Излезна ли 2ро класиране?

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
ronaldomanekena
В началото бе словото

Излезна ли 2ро класиране?

Мнение от ronaldomanekena »

Защото ме приеха на 2ро желание и го потвърдих само,за да участвам във 2ро класиране за първото желание и сега пише в персонална информация - потвърдил.Ако не са ме приели ще се изпише ли нещо или сам трябва да се сетя..
Аватар
bggashnik
Пишеща машина
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Re: Излезна ли 2ро класиране?

Мнение от bggashnik »

Я се опитай да изчистиш кеш-а, ако пак не се промени картинката, можеш да пратиш един скрийншот ;)
Компютърни науки I курс
Infatuated
В началото бе словото

Мнение от Infatuated »

Не бях приета на първо класиране и сега искам да си проверя резултатите дали сам приета на второ класиране,но когато вляза в сайта на Софийски университет в Персонална информация и като напиша входящия си номер и егн-то не ми се показва нищо дори и като рефрешна страницата.Много ще съм благодарна,ако някой ми помогне.
Аватар
Кристиян
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Кристиян »

За първия пост, когато си приет в някоя специалност ти се изписва това, че си приет и специалността с бала, в която специалност искаш :) Ако обаче за съжаление нищо не ти се появи, трябва да ти е изкарано съобщение, че не си приет при никоя от заявените специалности. А за втория пост, значи когато си в такава ситуация, както каза колегата @bgghasnik сигурно това може ти е от браузера. Пробвай Модзила или Интернет Експлорър и работата ще стане, ако ли не отиваш на Стената на плача и там проверяваш. Ако ти е писана специалност, за която да си приета, значи си вътре, ако ли не..значи не...
asdfghj
В началото бе словото

Мнение от asdfghj »

Това означава ли че резултатите от второ класиране са излезли? Защото на персоналната ми информация пише къде съм приет на първо класиране, но не и някаква информация за второто.
Аватар
bggashnik
Пишеща машина
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от bggashnik »

2ро класиране излезе, да ;)
Забележи, че минималният бал е различен от 1во класиране(е, това не се отнася за Право(Ж) :lol: :lol: )
Компютърни науки I курс
asdfghj
В началото бе словото

Мнение от asdfghj »

Е, добре де, не трябва ли някъде да пише Второ класиране - ..........
Аз отварям и всичко си е същото като преди седмица
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”