Класиране- Резултати, Очаквания,Постижения
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Shin
- В началото бе словото
- Специалност: Информационни системи
- Курс: първи
Re: Класиране- Резултати, Очаквания,Постижения
Ехх малко не ми достига за КН на второ класиране. Бала е фрапиращо нисък o0. И на ИС съм си доволна, но като знаеш колко близко си до КН 

- bggashnik
- Пишеща машина
- Специалност: Компютърни науки
Това с 2ките беше само пример, ама в днешните дни, за да не те приемат, трябва да си изкарал 2киaikaeimin написа:Не е нужно да изкараш двойки, за да не те приемат ;]bggashnik написа:...
И трябва да си голям идиот, или да си назубрил нещата /което не изключва частта с идиотизма/, без въобще да ги схващаш, че да успееш да забравиш всичко за една година.
Компютърни науки I курс
-
PePs
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
много благодаря на отзовалите се а само още ще могат ли документите за незаетите места само в СУ ли могат да се поддавам или и в пунктовете в страната
- morfei
- Форумно зомби
Предполагам, че ще е само в СУ. Почти съм сигурен.
Компютърни науки 1 курс
- aikaeimin
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Японистика
- Курс: втори
Напротив. Ще ти дам пример с моята специалност, в частност мъжкия контингент. Четири места, минимален бал на първо класиране 23.85. Трябва да имаш над 5.90 и отлична матура, за да се надяваш на нещо. При жените е малко по-добре, но пак трябва да имаш над 5.70.bggashnik написа:...
Аз завърших през 2009. Тогава кандидатствах за същата специалност, беше ми единственото желание, но не ме приеха. /оценката ми на изпита беше малко по-ниска, а и имах 5 по БЕЛ в дипломата, защото учителката ми в последните 2 години беше "за чудо и приказ"/. През тази една година учих съвсем различна специалност един семестър, през останалото време пък въобще не съм се занимавала да уча. На частни уроци не съм била никога, по каквото и да е. Така че аз съм изключително неудачен пример.
Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.
- bggashnik
- Пишеща машина
Ти си неудачен пример за твойто си твърдение, моето го потвърждаваш на 100%aikaeimin написа:...Така че аз съм изключително неудачен пример.bggashnik написа:...
Компютърни науки I курс
- aikaeimin
Как точно го потвърждавам? Никъде не споменах, че през 2009-а съм се готвила ;] И тогава си клатих краката, и през 2010 си клатих краката. Просто тази година на изпита ми беше по-спокойно, а и критериите бяха занижени.
Обстоятелствата си ги създаваш сам. Важно е наличието на желание. Ако кандидатствах с история, например, и миналата година не бях успяла, тази година бих наблегнала на пропуските си от миналата.
Обстоятелствата си ги създаваш сам. Важно е наличието на желание. Ако кандидатствах с история, например, и миналата година не бях успяла, тази година бих наблегнала на пропуските си от миналата.
- bggashnik
- Пишеща машина
Ами потвърждаваш го, че като си си клатил краката 1вата година, най-вероятно и втората ще ги клатиш
И все пак, мисля, че навлизаме в излишен спор, даже не знам и с кое мое мнение не си съгласна
Просто втората година е много по-трудно от първата от страна на подготовката 
Компютърни науки I курс
bggashnik - Подготовката ми по английски беше 5-6 дена преди изпита.. факт е обаче, че няма как да се забрави език, с който се сблъскваш всеки ден.. въпросът е дали можеш да попиеш цялата информация, която е замеряна към теб
.. Последният път, когато съм учил усилено английски беше преди около 4-5 години.. нещо, което си научил не се забравя много лесно
особено ако е важно.. сигурно затова не познавам човек, който да ми изцепи, че е забравил как да държи лъжица или как да плува примерно
.. всичко е до създаването на някакъв рефлекс 
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
- aikaeimin
А бе, жена съм, бе човек. xD
Аз затова казах, че съм неудачен пример - точно по език не бих седнала да се "готвя", пък ако ще света да свърши. Ако за пет/седем/дванайсет години не съм го научила, за няколко месеца няма да стане номера.
Точно с това ти твърдение не съм съгласна - че е по-трудно. Ами, не е. Няма причина да е.
Едит:А защо да не помнят фактите и датите? Аз как помня повечето от тях, без да съм се готвила за КС изпит по история. Пак казвам, алогично е да се твърди, че можеш да забравиш по-голямата част от нещо, което си научил /ако си го зазубрил - естествено, че ще забравиш/. Или поне аз не мога да си го представя. Може би помня прекалено много. лол
Едит 2: От този спор няма никакъв смисъл, май. Всеки има различна перспектива. I give up. хаха
Аз затова казах, че съм неудачен пример - точно по език не бих седнала да се "готвя", пък ако ще света да свърши. Ако за пет/седем/дванайсет години не съм го научила, за няколко месеца няма да стане номера.
Точно с това ти твърдение не съм съгласна - че е по-трудно. Ами, не е. Няма причина да е.
Едит:А защо да не помнят фактите и датите? Аз как помня повечето от тях, без да съм се готвила за КС изпит по история. Пак казвам, алогично е да се твърди, че можеш да забравиш по-голямата част от нещо, което си научил /ако си го зазубрил - естествено, че ще забравиш/. Или поне аз не мога да си го представя. Може би помня прекалено много. лол
Едит 2: От този спор няма никакъв смисъл, май. Всеки има различна перспектива. I give up. хаха
Последно промяна от aikaeimin на 31 Юли 2010, 13:56, променено общо 3 пъти.
- bggashnik
- Пишеща машина
Ееее, ти английският го упражняваш всеки ден подсъзнателно чрез гледане на филми, слушане на музика и т.н. Искам да видя дали историците след година неучене ще помнят всички факти и дати 
Компютърни науки I курс
Историците сигурно и те четат и гледат странични неща, чрез които да си навързват фактите на една нишка, която никога няма да забравят ? 
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
- bggashnik
- Пишеща машина
Т'ва със нишката и незабравянето-няма такива филми 
След 30 години ще трябва много хубаво да си напрегнеш паметта, че да се сетиш как се казват всичките ти съученици, а си учил с тях всеки ден в продължение на 5 години

След 30 години ще трябва много хубаво да си напрегнеш паметта, че да се сетиш как се казват всичките ти съученици, а си учил с тях всеки ден в продължение на 5 години
Компютърни науки I курс
- enzyme_x
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
При мен подготовката втората година беше много по-добра... доколкото се брои за сериозна подготовка на фона на хора, които от една година напред почват уроци (
). Познавам индивиди, които след 3 години прекъсване в момента се справят отлично с кандидатсването (в СУ и в други унита). Просто не мисля, че знания трупани с време не могат да бъдат приложени след година 2-3 или 10, просто защото не си ги преговарял до вчера в клас. Случаите не са никак единични.
Good timber does not grow with ease. The stronger the wind, the stronger the trees.
"Me, I always tell the truth. Even when I lie."
"Me, I always tell the truth. Even when I lie."