АНКЕТА - записване

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Как се справиха доброволците на СС?

Не видях такива.
58
32%
Имаше такива, но нямаше полза от тях.
2
1%
Имаше такива, но имам забележки към тях.
18
10%
Имаше такива, но нямам наблюдения.
9
5%
Имаше такива и бяха много полезни.
92
51%

Общо гласове: 179

Аватар
Misha_Iv
Пишеща машина
Специалност: Информатика
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: [Важно!!!] АНКЕТА - записване

Мнение от Misha_Iv »

Във ФМИ бяха мн отзивчиви... Е малко ми висяха на главата през цялото време, но все пак бяха много полезни! Поздравления!
Изображение
Аватар
Elitsa Abstract
Да живей словото
Специалност: Молекулярна биология
Курс: трети

Мнение от Elitsa Abstract »

"Имаше такива и бяха много полезни." гласувах - става въпрос за момичето от БиоФ. (Светльо, мисля, че съкращението за Биологическия факултет е "БиоФ", за да се различава от Богословския, макар че последния аз не съм виждала изобщо да се споменава в тоя форум). Та доволна съм от момичето, въпреки че от време на време изчезваше за доста дълго време, но вероятно защото е обслужвало други опашки.

П.П.: Не знаех, че това са доброволци. Евала им, щом е така. :salute: Освен това си вършат работата много по-добре от администратор(к)ите, на които това им е задължение!
Последно промяна от Elitsa Abstract на 24 Ное 2010, 21:02, променено общо 1 път.
rogertaylor
Летописец Виртуоз
Специалност: Международни отношения

Мнение от rogertaylor »

В информационния център бяха много отзивчиви!!! :) Дори с хората, които откровено бяха нагли :? Дойде някакъв вчера, баш с дрехи за сафари и иска да си види резултатите от класирането с твърдението, че в информационния център е сървъра и да не се опитват да го лъжат, че е другояче!!! :lol: :lol: :lol:
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
Аватар
Tey
В началото бе словото
Специалност: Археология
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Tey »

О, да, доброволците пред ФКНФ бяха наистина полезни. Цялата история около записването ми отне не повече от час. :D Доволна съм!
"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."

ИзображениеИзображение
kableshkov
В началото бе словото

Мнение от kableshkov »

Нямаше образци за попълване, изложен списък на всички документи, които трябваше да бъдат попълнени, работеха 3/5 каси, като цяло беше пълен хаос. Всичко може да се приеме, но не и една жена, която обработва документи на 3 специалности. Чаках два часа да минат 10 номера. Ако има някакви административни кадри на СУ във форума да си вземат бележка от написаното дотук, за да не се излага СУ и занапред.
Сътрудник към ФСС на ФФ
PR на Студентски клуб на политолога
Аватар
Skaili
Танцуващия с клавиатури
Специалност: италианска филология

Мнение от Skaili »

Днес се записах(слава Богу не чаках пред паричен салон).Като отидох да се запиша(ФКНФ) имаше едно русокосо момиче,което беше мн мило и дружелюбно и ми обесни това което не ми беше ясно,благодаря за което :)
Аватар
kakoyto
Драскач
Специалност: информатика

Мнение от kakoyto »

Във ФМИ бяха много печени хелпърите! Отговаряха на въпросите на всички, макар че имаше някои, които имах чувството, че не си бяха направили най-малкия труд да погледнат малко как стават нещатата с документите!
Сърцето има доводи, които разумът не познава! - Блез Паскал
Аватар
ashvalkyrie
В началото бе словото

Мнение от ashvalkyrie »

еми имаше един катил пред ФКНФ, той ми даде това за медицинското и молбата за общежитие, особено това за медицинското въобще не знаех, че има такъв документ за попълване.. та да, полезни бяха :Р
wunderlicher Alter, soll ich mit dir geh'n ?
willst zu meinen Liedern deine Leier dreh'n ?
loserrrr
От дъжд на вятър

Мнение от loserrrr »

хах,такава ли им е била ф-ята :lol: Доволен съм от едно момиче,което ми даде химикалче във ФМИ и декларацията и ако го чете това- 10x again :D
Аватар
Ambrosio`
Паисий
Специалност: Връзки с обществеността
Обратна връзка:

Мнение от Ambrosio` »

Във ФЖМК нямаше доброволци, но тези в ЮФ ми бяха от полза ! Ако не бяха те, не знам как щях да намеря паричен салон .. :)

"Имаше такива и бяха много полезни. " :cheers:
Don't lose who you are, in the blur of the stars.
Аватар
blackout
Летящите Пръсти
Специалност: право

Мнение от blackout »

Да хванете адвокати (бъдещи) да ви консултират безплатно... това е one life expirience.
Насладете му се :) Следващият път като ги видите сигурно ще са с таймер в ръка и докато ви се усмихнат вече ще са ви взели 20 лева. :)
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
Аватар
Ambrosio`
Паисий
Специалност: Връзки с обществеността
Обратна връзка:

Мнение от Ambrosio` »

blackout написа:Да хванете адвокати (бъдещи) да ви консултират безплатно... това е one life expirience.
Насладете му се :) Следващият път като ги видите сигурно ще са с таймер в ръка и докато ви се усмихнат вече ще са ви взели 20 лева. :)

:) Няма да ги питам следващия път тогава, криза е .. 20 лева са много ! :)
Don't lose who you are, in the blur of the stars.
Аватар
blackout
Летящите Пръсти
Специалност: право

Мнение от blackout »

Така си е. :D

p.s. смущаващото е, че чак сега откривам приликата между куртизанките и адвокатите - и при двете професии усмивките се заплащат.
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
Зло дете
В началото бе словото

Мнение от Зло дете »

blackout написа:Така си е. :D

p.s. смущаващото е, че чак сега откривам приликата между куртизанките и адвокатите - и при двете професии усмивките се заплащат.
Малко ще те разочаровам- с колегата не учим в ЮФ :)))
Той е българска филология, а аз съм история :)
Аватар
originalsin
Пишеща машина
Специалност: Право

Мнение от originalsin »

@Зло дете ('що ти е такъв никнейма, ти си много самоуверено-мила мацка ;д), въпреки че тук ме изкараха едва ли не малоумна невежа, отправяща 'безпочвени нападки', искам да ти благодаря сърдечно!
Първо, 'щото не съм озлобена против целия човешки род, най-малко към хората от СС, съдействащи за олекотяване на тромавия процес. Възмущението ми бе провокирано от самата административна система...
Второ, заредихте ме с ентусиазъм и мисля да започна volunteers recruitment за СС от ЮФ...
SU administration, get ready for a major surgery! :mrgreen:
"Ах, чувствам, че на човек е нужно нещастие или беднота, или болест. Иначе, току-виж, си се забравил..."
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”