Пародия !?!
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Armin^^
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: четвърти
Re: Пародия !?!
Какво се учудвате? Този университет и без това е един голям,миризлив, кафяв, добре завъртян кравай :Д.
Аз и за хората в Студентския съвет нямах високи очаквания бтв, уви и тях не успяха да оправдаят...
Аз и за хората в Студентския съвет нямах високи очаквания бтв, уви и тях не успяха да оправдаят...

-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Казах ти за пътя.
Казах ти за неподготвените изказвания.
Ти си добър материал за храна на персонажи в сатиричен разказ. Благодаря.
Казах ти за неподготвените изказвания.
Ти си добър материал за храна на персонажи в сатиричен разказ. Благодаря.
-
dexteriti
- Да живей словото
- Специалност: Economics with Journalism
E като си ми казал, се включваш с хахаха? И как са те допуснали до университета въобще?
Кажи нещо друго
В 28 поста ако може...
Кажи нещо друго
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Без да изписвам "хахаха", то се усеща във всяко мое изречение към теб.
-
dexteriti
- Да живей словото
Според мен заради подобни селски изпълнения, нивото на СУ не заслужава да се вдига. Да си седи на 0-та и да произвежда такива псевдо-умници да мият чинии. Иначе хаха, ама към 4-ти курс като си пуснеш пикливото сиви...
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Пфф, ти пък кво разпореждаш, бе, малко диктаторче..
Аривидерчи. С теб свърших.
Сигурен съм в нещо, когато съм го разбрал от най-малко два източника: последният протест, за който чух - в Съсекс, получих информация от три източника, от трима души : англичанин, португалка, българка.
Бауман правилно казва за подобни хора като теб: Общественото мнение, е мнение на медиите, мнението на медиите е мнението на надтериториалния елит.
Това, че не си го чул, видял по телевизията, не означава, че не съществува.
dexteriti написа:Според мен заради подобни селски изпълнения, нивото на СУ не заслужава да се вдига. Да си седи на 0-та и да произвежда такива псевдо-умници да мият чинии. Иначе хаха, ама към 4-ти курс като си пуснеш пикливото сиви...
Аривидерчи. С теб свърших.
Мислиш, че няма протести във Великобритания ли? Излагаш се.Безброй протести е огромна глупост, огромна
Сигурен съм в нещо, когато съм го разбрал от най-малко два източника: последният протест, за който чух - в Съсекс, получих информация от три източника, от трима души : англичанин, португалка, българка.
Бауман правилно казва за подобни хора като теб: Общественото мнение, е мнение на медиите, мнението на медиите е мнението на надтериториалния елит.
Това, че не си го чул, видял по телевизията, не означава, че не съществува.
-
dexteriti
- Да живей словото
Ако трябва да ти резюмирам...
Постовете ти започнаха с ахахаха, продължиха с нищо не разбираш и после някакви протести, някаква невъзможност за копиране, но защо, как става, какви опциите...никаква идея.
Хубаво е да искаш да се докажеш, да цитираш "умни" мисли, но ще мине доста време докато говориш детайлно и логически последователно. Засега пак ти повтарям, учи, защото това което говориш няма смисъл.
Нито системата би била неприложима, нито протестите им са състоятелни, да не говорим, че почти протести няма. Дори не разбрах този протест за какво е... Като цяло си биеш главата да спориш, а нямаш идея за какво иде реч.
И още една поправка, която явно няма кой да ти каже. Това дали ще го разберем е смисленото на протеста, идеята е да се чуе колкото се може повече, следователно този в есекс или е бил воден от такива тикви като теб, или не е целял нищо. Протести няма много, таксите са съизмерими с няколко фактора, които ако ми платиш ще ти обясня на каква основа се съставят.
Постовете ти започнаха с ахахаха, продължиха с нищо не разбираш и после някакви протести, някаква невъзможност за копиране, но защо, как става, какви опциите...никаква идея.
Хубаво е да искаш да се докажеш, да цитираш "умни" мисли, но ще мине доста време докато говориш детайлно и логически последователно. Засега пак ти повтарям, учи, защото това което говориш няма смисъл.
Нито системата би била неприложима, нито протестите им са състоятелни, да не говорим, че почти протести няма. Дори не разбрах този протест за какво е... Като цяло си биеш главата да спориш, а нямаш идея за какво иде реч.
И още една поправка, която явно няма кой да ти каже. Това дали ще го разберем е смисленото на протеста, идеята е да се чуе колкото се може повече, следователно този в есекс или е бил воден от такива тикви като теб, или не е целял нищо. Протести няма много, таксите са съизмерими с няколко фактора, които ако ми платиш ще ти обясня на каква основа се съставят.
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Човече, когато намеря свободно време, когато приоритет ми стане да се доказвам по форуми, тогава ще ти напиша мнение с ясна структура, с детайли, с множество аргументи. Засега предпочитам това да правя на живо, пред хора.
Това, че не взимам форума на сериозно не значи, че съм глупак какъвто ме наричаш. Прибягваш до прибързани заключения, без да имаш информация, поне от два източника. Форума не е живота, форума не е реалността.
