Класиране- Резултати, Очаквания,Постижения

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Кристиян
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Re: Класиране- Резултати, Очаквания,Постижения

Мнение от Кристиян »

Първо се научи да пишеш четливо, тъй като не можах особено да ти разчета, но доколкото разбрах от колежките ми в специалността, балът тази година за Българска филология мисля, че е някъде към 16 и нещо за редовно обучение, но не искам да те обърквам. Провери назад в темата за баловете и ще прецениш ;) Ако беше момче, щяха да те приемат, тъй като все още бройките мисля, че са незаети :) За жените мисля, че някъде към 117 или нещо подобно, даже не знам дали са изпълнени въобще...провери просто ;)
zizka
В началото бе словото

Мнение от zizka »

IcebreakerR написа:Първо се научи да пишеш четливо, тъй като не можах особено да ти разчета, но доколкото разбрах от колежките ми в специалността, балът тази година за Българска филология мисля, че е някъде към 16 и нещо за редовно обучение, но не искам да те обърквам. Провери назад в темата за баловете и ще прецениш ;) Ако беше момче, щяха да те приемат, тъй като все още бройките мисля, че са незаети :) За жените мисля, че някъде към 117 или нещо подобно, даже не знам дали са изпълнени въобще...провери просто ;)
Благодаря ти а за писането просто не погледнах преди да го изпратя до форума ;)
zizka
В началото бе словото

Мнение от zizka »

zizka написа:
IcebreakerR написа:Първо се научи да пишеш четливо, тъй като не можах особено да ти разчета, но доколкото разбрах от колежките ми в специалността, балът тази година за Българска филология мисля, че е някъде към 16 и нещо за редовно обучение, но не искам да те обърквам. Провери назад в темата за баловете и ще прецениш ;) Ако беше момче, щяха да те приемат, тъй като все още бройките мисля, че са незаети :) За жените мисля, че някъде към 117 или нещо подобно, даже не знам дали са изпълнени въобще...провери просто ;)
Благодаря ти а за писането просто не погледнах преди да го изпратя до форума ;)
Записването от 2рия етап на класирането е до 4 август и след 4 ти лии ще излезнат свободните места ??
Аватар
aikaeimin
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Японистика
Курс: втори

Мнение от aikaeimin »

Да. В срок до 10ти август, но 100% ще е след 4ти.
Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

До 10-ти очаквай списъка с незаети места. В БФ има 24 свободни места за момчета. Засега :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
zizka
В началото бе словото

Мнение от zizka »

Borisg написа:До 10-ти очаквай списъка с незаети места. В БФ има 24 свободни места за момчета. Засега :lol:
а за момичета няма ли ;(( ? Къде има най много свободни места за сега за момичета ме интересува? БлагодаРЯ ВИ МНОГО ПРЕДВАРИТЕЛНО
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от morfei »

Никой не може да ти каже, изчакай да излезе списък на сайта на СУ. Ще излезе в срок от 4ти до 10ти август.
Компютърни науки 1 курс
mimi.grozeva
В началото бе словото
Специалност: Регионално развитие и политика

Мнение от mimi.grozeva »

2-ро класиране
1-во желание: Регионално развитие и политика
Записана студентка: Регионално развитие и политика!!! :cheers: :cheers: :cheers:
Аватар
Kaze no Hime
В началото бе словото
Специалност: Биотехнологии

Мнение от Kaze no Hime »

zizka написа:
Borisg написа:До 10-ти очаквай списъка с незаети места. В БФ има 24 свободни места за момчета. Засега :lol:
а за момичета няма ли ;(( ? Къде има най много свободни места за сега за момичета ме интересува? БлагодаРЯ ВИ МНОГО ПРЕДВАРИТЕЛНО
Според правилника за прием на студенти в СУ(учебната 2010/2011), незаетите места за момичета до края на класиранията(дефактно до края на 2-ро класиране) преминават в места за момчета и обратното. Така че щом има 24 свободни места за момчета след 2-ро класиране, и ако всички места за момичета вече за запълнени, тези 24 минават автоматично за момичета. Ако до края на 3-то класиране не бъдат попълнени и 24-те места, останалите остават за кандидат-магистри в съответната област.
Биотехнологии 1 курс
Аватар
helluser
В началото бе словото

Мнение от helluser »

Въпрос към студентите във ФФ. Значи, нали ни дадоха имейл, на който да си изпратим данните и от който ще получим потребителско име и парола. Ами получих имейл със име и парола + един линк и пишеше: "Следвайте указанията в линка" Ми че то просто отваря сайта на ФФ без никакви указания и тн. дори не откривам каде да се впиша с потребителското ми име :? Help please ?
think green
Аватар
VelinaShine
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Публична администрация

Мнение от VelinaShine »

helluser написа:Въпрос към студентите във ФФ. Значи, нали ни дадоха имейл, на който да си изпратим данните и от който ще получим потребителско име и парола. Ами получих имейл със име и парола + един линк и пишеше: "Следвайте указанията в линка" Ми че то просто отваря сайта на ФФ без никакви указания и тн. дори не откривам каде да се впиша с потребителското ми име :? Help please ?
В информационната система на Софийски университет можете да влезете от: https://susi.uni-sofia.bg
След като въведеш името и паролата си, сменяш паролата
Borisg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

VelinaShine написа:
helluser написа:Въпрос към студентите във ФФ. Значи, нали ни дадоха имейл, на който да си изпратим данните и от който ще получим потребителско име и парола. Ами получих имейл със име и парола + един линк и пишеше: "Следвайте указанията в линка" Ми че то просто отваря сайта на ФФ без никакви указания и тн. дори не откривам каде да се впиша с потребителското ми име :? Help please ?
В информационната система на Софийски университет можете да влезете от: https://susi.uni-sofia.bg
След като въведеш името и паролата си, сменяш паролата
кои студенти имат достъп до тази система с потребителско име и парола? :roll:
Аватар
VelinaShine
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Публична администрация

Мнение от VelinaShine »

Студентите на Философския факултет, след изпратен мейл, при чието връщане се дава потр име и парола за достъп
Borisg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

Другите факултети нямат ли информационна система :mrgreen:
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”