Всичко за квартирите (цени, условия, търсене, обяви) - тук!
- Мимоза
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/displayimage.php?pos=-2509
Re: Всичко за квартирите (цени, условия, търсене, обяви) - т
Здравейте на всички! Турся си съквартирантка-тки, и реших, че може би тук ще ми излезе късметът. Приета съм задочно в Факултета по Журналистика и масова комуникация. Не съм от София, но мисля окончателно да се преместя там, но имам проблем. . . не мога да си намеря квартира. . . Има обяви от сорта на 200 евро за двустайно жилище, но сама не мога да си го позволя. . . та за това търся някое момиче(момичета), което търси съквартирантка, или което като мен търси човек с когото да си наеме жилище, най-късно до септември. . . моля ви, ако има момичета, които са заинтересовани, потърсете ме на телефон : 0878236320 . . . БЛАГОДАРЯ предварително и извинявайте
- unslb
- В началото бе словото
- Специалност: dsadas
а съквариранти ? 
-
bloody mary
- Пишете, о, братя
Е тази обява има 2 недостатъка за мен - търсят си мъжко, на което не отговарям, и ако беше на пметника Левски, щеше да е направо неповторимо и май нямаше да питам колко е наема. Ама нейсе... Ако има нещо по-към Оборище, Испанската гимназия, Мадрид и тоя район, драснете едно ЛСkaloyand написа:Здравейте,търся още един съквартирант за 3стаен апартамент на Руски паметник-доста комуникативно място,спирката за тролеи 1 и 5(минават покрай СУ) е на 30 секунди,както и на трамвай 5,до метростанцията дo мол София са 7мин пеша.Апартаментът съответно има 4 стаи-2 спални,хол и отделно кухня,като в спалните има по 2 легла.Живеем 3 момчета,аз уча право в СУ,второто момче учи медицина,третият е астрофизик.Непушачи(изключение е наргилето),в хола диванът се разтяга и се получава двойно легло.Апартаментът е основно ремонтиран,чисто нови мебели и електроуреди.Наемът е 200лв на месец.Ако има заинтересувани- skype:ridddick3331 или email-kaloyan_d@mail.bg
Мерси
Аз ще възседна вятъра и в мрака
ще долетя във кроткия ти сън …
ще долетя във кроткия ти сън …
Berserker написа:...абе ако болните мозъци бяха оръжие, нас от МО щяха да ни забранят с международна конвенция!!!!
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Колкото и да не ми се искаше, ще взема и аз да пусна една питанка тук. 
Ще ми се наложи около началото на септември да се изместя. Принципно ще търся тристаен апартамент, с три непреходни стаи, и двама съквартиранти към него, за да може всеки да си има самостоятелна стая и да не пречи на останалите. Имам известни капризи относно локацията -- идеалният вариант за мен е кв. Гео Милев, в който живея от три години, и за който мога да убедя всеки, че е прекрасен!!!..., предполагам мога да се навия и за Яворов, Изток или Оборище. Финансовата страна също е леко проблемна -- не мисля, че мога да отделям повече от 150 лв. за наем, но пък се надявам и да не се наложи, защото цените са доста изгодни в момента.
Най-големият проблем (вероятно) ще бъде, че вървя в комплект с котка. А съм напълно наясно, че не всеки е склонен да търпи космато и мяукащо присъствие. Затова (вероятно) ще е от изключителна важност да намеря съквартиранти, които обичат животните.
Други големи изисквания май нямам
освен, разбира се, стандартните -- хората да са чисти и спретнати, а и да изпълняват съвестно и груповите квартирантски задължения.
Предпочитам и по-тихи съквартиранти, отколкото купонджийски фурии.
Ако все пак смятате, че можете да изтърпите тези няколко специфични фактори, можете да ми пишете ЛС, пък ще видим.
Ще ми се наложи около началото на септември да се изместя. Принципно ще търся тристаен апартамент, с три непреходни стаи, и двама съквартиранти към него, за да може всеки да си има самостоятелна стая и да не пречи на останалите. Имам известни капризи относно локацията -- идеалният вариант за мен е кв. Гео Милев, в който живея от три години, и за който мога да убедя всеки, че е прекрасен!!!..., предполагам мога да се навия и за Яворов, Изток или Оборище. Финансовата страна също е леко проблемна -- не мисля, че мога да отделям повече от 150 лв. за наем, но пък се надявам и да не се наложи, защото цените са доста изгодни в момента.
Най-големият проблем (вероятно) ще бъде, че вървя в комплект с котка. А съм напълно наясно, че не всеки е склонен да търпи космато и мяукащо присъствие. Затова (вероятно) ще е от изключителна важност да намеря съквартиранти, които обичат животните.
Други големи изисквания май нямам
Ако все пак смятате, че можете да изтърпите тези няколко специфични фактори, можете да ми пишете ЛС, пък ще видим.
- Bagatur
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Сам си търся квартира с наем максимум 150 лева на месец. Задължително да е на тихо място, по възможност да е за двама или трима души и да е някъде около Красно село, Хиподрума, Белите Брези, Борово, Гео Милев, Оборище или Изток. Предпочитам подредени и тихи съквартиранти, които да не вдигат много шумотевица. За контакти - скайпа в профила ми или ЛС.
