Класиране- Резултати, Очаквания,Постижения
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Кристиян
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Re: Класиране- Резултати, Очаквания,Постижения
Първо се научи да пишеш четливо, тъй като не можах особено да ти разчета, но доколкото разбрах от колежките ми в специалността, балът тази година за Българска филология мисля, че е някъде към 16 и нещо за редовно обучение, но не искам да те обърквам. Провери назад в темата за баловете и ще прецениш
Ако беше момче, щяха да те приемат, тъй като все още бройките мисля, че са незаети
За жените мисля, че някъде към 117 или нещо подобно, даже не знам дали са изпълнени въобще...провери просто 
Благодаря ти а за писането просто не погледнах преди да го изпратя до форумаIcebreakerR написа:Първо се научи да пишеш четливо, тъй като не можах особено да ти разчета, но доколкото разбрах от колежките ми в специалността, балът тази година за Българска филология мисля, че е някъде към 16 и нещо за редовно обучение, но не искам да те обърквам. Провери назад в темата за баловете и ще преценишАко беше момче, щяха да те приемат, тъй като все още бройките мисля, че са незаети
За жените мисля, че някъде към 117 или нещо подобно, даже не знам дали са изпълнени въобще...провери просто
Записването от 2рия етап на класирането е до 4 август и след 4 ти лии ще излезнат свободните места ??zizka написа:Благодаря ти а за писането просто не погледнах преди да го изпратя до форумаIcebreakerR написа:Първо се научи да пишеш четливо, тъй като не можах особено да ти разчета, но доколкото разбрах от колежките ми в специалността, балът тази година за Българска филология мисля, че е някъде към 16 и нещо за редовно обучение, но не искам да те обърквам. Провери назад в темата за баловете и ще преценишАко беше момче, щяха да те приемат, тъй като все още бройките мисля, че са незаети
- aikaeimin
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Японистика
- Курс: втори
Да. В срок до 10ти август, но 100% ще е след 4ти.
Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: трети
- Обратна връзка:
До 10-ти очаквай списъка с незаети места. В БФ има 24 свободни места за момчета. Засега 
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
а за момичета няма ли ;(( ? Къде има най много свободни места за сега за момичета ме интересува? БлагодаРЯ ВИ МНОГО ПРЕДВАРИТЕЛНОBorisg написа:До 10-ти очаквай списъка с незаети места. В БФ има 24 свободни места за момчета. Засега
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Никой не може да ти каже, изчакай да излезе списък на сайта на СУ. Ще излезе в срок от 4ти до 10ти август.
Компютърни науки 1 курс
-
mimi.grozeva
- В началото бе словото
- Специалност: Регионално развитие и политика
2-ро класиране
1-во желание: Регионално развитие и политика
Записана студентка: Регионално развитие и политика!!!

1-во желание: Регионално развитие и политика
Записана студентка: Регионално развитие и политика!!!
- Kaze no Hime
- В началото бе словото
- Специалност: Биотехнологии
Според правилника за прием на студенти в СУ(учебната 2010/2011), незаетите места за момичета до края на класиранията(дефактно до края на 2-ро класиране) преминават в места за момчета и обратното. Така че щом има 24 свободни места за момчета след 2-ро класиране, и ако всички места за момичета вече за запълнени, тези 24 минават автоматично за момичета. Ако до края на 3-то класиране не бъдат попълнени и 24-те места, останалите остават за кандидат-магистри в съответната област.zizka написа:а за момичета няма ли ;(( ? Къде има най много свободни места за сега за момичета ме интересува? БлагодаРЯ ВИ МНОГО ПРЕДВАРИТЕЛНОBorisg написа:До 10-ти очаквай списъка с незаети места. В БФ има 24 свободни места за момчета. Засега
Биотехнологии 1 курс
Въпрос към студентите във ФФ. Значи, нали ни дадоха имейл, на който да си изпратим данните и от който ще получим потребителско име и парола. Ами получих имейл със име и парола + един линк и пишеше: "Следвайте указанията в линка" Ми че то просто отваря сайта на ФФ без никакви указания и тн. дори не откривам каде да се впиша с потребителското ми име
Help please ?
think green
- VelinaShine
- Специалност: Публична администрация
В информационната система на Софийски университет можете да влезете от: https://susi.uni-sofia.bghelluser написа:Въпрос към студентите във ФФ. Значи, нали ни дадоха имейл, на който да си изпратим данните и от който ще получим потребителско име и парола. Ами получих имейл със име и парола + един линк и пишеше: "Следвайте указанията в линка" Ми че то просто отваря сайта на ФФ без никакви указания и тн. дори не откривам каде да се впиша с потребителското ми имеHelp please ?
След като въведеш името и паролата си, сменяш паролата
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
кои студенти имат достъп до тази система с потребителско име и парола?VelinaShine написа:В информационната система на Софийски университет можете да влезете от: https://susi.uni-sofia.bghelluser написа:Въпрос към студентите във ФФ. Значи, нали ни дадоха имейл, на който да си изпратим данните и от който ще получим потребителско име и парола. Ами получих имейл със име и парола + един линк и пишеше: "Следвайте указанията в линка" Ми че то просто отваря сайта на ФФ без никакви указания и тн. дори не откривам каде да се впиша с потребителското ми имеHelp please ?
След като въведеш името и паролата си, сменяш паролата
- VelinaShine
- Специалност: Публична администрация
Студентите на Философския факултет, след изпратен мейл, при чието връщане се дава потр име и парола за достъп
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Другите факултети нямат ли информационна система