[КСК 2010] Журналистика vol.2

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
angeloff
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Re: [КСК 2010] Журналистика vol.2

Мнение от angeloff »

А кога ще можем да заявим какъв език искаме да учим, защото аз искам да уча португалски или холандски...
Журналистика /редовно/ 1. курс
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Специалност: Информатика
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

Когато се записвах имаше едно поле за чужд език, сигурно при записването се избира. Ако греша нека някой ме поправи.
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

angeloff написа:А кога ще можем да заявим какъв език искаме да учим, защото аз искам да уча португалски или холандски...
Аз и колегите, които бяха преди мен, заявихме езика, който искаме да учим, още при подаването на документи в отдел Студенти. Избрах английски, а изборът беше между испански, френски, немски... Канцеларката ни питаше, не сме вписвали в документ желанието си за език.
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Аватар
Варненец
Пишеща машина
Специалност: журналистика
Курс: първи

Мнение от Варненец »

Ambrosio` написа:
Варненец написа: Хахаххаа, вие още нищо не сте видяли от въпросната жена ;) Поколения я помнят, тепърва ще изпитвате "прекрасните мигове " с нея....
А тя каква е всъщност ? :D
много неща- приеми, че, ако ти трябва нещо административно във факултета щеш не щеш ще трябва да минеш през нейния кабинет :cry: За езика не се безпокойте, октомври или дори ноември когато ви станат ясни преподавателите на таблото ще има листче в което да се зпаишете, после ще ви разделят на групи и така...
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
Аватар
Ambrosio`
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Ambrosio` »

Варненец написа: много неща- приеми, че, ако ти трябва нещо административно във факултета щеш не щеш ще трябва да минеш през нейния кабинет :cry: За езика не се безпокойте, октомври или дори ноември когато ви станат ясни преподавателите на таблото ще има листче в което да се зпаишете, после ще ви разделят на групи и така...
Мен направо си ме е страх от нея .. Колкото е малка, толкова е лоша ! :)
Don't lose who you are, in the blur of the stars.
Аватар
ssk
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент
Обратна връзка:

Мнение от ssk »

Аз два пъти се редих на паричния салон. Първия път имаше голяма опашка, но бързо разбрах, че ми трябва попълнена студентска книжка, а си бях пуснал снимките за час и ми се наложи да си чета вестник пред библиотеката, докато чакам, а втория път нямаше почти никой и минах бързо. Повече време ми отне висенето в залата за чакане във ФЖМК. От много кавалерстване с един колега стояхме час и нещо....
http:\\bsskg.wordpress.com
Аватар
tender disaster
В началото бе словото

Мнение от tender disaster »

Аз в паричен салон минах сравнително бързо- чаках около 10 минути, обслужиха ме за няма и 1 :) 'Дядото' ми правеше компания, докато се освободи каса, разказвайки ми за някакво момче, което предния ден дошло с дядо си и баба си да се записва... :) Изслушах историята, правейки се, че ми е интересно... накрая ме бутна да се нареждам на едната каса и след секунди вече търсех залата, в която мога да си видя писмената работа /преди това изчетох всички афоризми за парите по стените/ :P После по план следваше ФЖМК... Там 'лелката' изгони любезно майка ми да излезе отвън, а мен ме поведе към един кабинет с маршова стъпка... даде ми няколко листа за попълване, издекларира набързо какво да пиша и изчезна... после дойдоха още момичета, които се оказаха колежки, 2 момчета към 'връзките' и така... взе да обяснява и на тях какво да правят :D Хванахме и обедната им почивка, така че 1 час висене не ни мърдаше... Двете жени от другата стая ме приеха с отворени обятия, принудиха ме да седна на един стол, въпреки че държах да остана права... попитаха ме какъв език съм изучавала през годините в гимназията... отговорих, че англ. ... така че сигурно той ще е съдбата ми в университета... не че имам кой знае какви претенции, но бих избрала италиански и испански :D Горе-долу за 2 часа всичко приключи и спокойно се отправих към Хеликон и Аутлет център :Mauridia_19:
Аватар
Titan
В началото бе словото
Специалност: Журналистика
Курс: първи

Мнение от Titan »

Бахти, само с мен ли са се държали учтиво и с готовност за помощ? :O Не че се оплаквам, ама...

