Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Здравейте , искам да попитам нещо .След като не съм приет на нито едно от двете класирания с никаква специалност.Имам ли все още шанс да влезна в СУ ?
В сайта пише че до 10-ти се обявяват свободни места ,къде ги обявяват и отново ли трябва да се попълват някакви документи ?
Предварително ви благодаря за отговора
на сайта на унито ще го обявят .. и във вестниците що го пише даже
не вярвам да стане без да подавате документи то също ще бъде обявено като пуснат местата
Ако имате оценка по Литература и История, която да е различна от 2, и ако сте от мъжки пол, влизате в Българска Филология При мойта специалност има все още незаети места, пък и не виждам какво лошо има в специалността, така че при тия условия, се чувствайте приети
и аз питам същото, и имам още едно питане,
може да кандидаствам, за тези специалности, за който имаме балообразуващи оценки нали така?
подаваме на нови документи, но примерно като нямам оценка по език, няма как да стане нали така?
Никой няма да ви даде официална информация къде колко места има останали, преди да мине записването от 2 до 4 август и да се направят справките по факултети!
П.С. Процедурата за кандидатстване за запълване на незаетите места /хипотетично нареченото 3-то класиране/ ще бъде обявена заедно със свободните места до 10 август! Тогава ще обяснят как ще се състезавате за тези свободни места и какво ще трябва да направите!
Здравейте! Искам да попитам ако сега съм приета някаква специалност задочно и се запиша без да чакам обявяването на незаетите места следващата година ще мога ли да се прехвърля редовно? Може ли някой да ми даде някаква информация!
Може да се запишеш задочно и следващата година, когато обаче имаш отличен успех от специалността си и да изкараш на изпита по Литература или друг избран от теб оценка над 3.00, да се преместиш редовно! Важното е, че си приета в СУ, пък другото няма значение
А ако сега си приет на 2ро класиране,но не се запишеш и не подадеш никакви документи,след това няма проблем да се кандидатства за незаетите места,нали?
Според мен по-хубаво е да запишеш на 2 класиране, когато си приета, за да може после да ти е по-лесно и дори да подадеш за 3 класиране, тъй като това класиране е за незаети места и не е сигурно дали ще си приета тук. Затова моя съвет е по-добре да запишеш, отколкото да чакаш