И сега сериозно, ако някой знае със сигурност ще му бъда благодарна, ако ми каже:)
Стипендия - спортът влиза ли в изчисленията?
- Schatz
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Стипендия - спортът влиза ли в изчисленията?
Сега ще бъда втори курс и имам един въпрос- при бала за стипендия влиза ли и спорта? Втори семестър на първи курс взимах стипендия, но тогава още нямахме оценки по спорт. И питах доста хора- едните казват, че влиза, а другите, че влиза само при бала за класиране за общежитие. Направих и плах опит да попитам в канцеларията
Разбрах единствено, че когато му дойде времето ще има залепени бележки! И всяка свободна минута трябва всички нови съобщение да гледам, а не само да питам!!! Ама и аз какво си позволявам..ааааа....
И сега сериозно, ако някой знае със сигурност ще му бъда благодарна, ако ми каже:)
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
-
ignorabimus
Ocenkata ot sporta ne vliza nito v bala za obshtejitieto, oshte pyk po malko pri tozi za stipendiq. Za syjalenie
Mislq 4e e taka, zashtoto ima fakulteti, kato FKNF naprimer, pri koito sporta ne e zadyljitelen. Pone minalata godina beshe taka...Kazaha 4e uj ot tazi shte se borqt sporta da e zadyljitelen za vseki fakultet...no dali... 
За стипендия влизат всички оценки, които си получил последните 2 семестъра, независимо дали спортът ти е задължителен или избираем, а ако ти е факултативен - не знам...
А защо има стипендии от 50 и 90 лв?-тези от 50 са за отличници, от тези от 90 - са социални(за инвалиди, сираци и т.н.) и се получават целогодишно.
А защо има стипендии от 50 и 90 лв?-тези от 50 са за отличници, от тези от 90 - са социални(за инвалиди, сираци и т.н.) и се получават целогодишно.