Записване 26-28 юли 2010 г.
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Кристиян
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Re: Записване 26-28 юли 2010 г.
@Anabel_Rose най-добре отиваш утре, записваш и после питаш дали може 
Мисля, че уверенията, които се попълват при записването ще ти свършат работа. Само в полето, в което се пише пред кого да послужи, където обикновено се пише БДЖ, да напишеш името на фирмата може би. Всъщност не знам дали може така, най-добре като се записваш попитай, но според мен именно уверението трябва да се представи пред работодателя.Anabel_Rose написа:хора, да ви попитам - трябва ми удостоверение за пред работодателя, че съм се записала в СУ. От къде мога да си го взема ? Аз утре отивам да се заппиша всъщност, мога ли от факултета да го взема, ако да - от къде точно, и дали струва нещо? мерси предварително
"Верността в любовта, както и последователността в мисленето са признание за безсилие. Вярност! Един ден трябва да се заема с анализа на това чувство. В него има страст към собствеността. Ние бихме изхвърлили много неща, ако не се страхувахме, че някой друг би могъл да ги прибере."
- albena.karaivanova
- В началото бе словото
- Специалност: Библиотечно - информационни науки
- Курс: първи
Здравейте.
На първо класиране бях класирана "Начална и предучилищна педагогика" и за да участвам във второ класиране си оставих дипломана във факултета по Педагогика на шипченски проход.Обаче се чудя къде трябва да си внеса семестриалната такса и да подам самите документи 

-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
Хаа, тъп въпрос, но на мен ми се видя странно просто... може ли да те запише някой друг? Родител, приятел, ала-бала? Защото ми казаха, че искали заверен документ от нотариус със съгласието на бъдещия студент. 
Може. С нотариално заверено пълномощно, да. И лична карта, но за нея не съм сигурна.
"Верността в любовта, както и последователността в мисленето са признание за безсилие. Вярност! Един ден трябва да се заема с анализа на това чувство. В него има страст към собствеността. Ние бихме изхвърлили много неща, ако не се страхувахме, че някой друг би могъл да ги прибере."
Кога излизат свободните места в Су знае ли някойQuostadin написа:Можете ли да ми кажете къде точно се намира Паричният салон, за да не се лутам утре?![]()
А сумата за обучението може да се даде и там на място и взимат 5 лева за превода, правилно ли съм разбрал?
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
Благодаря да видим дали ще ме приематsvetlio.varna написа:До 10 август.
Нещо не ми е ясно...
Списъците при първото класиране са запълнени. Някои от нас няма да се запишем, ще подадем молби за участие във второ класиране и мястото ни ще се пази. Така могат да се запазват примерно десет места, но те не са освободени. Е, това означава ли, че за тях могат да кандидатстват други колеги, след като са запазени? Тук нещо се обърквам. Местата все още не са свободни, моля някой да обясни...
Списъците при първото класиране са запълнени. Някои от нас няма да се запишем, ще подадем молби за участие във второ класиране и мястото ни ще се пази. Така могат да се запазват примерно десет места, но те не са освободени. Е, това означава ли, че за тях могат да кандидатстват други колеги, след като са запазени? Тук нещо се обърквам. Местата все още не са свободни, моля някой да обясни...
Местата се пазят само до второто класиране.
А вчера записването за второто класиране приключи. Никакви места вече не се пазят.
Тоест от днес до 10 август вече ще са ясни незаетите места и те ще бъдят обявени.
А вчера записването за второто класиране приключи. Никакви места вече не се пазят.
Тоест от днес до 10 август вече ще са ясни незаетите места и те ще бъдят обявени.
Последно промяна от lilik на 05 Авг 2010, 11:33, променено общо 1 път.
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Хора, които не са държали изпит, ще могат ли да кандидатстват със съответната матурна оценка по дадена специалност при трето класиране?
Например братовчед ми, който има 4.00 на матурата по БЕЛ, ще може ли да кандидатства Българска филология?
Например братовчед ми, който има 4.00 на матурата по БЕЛ, ще може ли да кандидатства Българска филология?
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
За някои специалности може да се кандидатства с матура,мо за други не може.Borisg написа:Хора, които не са държали изпит, ще могат ли да кандидатстват със съответната матурна оценка по дадена специалност при трето класиране?
Ето тук списък с матурата от всеки предмет къде може да кандидатсваш: http://kandidatstvane.wordpress.com/201 ... -с-матура/
Последно промяна от Vodolei на 05 Авг 2010, 22:22, променено общо 1 път.
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Да, това го знам, но питам дали на въпросното трето класиране ще падне летвата и ще се признават матуритетни оценки за специалности, за които изпитът е бил задължителен.
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg