията си.....също така виж дали не можеш да си вземеш някак заверките, някой преподаватели са благосклонни... иначе ако прекъснеш май тр да е за една година.....
а за повтаряне...не съм сигурен. Прегледай постовете в р-л Студенти, там има подобни теми, за прекъсването...
Изображение

Изображение
KiWi
В началото бе словото

:(

Мнение от KiWi »

Прегледах форума и нищо не успях да намеря:(Интересно ми е дали мога да продължа втория семестър,имам 2 изпита от първия семестър,които предполагам няма да има проблеми да взема на есен...след това да изчакам първия семестър и да се включа в учението направо от втори семестър?!Тва ми е питанката:)
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Повтаряш цялата година. Не можеш да започнеш направо от втори семестър. Но при положение,че си взел изпити и заверки от първия, никой не те кара да ходиш. Ще си тръгнеш от втория. Ама си си загубил годината...Така че наистина пробвай да се добереш до тия заверки..
Публикувай отговор

Обратно към “Административни въпроси”