Японистика 2 - за зайци и не само
Модератор: Don Horhe
- sunny_storm
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: Японистика 2 - за зайци и не само
Ок, истина ли е че ще започнем семестъра на 1 септември ? И, ако е така само за нас първокурсниците ли се отнася или всяка година ще е така ????????
Моля ви , ако някой знае да сподели ..... 
Rip the cage out out of your chest... let the chaos rule the rest
- aikaeimin
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Японистика
- Курс: втори
Не, не е. ;] Официалното откриване е на 1ви октомври, лекциите сигурно ще започнат на 4ти.
Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.
Викодина направи най-некомпетентното изказване на деня .. аплодирайте!!!

Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
- The_Vicodin_Timelord
- От дъжд на вятър
Изглежда много, всъщност обаче ако наистина никой не е очаквал, най-вероятно хората с високи балове са се записали по второ желание вместо да се надяват балът да падне. Пак ви казвам, всичко това НЯМА ЗНАЧЕНИЕ. Като падне балът с една единица, това не значи, че специалността е станала по-лоша или са приети по-глупави и неможещи студенти в нея. Виж балът на скандинавистиката с немски и този с английски - разликата е няколко единици и кво? Давай да опищим форумаmuligan-cho написа:Нормално е да се чуди. Аз също се чудя, тъй като от 10 години сигурно балът след първо класиране не е падал. Освен това местата за момчета са 4, 1 единица е ужасно много. Неговият бал не е и най-високият, защо изобщо се изказваш rofl
Защо изобщо се изказвам
- brooks
- В началото бе словото
айде да ви обясня сега защо бала паднааааа.
Германия е виновна. Както обикновено. Между изпитите по езици и първо класиране имаше един месец. Покрай датите на изпитите етапа на "класиранията" в чужбина не беше приключил. Затова много хора са отишли на изпит в СУ (като резервен вариянт), изкарали са високи оценки, участвали са на класирания, приели са ги на първо класиране, но не са се записали, защото на първо класиране вече са знаели, че ще ходят другаде. А някои още нямаха отговор и се записаха из разните филологии и на есен ще се измъкнат по терлички към чужбината и ще оставят празни места... 
- aikaeimin
Възможно е.. А може би някои са писали японистиката по-назад в желанията.
Бду, хора, хайде да я съживим малко тази тема, другите зайци вече скайпове и профили в лицекнига си заразменяха, ние тук сме си казали две думи на кръст. =/
Бду, хора, хайде да я съживим малко тази тема, другите зайци вече скайпове и профили в лицекнига си заразменяха, ние тук сме си казали две думи на кръст. =/
- ayakashi
- Постоянно присъствие
But I don't mind. Даже според мен е по-добра идея да излезем даже
- eltema
- В началото бе словото
Така е, обстановката нещо е много заспала. Не бъдете скромни и дайте всички по един skype, да се опознаем заешката компанияaikaeimin написа:хора, хайде да я съживим малко тази тема, другите зайци вече скайпове и профили в лицекнига си заразменяха, ние тук сме си казали две думи на кръст. =/
Моят скайп: magic_kiss483, очаквам пряко включване

