Излезна ли 2ро класиране?
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
ronaldomanekena
- В началото бе словото
Излезна ли 2ро класиране?
Защото ме приеха на 2ро желание и го потвърдих само,за да участвам във 2ро класиране за първото желание и сега пише в персонална информация - потвърдил.Ако не са ме приели ще се изпише ли нещо или сам трябва да се сетя..
- bggashnik
- Пишеща машина
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Re: Излезна ли 2ро класиране?
Я се опитай да изчистиш кеш-а, ако пак не се промени картинката, можеш да пратиш един скрийншот 
Компютърни науки I курс
-
Infatuated
- В началото бе словото
Не бях приета на първо класиране и сега искам да си проверя резултатите дали сам приета на второ класиране,но когато вляза в сайта на Софийски университет в Персонална информация и като напиша входящия си номер и егн-то не ми се показва нищо дори и като рефрешна страницата.Много ще съм благодарна,ако някой ми помогне.
- Кристиян
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
За първия пост, когато си приет в някоя специалност ти се изписва това, че си приет и специалността с бала, в която специалност искаш
Ако обаче за съжаление нищо не ти се появи, трябва да ти е изкарано съобщение, че не си приет при никоя от заявените специалности. А за втория пост, значи когато си в такава ситуация, както каза колегата @bgghasnik сигурно това може ти е от браузера. Пробвай Модзила или Интернет Експлорър и работата ще стане, ако ли не отиваш на Стената на плача и там проверяваш. Ако ти е писана специалност, за която да си приета, значи си вътре, ако ли не..значи не...
Това означава ли че резултатите от второ класиране са излезли? Защото на персоналната ми информация пише къде съм приет на първо класиране, но не и някаква информация за второто.
- bggashnik
- Пишеща машина
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
2ро класиране излезе, да 
Забележи, че минималният бал е различен от 1во класиране(е, това не се отнася за Право(Ж)
)
Забележи, че минималният бал е различен от 1во класиране(е, това не се отнася за Право(Ж)
Компютърни науки I курс
Е, добре де, не трябва ли някъде да пише Второ класиране - ..........
Аз отварям и всичко си е същото като преди седмица
Аз отварям и всичко си е същото като преди седмица