Това, че не взимам форума на сериозно не значи, че съм глупак какъвто ме наричаш. Прибягваш до прибързани заключения, без да имаш информация, поне от два източника. Форума не е живота, форума не е реалността.
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
"Протести няма много, таксите са съизмерими с няколко фактора, които ако ми платиш ще ти обясня на каква основа се съставят."
Ако го повтаряш няма да стане истина. Само за месец март имаше в над 5 английски университета протести.
В Германия масово студентите ми казваха, че ако не работят няма как да си платят таксите, именно заради това протестират.
В Австрия и Испания също имаше силни протести през последните 2-3 месеца.
А за САЩ да не говорим, там три университета бяха окупирани от студенти.
Ако го повтаряш няма да стане истина. Само за месец март имаше в над 5 английски университета протести.
В Германия масово студентите ми казваха, че ако не работят няма как да си платят таксите, именно заради това протестират.
В Австрия и Испания също имаше силни протести през последните 2-3 месеца.
А за САЩ да не говорим, там три университета бяха окупирани от студенти.
-
dexteriti
- Да живей словото
Toгава защо си губиш времето да пишеш хахаха мнения? Форума е бацил, губене на време, и за да е малко по-смислен, не губи времето и на останалите с мнения на ниво 10 клас.O|OeHukc написа:Човече, когато намеря свободно време, когато приоритет ми стане да се доказвам по форуми, тогава ще ти напиша мнение с ясна структура, с детайли, с множество аргументи. Засега предпочитам това да правя на живо, пред хора.
Така и не разбрах, тези стачки заради високите такси ли са?
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
На 4-ти март, в над 30 щата студентите излизат на протести срещу орязаните $1 милиард за висше образование.
В Германия във всички държавни университета, изобщо всички университети (почти не съществуват частни) студентите излизат на протести срещу вдигането на таксите и Болонската система.
В Австрия, Испания, Великобритания същото.
Наблюдава се и често срещаното искане за безплатно образование.
В Германия във всички държавни университета, изобщо всички университети (почти не съществуват частни) студентите излизат на протести срещу вдигането на таксите и Болонската система.
В Австрия, Испания, Великобритания същото.
Наблюдава се и често срещаното искане за безплатно образование.
-
dexteriti
- Да живей словото
От тези факти, само за Германия съм чел. За САЩ имаше анализ на човека който водеше цялата "операция" на САЩ за изход от кризата. Той спомена, че университетите няма да се пипат, тези един милярд ми се струват пълна глупост, след като ги няма в доклада.
За Великобритания, пак ти повтарям, няма протести. Не и в топ10 университетите. И то за какво да протестират? Безлихвени кредити за всичко, Англия е социална за англичаните и доста "офертна" за нас(европата). Затова казвам, че тяхната система като работеща такава и като страна, в която учат най-много българи може да е вероятна инвестиция да се върнат част от тях и да се приложи подобно нещо. Всъщносто това и още доста детайли са част от огромно количесто статий и материал по които се работи, не е моя идея, нищо че си губя времето да го пиша в форума на су...
За Великобритания, пак ти повтарям, няма протести. Не и в топ10 университетите. И то за какво да протестират? Безлихвени кредити за всичко, Англия е социална за англичаните и доста "офертна" за нас(европата). Затова казвам, че тяхната система като работеща такава и като страна, в която учат най-много българи може да е вероятна инвестиция да се върнат част от тях и да се приложи подобно нещо. Всъщносто това и още доста детайли са част от огромно количесто статий и материал по които се работи, не е моя идея, нищо че си губя времето да го пиша в форума на су...
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
А бе ти си егати човека..
http://edition.cnn.com/2010/US/03/04/us ... index.html
Във Великобритания протестират заради обявеното намаляване с 950млн за университета в следващите три години.
Нямам нерви да търся кои са всичките протестиращи, но ето няколко имена: University College London, University of East Anglia, University of Sussex, Universtiy of Aberdeen, University of Essex, Manchester Metropolitan University, University of Westminster....
http://edition.cnn.com/2010/US/03/04/us ... index.html
Във Великобритания протестират заради обявеното намаляване с 950млн за университета в следващите три години.
Нямам нерви да търся кои са всичките протестиращи, но ето няколко имена: University College London, University of East Anglia, University of Sussex, Universtiy of Aberdeen, University of Essex, Manchester Metropolitan University, University of Westminster....
Гледам тук, че някакви хора се заяждат, което изобщо не им отива. Проблемът не е в това че ще се орежат парите... а че ще дойдат разни богаташчета които могат да си плащат за да псуват преподавателите. Доказано е, че парите покваряват... и ако всички мислеха трезво щяха да протестират против платеното обучение във "Университета" и това че професори (които са завършили СУ) в БАН работят за 310 лева... Не се залъгвайте... доста от вас ще работят към БАН... но докато не накарате държавата да проумее, че инвестирането в мозъци е по-печелившо отколкото строенето на магистрали ще тънете в мизерия.