Образователни технологии, други курсове и частни уроци

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Моридин
В началото бе словото
Специалност: Право
Курс: втори

Re: Образователни технологии, други курсове и частни уроци

Мнение от Моридин »

vankataa написа:Не съм доволен от ОТ, особенно от историята съжалявам, че изгубих толкова време и средства. Преподавателката беше някаква :swear:s . Не ми допадна нито начина на обясняване нито самото и излъчване. Толкова са изолирани и ограничени, че незнам с какъв конкурс ги подбират тези :swear:s като тая :swear:s ли каква беше някаква :swear:s. Незнам какво толкова се превъзнасяте всичко си зависи от желанието и възможността за учене. Добре е предварително да проучите преподавателя и по добре да не е от ОТ. Успех на всички!

Уважавам мнението ти, но употребата на използваните от теб изразни средства не се толерира от модераторския екип. Персоналните обиди и квалификации по отношение на преподаватели също са недопустими. Въпреки това имаш право на мнение и постът ти нама да бъде изтрит, а само редактиран.

svetlio.varna
Твърде голямо внимание отделяш на външния вид, струва ми се. Ако не преценяваше учителките по правилната форма на задника им, може би нямаше да си се издънил в ученето и да хвърляш къчове сега.

Преподаваха ми две учителки, едната от които беше визираната от теб. За моя радост тя влезе само в няколко урока - моя радост, забележи. Жената е професионалист и страхотна преподавателка, но не е точно моят тип, защото е малко по-строга и всискателна, отколкото съм способен да понеса. С други думи - предпочитам по-голямата свобода и самото учене да бъде оставено по-скоро на моята съвест, отколкото да ме преследват със задължения: като не съм свършил нещо - не съм, за мен си е, толкоз. Тя просто следеше всичко да се изпълнява изрядно, докато другата учителка - Поли - предоставяше нещата в твои ръце. С това ти казвам, че всеки има някакви лични предпочитания, но да правиш генерализации на базата на тези лични предпочитания е силно неуместно.

В ОТ няма учител, който да не те подготви качествено, ако и ти самият имаш някакво желание за това. Останалите тук може и да увъртат, за да не те нарекат директно "тъпак", но просто няма как да ме убедиш, че ти притежаваш "желанието и възможността за учене", които биват спънати от преподавател в частна фирма (и то толкова реномирана като ОТ, за която досега не бях чул и едно оплакване), честно, брато. Защото може и да не ти харесва стилът на преподаване, но за амбициозен човек това рядко е пречка.

Бтв, 'що не си пуснеш една снимка в съответната тема, да те видим какъв си 'убавец при това смело раздаване на оценки за физическите данни на преподавателките?
Аватар
Lace
В началото бе словото

Мнение от Lace »

WOW!!!! :compress: :roll:
Ама нали ви казах и аз че хората в ОТ са си суперчитави, само дето не на всички от нас много им се седи на четирибуквието........
Между другото някой ходи ли при Галя на английски?
Аватар
КМаркова
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент

Спешно търся преподавател по Бел!!!

Мнение от КМаркова »

Търся преподавател по Бел,за няколко интензивни урока,в който да ми бъдат оценявани темите според стандартите на СУ,да мога да изясня неясноти,който имам относно систематизирането и формирането на работата ми,както и някой чисто технически въпроси,моля всеки да се чувства свободен да препоръчва предаватели,ще съм много задължена на всеки,който го направи.
Готова съм изцяло да се съобразя с графика и възможностите на преподавателя!
Благодаря предварително!
Аватар
Кристиян
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Re: Спешно търся преподавател по Бел!!!

Мнение от Кристиян »

Такава тема се отвори вече, но озаглавена "Продават се теми по Литература" или нещо такова...обърни се там :) Разгледай по-внимателно форума и според мен е малко късно :?
Аватар
КМаркова
От дъжд на вятър

Re: Спешно търся преподавател по Бел!!!

Мнение от КМаркова »

Аз разполагам с теми,както и вече минах един курс и взимах уроци при една преподавателка,но по една или др. причина вече не се възползвам от услугите и,не ми трябват теми,а преподавател,който да оценява мойте теми и да ми казва грешките ми!
Ако някой е взимал уроци,при преподавател/ка и е останал доволен,нека бъда така добър да ми координатите му/и! :oops:
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

Премести мнениеята в тема, където има по-голям шанс да получиш отговор на въпроса си.
Facebook
Изображение
Аватар
КМаркова
От дъжд на вятър

Мнение от КМаркова »

Благодаря! :salute:
Аватар
nanozetka
От дъжд на вятър

Мнение от nanozetka »

Някой има ли съществени наблюдения относно качеството на подготовката по литература и история в ОТ град Варна, както и от конкретните преподаватели в горепосочения град?
Право - II курс, 2-ри поток
neber
В началото бе словото

Мнение от neber »

Значи само хубави неща мога да кажа за тази фирма. Бях на уроци при тях по химия и биология и подготовката е страхотна. Албена Петкова (биология) и Марина Петрова (химия) са най-добрите преподавателки. По-добра подготовка от тяхната няма да намерите. Който ще кандидатства с тези предмети да не се чуди да ходи при разни професори и доценти, защото те само взимат много пари и на нищо не ви учат. Ако някой иска да кандидатства с химия и биология и няма учители да пише едно лично да му дам телефоните на Албена и Марина, защото те са най-добрите.
daycheto
В началото бе словото
Курс: първи

Мнение от daycheto »

Oтивайте в ОТ, страшни са! Особено по БЕЛ е най-доброто.
Съжалявам, нямам кирилица.

Мнението е кирилизирано от модератор. Ако нямаш инсталирана кирилица, използвай вградения кирилизатор на форума, синьото квадратче с букви EN.
svetlio.varna
KaterinaHr
В началото бе словото

Мнение от KaterinaHr »

Здравейте, търся учител по Математика за Варна ?
vpetrunova
В началото бе словото
Специалност: pravo v unss

Мнение от vpetrunova »

аз съм много доволна от ОТ,тази година кандидатствах и ме приеха право в унсс.учителите,които ми преподаваха там ,са изключителни професионалисти и не съжалявам,че посещавах техните курсове.на тези,които ще имат нужда от уроци тепърва,горещо препоръчвам Василка Вълева по история и Кирил Величков.това е най-добрият преподавател по литература,който съм имала.
Аватар
white_cat
Танцуващия с клавиатури
Курс: първи

Мнение от white_cat »

Има ли ОТ и в София интересува ме конкретно курс по география.И ако има някой доволен да препоръча учител.
  • Истинските неща се виждат със сърцето, а не с очите.
neber
В началото бе словото

Мнение от neber »

Има география. Но за преподавател не мога да ти кажа.
Аватар
Lace
В началото бе словото

Мнение от Lace »

О, за география търси само Кр.Димитров и никой друг, ако искаш да успееш.Е, има и други ама са доста под неговото ниво.
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”