Записване без депозирана диплома.

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
KikyPet
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Записване без депозирана диплома.

Мнение от KikyPet »

Здравейте, изпуснах сроковете за записване след първо класиране и не съм си давал дипломата за второ бала ми е 24,62 и на първо бях в ИС дали има някакъв шанс да се запиша още във ФМИ ?
MalUmKo
От дъжд на вятър

Re: Записване без депозирана диплома.

Мнение от MalUmKo »

Не вярвам, твоето място вече трябва да е разпределено, евентуално на 3/4/5 класиране за някакви незаети места.
"12. Овладяване на обективни критерии за оценка на духовните и материалните ценности на обществото.
13. Изграждане на навици за опазване на околната среда и на собственото здраве."
:D
KikyPet
В началото бе словото

Мнение от KikyPet »

а кога излиза списъците с незаетите места, за да знам дали има в ис или информатика или си, за да не рискувам за в някоя математика :)
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от morfei »

Почти съм сигурен, че ще има свободни места за някоя от компютърните специалности.
Компютърни науки 1 курс
KikyPet
В началото бе словото

Мнение от KikyPet »

А има ли опция с молба до декана, че съм бил важно ангажиран и съм изпуснал сроковете и предвит бала ми да бъда записан в която и да е от компютърните специалности във ФМИ ?

ПП: В наредбата пише, че молби до декъна се приемат до 3 август а какъв ли е срока за отговор на молбата ?
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от morfei »

Не, не вярвам да постигнеш успех с тази молба. Единствения ти вариант е да подадеш документи за 3ти класиране и съм сигурен, че ще се добереш до хубава специалност, ако бала ти е добър.
Компютърни науки 1 курс
Аватар
agenta
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от agenta »

KikyPet написа:А има ли опция с молба до декана, че съм бил важно ангажиран и съм изпуснал сроковете и предвит бала ми да бъда записан в която и да е от компютърните специалности във ФМИ ?

ПП: В наредбата пише, че молби до декъна се приемат до 3 август а какъв ли е срока за отговор на молбата ?

Не, няма такава опция, ако си бил приет и не си потвърдил да участваш в друго класиране или не си се записал в оказаните срокове, отпадаш от класацията! Молби могат да се пишат само до Ректора в срок до 3 август на базата на: "§ 6. Молби и жалби по всички кандидатстудентски въпроси се отправят до Ректора в срок до 3 август. След тази дата молби и жалби не се приемат. Към молбите се прилагат необходимите документи-оригинал и фотокопие за удостоверяване на всеки конкретен случай. Ректорът решава кандидатстудентските молби и жалби в съответствие с настоящия Правилник и със Закона за висше образование."
KikyPet
В началото бе словото

Мнение от KikyPet »

agenta написа:
KikyPet написа:А има ли опция с молба до декана, че съм бил важно ангажиран и съм изпуснал сроковете и предвит бала ми да бъда записан в която и да е от компютърните специалности във ФМИ ?

Не, няма такава опция, ако си бил приет и не си потвърдил да участваш в друго класиране или не си се записал в оказаните срокове, отпадаш от класацията! Молби могат да се пишат само до Ректора в срок до 3 август на базата на: "§ 6. Молби и жалби по всички кандидатстудентски въпроси се отправят до Ректора в срок до 3 август. След тази дата молби и жалби не се приемат. Към молбите се прилагат необходимите документи-оригинал и фотокопие за удостоверяване на всеки конкретен случай. Ректорът решава кандидатстудентските молби и жалби в съответствие с настоящия Правилник и със Закона за висше образование."

А ако отида на 4-ти във ФМИ, мога ли да разбера от някой дали след второ класиране е останало място в някоя специалност и ако да да запишат мен ? :scratch: :roll: :?
Аватар
agenta
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от agenta »

Не, не може! Никой няма да ти даде тази информация! А ти като си изпуснл сроковете има два варианта - единият е както каза @morfei, а другия е както ти казах аз!
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Миналата година на четвърто класиране (което тая година се води трето) имаше брой за информатика, така че предполагам и тази година ще има бройки и ще имаш шанс да се запишеш.
Изображение
KikyPet
В началото бе словото

Мнение от KikyPet »

agenta написа:Не, не може! Никой няма да ти даде тази информация! А ти като си изпуснл сроковете има два варианта - единият е както каза @morfei, а другия е както ти казах аз!

Какво предлагаш ти ?
Аватар
agenta
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от agenta »

Прочети ми поста на тази страница - Публикувано на: 31 Юли 2010, 15:16 !
KikyPet
В началото бе словото

Мнение от KikyPet »

Не те разбирам, но както и да е. Имам още 1 въпрос дали мога да участвам в 3-ти или 4-то класиране без да съм си оставил дипломата във ФМИ, за да се запиша на друго място и ако останат места след 2-ро класиране да си дръпна дипломата и да се запиша в специалност от ФМИ с непопълнени места ?
Аватар
agenta
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от agenta »

Процедурата за кандидатстване за запълване на незаетите места /хипотетично нареченото 3-то класиране/ ще бъде обявена заедно със свободните места до 10 август! Тогава ще обяснят как ще се състезавате за тези свободни места и какво ще трябва да направите!
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”