- Stadust
- В началото бе словото
- Специалност: Японистика - 1ви курс
уррааа 4 сигурни заека
Дръжте се деца, октомври месец идва бавно но сигурно.
За общежитията: Не е толкоз зле. Цяла година си поживях там, ако си почистите като хората в началото и случите на съквартитранти, всичко ще е песен. Плюс това, чувам от по-горните курсове, че откакто install-наха метрото до заветния ЦИЕК се ходи много по-лесно. И като стана дума за по-горни курсове - четвъртокурсници, третокурсници и докторанти все още си живеят на общежитие.
За това, че почвате септември: Освен ако още нещо не се е променило драстично без знанието на всички студенти и преподаватели в Японистиката, начело със завеждащия катедра, то това са само конспирации. Най-вероятно идва оттам, че Арабистите и Китаистите започват по-рано, защото вярвайте ми, на тях също им е доста тегаво.
Ако има някакви други оплаквания и тревоги моля, не се свенете - от всичко най-много обичам да се обяснявам
Иначе, добре ни дошли у ЦИЕК-у! (Колегите ще ме заколят за това много не филологическо изказване
)
ПС (ПП): Хората от провинцията, ще споделите ли от къде сте?
За общежитията: Не е толкоз зле. Цяла година си поживях там, ако си почистите като хората в началото и случите на съквартитранти, всичко ще е песен. Плюс това, чувам от по-горните курсове, че откакто install-наха метрото до заветния ЦИЕК се ходи много по-лесно. И като стана дума за по-горни курсове - четвъртокурсници, третокурсници и докторанти все още си живеят на общежитие.
За това, че почвате септември: Освен ако още нещо не се е променило драстично без знанието на всички студенти и преподаватели в Японистиката, начело със завеждащия катедра, то това са само конспирации. Най-вероятно идва оттам, че Арабистите и Китаистите започват по-рано, защото вярвайте ми, на тях също им е доста тегаво.
Ако има някакви други оплаквания и тревоги моля, не се свенете - от всичко най-много обичам да се обяснявам
ПС (ПП): Хората от провинцията, ще споделите ли от къде сте?
- aikaeimin
ayakashi, е да, така е. Другите са се изпокрили
Добра е идеята, въпроса е в приложението/изпълнението й, хах.
eltema, сега ще те потърся =]
Октомври идва, но твъъърде бавно, аз вече се чудя какво да го правя толкова свободно време хаха. Това объркване със започването се получава заради тези с уводните курсове, мхм. Като се записвах ме подпитваха разни кореисти и за тях ли се отнася това xD
Аз съм от Перник.
П.П. Провинция ми звучи странно, мисля си за няк'ви неща от порядъка на Каспичан лол
eltema, сега ще те потърся =]
Октомври идва, но твъъърде бавно, аз вече се чудя какво да го правя толкова свободно време хаха. Това объркване със започването се получава заради тези с уводните курсове, мхм. Като се записвах ме подпитваха разни кореисти и за тях ли се отнася това xD
Аз съм от Перник.
П.П. Провинция ми звучи странно, мисля си за няк'ви неща от порядъка на Каспичан лол
- sunny_storm
- В началото бе словото
Mного се радвам , че няма да почнем септември, все пак малко повече време да имаме почивка
Аз иначе съм от Благоевград. И да хубаво ще е да се опознаем или поне да се появат повече бъдещи колеги в този форум. Като гледам няма никакви мъже , които да пишат тук.

Rip the cage out out of your chest... let the chaos rule the rest
- aikaeimin
...освен Noctis xD
Е, целиии.. 5-6 човека сме. Пак е нещо! хаха xD
Е, целиии.. 5-6 човека сме. Пак е нещо! хаха xD
- ayakashi
- Постоянно присъствие
elichka32 <- туй е моя скайп
пишете, но предупреждавам, че рядко го включвам
а иначе да организираме среща...мога да се заема, но хората, които не са от София трябва да кажат откога са тук
а и да има желаещи, разбира се.
а иначе да организираме среща...мога да се заема, но хората, които не са от София трябва да кажат откога са тук
- aikaeimin
Моя скайп е aika.no.eimin, който иска, да ме добавя.
Ами, ако организираме среща, може би най-удачно ще е да бъде малко преди началото на учебната година, за да могат да присъстват и хората, които живеят далеч от София.
Ами, ако организираме среща, може би най-удачно ще е да бъде малко преди началото на учебната година, за да могат да присъстват и хората, които живеят далеч от София.
- ayakashi
- Постоянно присъствие
те и без друго са малко ...sunny_storm написа:Като гледам няма никакви мъже , които да пишат тук.![]()