[КСК 2010] Журналистика vol.2

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Chinedu_Obasi
В началото бе словото
Специалност: Журналистика
Курс: кандидат-студент

Re: [КСК 2010] Журналистика vol.2

Мнение от Chinedu_Obasi »

The_Soldier написа:
Chinedu_Obasi написа:Само да питам - ще има ли второ класиране за момчетата за трите специалности във ФЖМК?
Че защо, по която и да е спицалност да има изключение за второ класиране? Сигурно има..
защото май всички места вече са заети....или аз се бъркам...
Аватар
kinda like you crazy
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент
Местоположение: I was born and raised on Venus but I may be here awhile
Обратна връзка:

Мнение от kinda like you crazy »

Momchi написа:Добър въпрос ...Постоянно обикаляше и сякаш нямаше никакво търпение : "Хайде, минавайте, че колегите имат много работа" ... Доколкото ми позволява умственият капацитет не сме ли "ние" тяхната работа за деня ??? А в отдел "Студенти" като им казах, че искам да уча немски, ми отговориха нещо от сорта : "Интересно.Смело решение, досега си третия. :lol: ( за един ден и половина ) :D
Ха, аз съм била първата сигурно. А в момента, в който казах "Немски" ме доядя, че не записах испански... Но предполагам може да го пиша като втори. (:

Иначе на мен и трите лели много ми се караха, от момента, в който влязох, до момента, в който излязох. Почнахме от това защо вървя толкова бързо към стаята за попълване на документите и свършихме с това как може да ми трябват повече от двайсет секунди, за да преценя кой език искам и въобще как може да претендирам за нормално отношение и да им губя времето с глупости. егаси якото.
Everyone is king when there's no one left to pawn
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

kinda like you crazy написа: Ха, аз съм била първата сигурно. А в момента, в който казах "Немски" ме доядя, че не записах испански... Но предполагам може да го пиша като втори. (:

Иначе на мен и трите лели много ми се караха, от момента, в който влязох, до момента, в който излязох. Почнахме от това защо вървя толкова бързо към стаята за попълване на документите и свършихме с това как може да ми трябват повече от двайсет секунди, за да преценя кой език искам и въобще как може да претендирам за нормално отношение и да им губя времето с глупости. егаси якото.
Аз веднага казах какъв език искам и едната лелка ме похвали :mrgreen: Ама накрая Ичева ме изпрати със: "Да влиза следващия и да ми се разкарват от главата" :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий
Курс: друг

Мнение от The_iMMortal_f »

Аз реших да уведомя за намерението си / както казва инструкторката ми като забравя да си включа "пътепоказателя" сиреч "мигача"/ та.. реших че ще остана в СУ дори и да не мръдна Книгоизаване, но при всички случаи ще се мъча да се прехвърля следващата година от БФ. Чета тук , че говорите за Ичева.. Имам една позната която е завършила Книгоиздаване, та след 1-ви курс , искала да опита ВО да се прехвърли, имала успех всичко шест, нали както се казва и трябва да си минеш по каналния ред, както си му е реда.Ичева надула вувузела "ама как може така , каквото са ви приели това ще учите, на какво прилича това дрън дрън .. не ви ли е срам... " :roll: и я изгонила де.. не и разрешила да се прехвърли.. Та .. ако с тази ми предстои някогаш конфронтация да не си мисли , че ще и мълча много много.. :mrgreen: :mrgreen: Уат'евър .. Въпрос: Някой по-наблюдателен да е забелязал някакво масово записване за Книгоиздаване или повече само депозират дипломи и потвърждават за второ класиране?? :roll:
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Borisg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

По принцип Ичева върши май цялата канцеларска работа на факултета. Но не мисля, че има право да одобрява молби за прехвърляне :roll: А и наксоро я писаха в пресата, че е пред пенсия. Тъй че споко :mrgreen:
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий
Курс: друг

Мнение от The_iMMortal_f »

Ами преди около 6 години може и да е имала.. Дано сега няма де...Но съм сигурна , че за нея ставаше въпрос..
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Аватар
Titan
В началото бе словото
Специалност: Журналистика
Курс: първи

Мнение от Titan »

Йей, записах се днеска най-накрая (Журналистика редовно) и сложих някъв Английски за език, дано не съм се прее... цакал :lol: И бахти факултетния номер ми дадоха... 17666 :| Или разбраха, че съм метълист, или е някво изпитание за християнската ми вяра :o :salute: :)

И btw си минах веднага на няква празна каса, не чаках по никакви опашки... идеално си ми беше 8)
2012-та светът щял да свърши, копелета. Мен ми е все едно... стига да не свърши върху мен!
Industrial/Modern/Power фундаметълист! :)
Аватар
nepoznatataa
В началото бе словото