ПП. Сега ще бъда трети курс право и нямам претенции за специалностите на другите съквартиранти.
ПП. Сега ще бъда трети курс право и нямам претенции за специалностите на другите съквартиранти.
Strength and honor.
Под наем близо до Медицинска Академия
Напълно самостоятелен и обзаведен сутерен ,санитарен възел,теракока, много добро състояние,без посредник,частно лице.близо до Медицинска Академия.тел.0879287714
- ashvalkyrie
- В началото бе словото
еми и аз търся съквартиранти (/тки ?) щото 200 евро на месец нямам..
първи курс скандинавистика ще съм тая година. ако може квартирата да е някъде сравнително близо до университета, или пък близо до някоя метростанция, защото не мога да се оправям из София все още. ако пък няма хора с уредена квартира, които да си търсят съквартирант - навит съм да почваме да търсим с някои, които нямат още нищо уредено. предпочитам некви по-спокойни типове принципно ..
драснете някое лс ако има желаещи
п.п. пушач съм, ако има значение..
п.п. пушач съм, ако има значение..
wunderlicher Alter, soll ich mit dir geh'n ?
willst zu meinen Liedern deine Leier dreh'n ?
willst zu meinen Liedern deine Leier dreh'n ?
айде да се предложа
за квартирата
да се стига до центъра с 1 транспорт
да е приятно добре обзаведено .. по възможност новичко местенце
наемът да е до 250 лв
стаите да са не преходни
да е в близост до парк
да не чак до околовръстното
предпочитам да е във вече нает ап
за съквартирантите
да не пушат
да не правят купони през седмицата .. ако са работещи още по добре
да не ми вземат от личното пространство
а ако са от тихичките екстра
за мене
с изпълнението на съквартирантските задължения нп
малко съм темерут
пп по късно ще се търси и гараж в района
ппп не болднатите са с които бих направил компромис
за квартирата
да се стига до центъра с 1 транспорт
да е приятно добре обзаведено .. по възможност новичко местенце
наемът да е до 250 лв
стаите да са не преходни
да е в близост до парк
да не чак до околовръстното
предпочитам да е във вече нает ап
за съквартирантите
да не пушат
да не правят купони през седмицата .. ако са работещи още по добре
да не ми вземат от личното пространство
а ако са от тихичките екстра
за мене
с изпълнението на съквартирантските задължения нп
малко съм темерут
пп по късно ще се търси и гараж в района
ппп не болднатите са с които бих направил компромис
- theDarkSite
- Танцуващия с клавиатури
Имаш личноinvisible написа:айде да се предложа![]()
-
veronika.td
- В началото бе словото
- Специалност: медицина
- Курс: първи
Май и аз трябва да се предложа
Търся си квартира и съквартирантки по възможност в или около кварталите Лозенец или Хладилника... Приета съм медицина и ми трябва да е близо до факултета или поне бързо да се стига до него... Ако има желаещи тел.: 0888285003 Готова съм да търсим и заедно квартира 
- Vihroletka
- В началото бе словото
- Специалност: Връзки с обществеността
- Обратна връзка:
Innervision написа:2 момчета и 2 момичета си търсят 6ти и 5ти съквартирант. Квартира - 120кв с 1 голяма и 2 малки тераски, 2 спални, хол (преходен), малка стая (където са заточени 2те момчета), кухня и баня-тоалетна. На 10 минути от Ректората на СУ, етажът е 3ти. 140лева наем и уникалната възможност да съжителствате с нас, която е безценнаНаемът се плаща до 10-12то число така, че е добре съквартирантката да се нанесе в началото на дадения месец. За контакти 0885916600 - Даниел ->
, или скайп Fearsome__ (2 долни черти). 24/7
-
veronika.td
- В началото бе словото
- Специалност: медицина
Здравейте, търся си съквартирантки за квартира в ЖК "Лозенец".
Ако има желаещи моля пишете ми на ЛС или телефон: 0888285003
Ако има желаещи моля пишете ми на ЛС или телефон: 0888285003
Последно промяна от veronika.td на 19 Авг 2010, 12:49, променено общо 1 път.
- Мимоза
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/displayimage.php?pos=-2509
здравеите търсим си саквартирантка две сме и ни трябва трети човек апартамент на центара без хазаи -иначе те са млади и мн готини-на 10 мин от университета тих квартал обзаведен от-до- 153 лв на човек плаща се 2 наема при постъпването единият е депозит справки 0878236320
Хелоооу
Търся си квартира, ако някой търси съквартирантка или дава под наем - 0887420116
-
summerland
- В началото бе словото
Здравейте,
предлагам се за Съквартирант!!
Ще уча в медицинския,първа година,редовно.Трябва ми квартира,която в най-добрия случай да бъде близо до университета,но може и квартал,от който да се стига до медицинския с един автобус или метро(+автобус).
Не много скъп наем,без значение с колко човека.
Търсете ме на 0878 94 53 88 Георги.
предлагам се за Съквартирант!!
Ще уча в медицинския,първа година,редовно.Трябва ми квартира,която в най-добрия случай да бъде близо до университета,но може и квартал,от който да се стига до медицинския с един автобус или метро(+автобус).
Не много скъп наем,без значение с колко човека.
Търсете ме на 0878 94 53 88 Георги.
Feed Me!