Тоя Су направо съм в шок и ужас от правила и закони ужас аз се отказвам да уча в суNikolchova написа:Е това добре, ама нали е второ класиране на първо никой ли не се е записал???????
Незаети места
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Незаети места
- aikaeimin
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Японистика
- Курс: втори
Или пък всички са се записали след първо класиране и броя места/приети не се е променил.Nikolchova написа:Е това добре, ама нали е второ класиране на първо никой ли не се е записал???????
zizka, никой не те кара да учиш в СУ.
Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.
- _Lina_
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
А какво ще кажете например това да е броят на всички приети след второ класиране, което включва в себе си и записалите се още на първо...

Къде пък съм споменала че някой ме кара !!!_Lina_ написа:А какво ще кажете например това да е броят на всички приети след второ класиране, което включва в себе си и записалите се още на първо...![]()
- agenta
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Омръзна ми от мрънкащи млади хора, вместо да се оплаквате по форуми - има си съответните места, където можете да го направите, щом толкова много искате да Ви обърнат внимание! Пишете до Ректора - обяснете си проблемите, кажете, че не Ви стигат 0.0000000003 стотни за желаната от Вас специалност - ще Ви приемат над бройката сигурно!
Просто още не сте се сблъскали в царящата бюрокрация в цялата ни държава, а започвате да се оплаквате за най-малкото! Научете се да се справяте с тези проблеми, защото за в бъдеще по различните администрации ще Ви посрещат дори по-лошо и от кварталния магазин с намръщената продавачка!
Просто още не сте се сблъскали в царящата бюрокрация в цялата ни държава, а започвате да се оплаквате за най-малкото! Научете се да се справяте с тези проблеми, защото за в бъдеще по различните администрации ще Ви посрещат дори по-лошо и от кварталния магазин с намръщената продавачка!
- aikaeimin
- Специалност: Японистика
- Курс: втори
Тогава иди в някой 'непропаднал' ВУЗ и се оплаквай на тях.zizka написа:Къде пък съм споменала че някой ме кара !!!Казвам мнение и колко е пропаднал жалко е просто..
Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.
За съжаление в Бълария няма такъв решението е чужбина това еaikaeimin написа:Тогава иди в някой 'непропаднал' ВУЗ и се оплаквай на тях.zizka написа:Къде пък съм споменала че някой ме кара !!!Казвам мнение и колко е пропаднал жалко е просто..
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Има - СУ, а какво не те кефи в Алма Матер така и не схванах.
-
Хриска
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Помислих че е качена информация , а то какво било ....
- Кристиян
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Обратна връзка:
Когато я качат информацията тогава, стига питайте, има време 
Последно промяна от Кристиян на 08 Авг 2010, 13:36, променено общо 1 път.
-
kableshkov
- В началото бе словото
Ходете в УНСС на платеното

Сътрудник към ФСС на ФФ
PR на Студентски клуб на политолога
PR на Студентски клуб на политолога
Май по рано няма да излезнат тези празни местааааааааа
Малко не ми е ясно това с незаетите места. Добре, да речем, че в специалност Българска филология има 4 свободни места. Какво следва? Подават се документи за един вид класиране за тези места, пак според бала или директно се записват. Последното не ми звучи особено логично, тъй като излиза, че който е отишъл първи - той влиза в съответната специалност. Май не го обясних добре, но...
"Верността в любовта, както и последователността в мисленето са признание за безсилие. Вярност! Един ден трябва да се заема с анализа на това чувство. В него има страст към собствеността. Ние бихме изхвърлили много неща, ако не се страхувахме, че някой друг би могъл да ги прибере."
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
Ще има калсиране, но по какъв начин ще се формира балът, ще стане ясно тепърва.
Да тепърва ще стане ясно естествено че трябва на ново да подаваме и плашаме такси всичко е за пари тукsvetlio.varna написа:Ще има калсиране, но по какъв начин ще се формира балът, ще стане ясно тепърва.