Мнение от nepoznatataa »

Аз също минах горе-долу за 15-20 мин през паричния салон, но във ФЖМК откарах 1-2 часа ( понеже отново с моя късмет хванах обедната почивка :| ) не стига, че бях изнервена от дългото чакане, ами като най-накрая дойде и моят ред влизам си аз и веднага се почна..:"Вади бързо всичко. Аз ли трябва да ти обяднявам (а наум си се запитах аджеба, ако не ти кой?)." Извадих си аз нещата и ги дадох....и там на декларацията, където пише дали сме работили или не, аз си бях оградила 1 и 3. Пък като ми се развика защо на 2 не съм писала НЕ :blackeye: и някакви такива...айде вади химикалката, пиши. Като и казах, че искам да пиша аинглийски и въздъхна :"Офф, и ти ли ве, я пак си помисли" и аз я изгледах тъпо и нищо не казах...Като излезнах бях насъбрала толкова отрицателна енергия, че докато обяснявах отпред пред пейките на майка ми какво ми се е случило едно момче на съседната пейка явно доста го стресирах :lol: :lol: :lol: доста уплашено ме гледаше...И така при мене.Доста време ми отне, но най-накрая се приключи :)
Връзки с обществеността - I курс
Аватар
Далавера
В началото бе словото

Мнение от Далавера »

Мен вчера ме прецакаха с общежитията. Вероятно ще пътувам пак до София или някой по-запознат да ми обясни.
Значи, аз искам да се настаня в общежитие. И знам, че трябва да попълня молба, след което да чакам класиране. И вчера си попълвам аз всичко и питам лелката дето се дава зор: "А за общежитията какво правим?"
Тя ми вика: "Като излезат резултатите." Чей са, кои резултати и аз не знам. После излезнах и специално се върнах и питах една от залата, където бият печатите(съвсем просто и културно): "Извинете, имам желание да бъда в общежитие. Трябва ли да попълня молба?" Отговора:"Не. Като излезат резултатите." И си тръгнах. :shock:
Далавера ли е?
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки

Мнение от morfei »

Естествено, че попълваш молба. Раздава се безплатно. Можеш да я вземеш от книжарницата или от помагащите студенти. Във ФМИ я даваха в книжарницата. Като са ти казали "чакаш резултатите" са имали предвид, че трябва да изчакаш класирането за общежитие, за да разбереш дали са ти отпуснали. Ама няма как да кандидатстваш за общежитие ако не подадеш молба. Така че хващай влака и върви до ФЖМК.
Компютърни науки 1 курс
Borisg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

Далавера написа:Мен вчера ме прецакаха с общежитията. Вероятно ще пътувам пак до София или някой по-запознат да ми обясни.
Значи, аз искам да се настаня в общежитие. И знам, че трябва да попълня молба, след което да чакам класиране. И вчера си попълвам аз всичко и питам лелката дето се дава зор: "А за общежитията какво правим?"
Тя ми вика: "Като излезат резултатите." Чей са, кои резултати и аз не знам. После излезнах и специално се върнах и питах една от залата, където бият печатите(съвсем просто и културно): "Извинете, имам желание да бъда в общежитие. Трябва ли да попълня молба?" Отговора:"Не. Като излезат резултатите." И си тръгнах. :shock:
Ако си попълнил молбата за общежитие - няма страшно. Ако не си я попълнил - отново няма страшно. Общежитията имат и второ- социално класиране, където пак се подават молби. Аз в молбата си бях написал бал 24.43, а не както трябва да е 4.88. И кво ми чуха ушите... :mrgreen: Може би е имала предвид, че трябва да чакаш до 15 септември, когато излиза първото класиране за общежития. Може би това е имала предвид под "резултатите" :)
Аватар
Далавера
В началото бе словото

Мнение от Далавера »

Има ли някакъв срок за попълване на тази молба. Т.е в тези 3 дни ли трябваше да стане, или може и в следващите дни?
Далавера ли е?
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки

Мнение от morfei »

Епа сигурно няма да е проблем други дни, ама аз ако бях на твое място щях да се притесня.
Компютърни науки 1 курс
Аватар
Далавера
В началото бе словото

Мнение от Далавера »

Сега видях в сайта, че молби се попълват от 15.06 до 14.07, след тази дата молби не се приемат. би трябвал ода няма проблем. Ще пътувам следващите дни да видя какво става.
Далавера ли е?
Аватар
kalioo
От дъжд на вятър

Мнение от kalioo »

Споко бе хора,Ичева е пич :) Плюс тва се пенсионира :)
Журналистика 3 курс. http://www.facebook.com/profile.php?id= ... &success=1
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”