Колкото до езика - питат като влезете в стаята. Сигурно може и по-късно да го направите, ма не разчитайте на сляпо на тва :P

Еми, тва е, колеги. Не знам кои от вас са приети редовно и прочее, но да сме живи, здрави и богати, пък да се скиваме Октомври месец 8) Интересно ми е да видя малко нови хора и интересни личности :P
2012-та светът щял да свърши, копелета. Мен ми е все едно... стига да не свърши върху мен!
Industrial/Modern/Power фундаметълист! :)
lothlorien
В началото бе словото

Мнение от lothlorien »

d_a_h_l_i_a написа:Аз също съм от тези, дето не са разбрали, че трябва да уточняват какъв език искат да учат. Но, честно казано, никой не ме и попита. Може би един троснат въпрос, гарниран с хаплива забележка за моята "осведоменост" от страна на хладнокръвната Жена, щеше да ми е от голяма полза. Но уви...:]
Абсолютно. И на мен никой нищо не ми спомена за езиците, но освен всички дежурни безпричинни грубости, не пропуснаха да обсъдят с богоравно и ехидно задоволство провинциалния ми варненски произход.. :)
Още от този ден на записването стана ясно, че явно ще са нужни много усилия през годината да се положат, за да си държа езика зад зъбите, oh well! -.-
Shy yet proud, learned to stay away from the crowd..

Venia ad vitam aeternam
Non mibi, non tibi, sed nobis
Аватар
Ambrosio`
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Ambrosio` »

tender disaster написа:'Дядото' ми правеше компания, докато се освободи каса, разказвайки ми за някакво момче, което предния ден дошло с дядо си и баба си да се записва... :)
Това и на мен го разказа :) :)
Don't lose who you are, in the blur of the stars.
angeloff
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от angeloff »

tender disaster написа:но бих избрала италиански
Щом италианците не учат чужди езици, какъв е смисъла чужденци да учат италиански? :scratch:

Като са ограничени, да си седят на Ботуша.

Иначе май да се обадя в Отдел "Студенти" и да питам кво ще правя с чуждия език...
Аватар
sliky
В началото бе словото

Мнение от sliky »

lothlorien написа:
d_a_h_l_i_a написа:Аз също съм от тези, дето не са разбрали, че трябва да уточняват какъв език искат да учат. Но, честно казано, никой не ме и попита. Може би един троснат въпрос, гарниран с хаплива забележка за моята "осведоменост" от страна на хладнокръвната Жена, щеше да ми е от голяма полза. Но уви...:]
Абсолютно. И на мен никой нищо не ми спомена за езиците, но освен всички дежурни безпричинни грубости, не пропуснаха да обсъдят с богоравно и ехидно задоволство провинциалния ми варненски произход.. :)
Още от този ден на записването стана ясно, че явно ще са нужни много усилия през годината да се положат, за да си държа езика зад зъбите, oh well! -.-
оооо ... на на мен буквално ми каза : "Абе вие от Пловдив много нахални бее ..."
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Оооо, спокойно!
Никой няма да ви пита за език така или иначе.
В началото на годината се сформират групите, има среща с преподавателите, входни нива и си уговаряте часове.
И с Ичева свиквайте. Ако се държите добре с нея и ще ви отговри със същото. Рано или късно :mrgreen:
Не записвайте немски ;)
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Real_Boy
Пишете, о, братя
Специалност: КНИ (р)

Мнение от Real_Boy »

Аз ще записвам Английски. Как е? хахах
Hot as hell, romantic as heaven

Facebook - Bobby Ivanoff
angeloff
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от angeloff »

зам. декан Дееничина беше казала на курса, че ако съберем група от 6 човека ще ни намерят преподавател. Това означава ли, че ако съберем група за креолски, ще ни намерят джумбуш от Хаити да ни преподава?

Въпроса ми е съвсем сериозен, ще ни осигурят ли преподавател, ако искаме по-нетрадиционен език?
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”