Влияят ли хороскопите на вашите решения?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: Влияят ли хороскопите на вашите решения?
Аз пък всеки път гледам на водолей за секс дават седем звездички
Ко са ви виновни звездите, че имате кофти хороскоп, те просто си се въртят там горе 
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Аз съм се убедила, че има нещо вярно в характеристиките на конкретните зодии (забелязала съм, че категорични изключения от общия пейзаж за конкретната зодия са: щедър или поне нестиснат Рак; неотмъстителен Скорпион (йеа, райт...); Телец, който да не предпочита домашния уют и Везни, лишени от добри обноски. Или пък непрактична Дева, или пък мълчаливи Близнаци...).
Обаче дотам. На хороскопи не вярвам, а вече не ги и чета - не са ми забавни, не намирам нищо интересно в тях. Спомням си обаче, че в "Стандарт" по едно време доста ги познаваха - не помня кой ги правеше, но като бях в началото на първи курс и живеех у леля, четях вестника по неволя и ми правеше впечатление, че доста от нещата се оказваха верни. Въпреки това не бих ги взела предвид, когато обмислям даден проблем. То само на хороскопи остана да вярвам...
Обаче дотам. На хороскопи не вярвам, а вече не ги и чета - не са ми забавни, не намирам нищо интересно в тях. Спомням си обаче, че в "Стандарт" по едно време доста ги познаваха - не помня кой ги правеше, но като бях в началото на първи курс и живеех у леля, четях вестника по неволя и ми правеше впечатление, че доста от нещата се оказваха верни. Въпреки това не бих ги взела предвид, когато обмислям даден проблем. То само на хороскопи остана да вярвам...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Обратна връзка:
Ма ти водолей ли си?! Ахахахахаха!svetlio.varna написа:Аз пък всеки път гледам на водолей за секс дават седем звездичкиКо са ви виновни звездите, че имате кофти хороскоп, те просто си се въртят там горе
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Е, те за секс винаги най-много дават на Овен и Скорпион - като ти тръгне слава, върви я опровергавай... (перефразирах, разбирате ме).
Макар че, както пишеше в една книга: "въпросният Скорпион толкова много говореше за секс, че се чудех кога му остава време да го прави" (цитатът не е точен, но това беше смисълът му - мързи ме да търся).
Макар че, както пишеше в една книга: "въпросният Скорпион толкова много говореше за секс, че се чудех кога му остава време да го прави" (цитатът не е точен, но това беше смисълът му - мързи ме да търся).
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Излиза, че в моята рода сме сбъркани. ЯкоТърговецът на кристал написа:Аз съм се убедила, че има нещо вярно в характеристиките на конкретните зодии (забелязала съм, че категорични изключения от общия пейзаж за конкретната зодия са: щедър или поне нестиснат Рак; неотмъстителен Скорпион (йеа, райт...); Телец, който да не предпочита домашния уют и Везни, лишени от добри обноски. Или пък непрактична Дева, или пък мълчаливи Близнаци...).
Хаха, нищо не сте разбрали от отговорите
)) Надявах се само да гласувате, а не да коментирате, демонстрирайки повърхностни знания от единствената лекция, на която сте ходили. Просто си знаех, че нищо няма да схванете и не исках така да се излагате, но шанс... 
- Cliff Burton
- Паисий
- Специалност: География и Биология
- Обратна връзка:
"Не, не вярвам в предсказанията на звездите." Tова отговорих. Като малък повече четех. Сега може да се случи, но колкото да ми стане смешно. Това са пълни тъпотии, засичал съм 2 коренно различни хороскопа за мойта зодия за 1 един ден.
Единственото което беше ми харесало, е нещо като за цялостно описване за зодията ми, където некой неща за характера ми съвпадата.Не помня къде го бях чел.
Единственото което беше ми харесало, е нещо като за цялостно описване за зодията ми, където некой неща за характера ми съвпадата.Не помня къде го бях чел.
When you walk through a storm,
hold your head up high!
Walk on through the wind!
Walk on through the rain!
Though your dreams be tossed and blown…
Walk on, walk on with hope in your heart … and You'll Never Walk Alone!!
You'll never walk alone!
hold your head up high!
Walk on through the wind!
Walk on through the rain!
Though your dreams be tossed and blown…
Walk on, walk on with hope in your heart … and You'll Never Walk Alone!!
You'll never walk alone!
- infinity*
- От дъжд на вятър
- Специалност: Философия
- Курс: първи
- Обратна връзка:
И аз не се виляя, но е вярно, че голяма част от характеристиката на отделната зодия има сходство с човека, който е неин представител, заедно с всички съпоставки с другите зодии (любов, приятелство), интереси, силни и слаби страни...
I'm Fire Red ... I'm in Your Head!

- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Има едно хубавонещо в цялата тая история със зодиите и хороскопите - стават за тема за разговор с мацките 
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Пф, определено, какви титанични спорове съм имал на тая тематикаpora_e_priqtel написа:Има едно хубавонещо в цялата тая история със зодиите и хороскопите - стават за тема за разговор с мацките
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- Scion of balance
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
В описанията има много вярно но хороскопите дневни,месечни и прочее са булшит 

- ViLL__
- От дъжд на вятър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
напълно вярно,и аз така мисля. Много се изненадах като прочетох това http://www.start.bg/lenta/horoskopi/har ... /deva.htmlScion of balance написа:В описанията има много вярно но хороскопите дневни,месечни и прочее са булшит
Donnie: Why do you wear that stupid bunny suit?
Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Donnie Darko
Donnie Darko
- Scion of balance
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
- ViLL__
- От дъжд на вятър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
ами какво да ти кажа ...явно аз съм типична дева 
Donnie: Why do you wear that stupid bunny suit?
Donnie Darko
Donnie Darko