Ад,ад ... колко да е адCellarDoor написа:Зайциии! Добре дошли в Ада
Приети Английска филология
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- enzyme_x
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: Приети Английска филология
Good timber does not grow with ease. The stronger the wind, the stronger the trees.
"Me, I always tell the truth. Even when I lie."
"Me, I always tell the truth. Even when I lie."
- redemption_
- В началото бе словото
- Специалност: Английска филология
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Аз съм Станислав от град Пловдив... и понеже забравих да си видя изпитната работа ще се наложи отново да пътувам за София...Та питам: някой видял ли си е работата? Къде трябва да отида?
What's the most resilient parasite? An Idea. A single idea from the human mind can build cities. An idea can transform the world and rewrite all the rules.
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
Компютърни науки 1 курс
- redemption_
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Супер, мерси 
What's the most resilient parasite? An Idea. A single idea from the human mind can build cities. An idea can transform the world and rewrite all the rules.
- ЕгасиКостов
- Да живей словото
- Специалност: Английска Филология
Я някое от дъртите кучета да сподели малко инфо за задължително избираемите курсове
По всеки въпрос има две мнения - моето и грешното.
- CellarDoor
- Пишете, о, братя
Еми... задължително е да ги изберете.
Кажи какво ви предлагат тази година, да ти кажем какво е и що е. Че май леко ги променят за всеки випуск..

Кажи какво ви предлагат тази година, да ти кажем какво е и що е. Че май леко ги променят за всеки випуск..
Сами ще видите, да не ви развалям изненадатаenzyme_x написа:Ад,ад ... колко да е ад![]()
- ЕгасиКостов
- Да живей словото
1. Езикова култура (български език) (1 кредит)
2. English Through Literature (2 кредита)
3. English for Professional Communication: Presentations (2 кредита)
4. Images of Britishness (2 кредита)
Аз клоня към 3 и 4, но ми се ще да знам повече за всичките преди да реша (резюмето на страницата на факултета е крайно недостатъчно)
2. English Through Literature (2 кредита)
3. English for Professional Communication: Presentations (2 кредита)
4. Images of Britishness (2 кредита)
Аз клоня към 3 и 4, но ми се ще да знам повече за всичките преди да реша (резюмето на страницата на факултета е крайно недостатъчно)
- CellarDoor
- Пишете, о, братя
В главната тема сме писали за курсове 1, 2 и 4... Накратко: ЕК е лесна шестица; EthruL е мой личен фаворит, единственият интересен предмет за онзи първи семестър; ако IoB още го води Казакова, сигурно ще е яко и ще е от полза за един задължителен предмет, наречен Culture and Society, който ще учите втория семестър. Ама тва ние го нямахме (преди две години), сегашните второкурсници да кажат как е... А 3 нямам представа какво представлява. Казват ли кой е преподавателят?
- ЕгасиКостов
- Да живей словото
Да
Мария Димитрова води 2, Емилия Славова - 3 и Ивелина Казакова - 4 (нещо за тях?)
За 1 няма никакво инфо
Мария Димитрова води 2, Емилия Славова - 3 и Ивелина Казакова - 4 (нещо за тях?)
За 1 няма никакво инфо
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
English through literature - обичах го този предмет и факта, че не разбирах почти нищо от средновековния английски.С него можеше да се научи доста повече френски и немски от колкото нещо по английски

- Music Addict
- Пишете, о, братя
- Специалност: British and American Studies
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Добре дошли! : )))
Я, пак има Images of Britishness!
Вероятно ще ви го води Казакова. На мен ми беше най-интересният предмет през I семестър. Ще има и неща, които ще се споменават и по Общество и култура през II семестър. Random fact: След изпита попълнихме една анонимна анкетка, имаше въпрос каква тема може да се добави и аз написах музика, та много ще ви завиждам, ако е обърнала внимание и сега има цяла тема за брит музиката.
Я, пак има Images of Britishness!
Вероятно ще ви го води Казакова. На мен ми беше най-интересният предмет през I семестър. Ще има и неща, които ще се споменават и по Общество и култура през II семестър. Random fact: След изпита попълнихме една анонимна анкетка, имаше въпрос каква тема може да се добави и аз написах музика, та много ще ви завиждам, ако е обърнала внимание и сега има цяла тема за брит музиката.
Why must one talk? Often one shouldn't talk, but live in silence. The more one talks, the less the words mean.
- Northern_Light
- Пишете, о, братя
English for Professional Communication: Presentations би трябвало да е как се правят бизнес презентации, duh! 
Ensilumi satoi kahdesti
Maalasi sieluni taulun...
- Music Addict
- Пишете, о, братя
- Специалност: British and American Studies
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Не бях на този избираем, но знам от някои колеги, че всичко, което се очаква от теб през семестъра е една презентация на каквато си поискаш тема и портфолио, което вече не знам какво трябва да включва.Northern_Light написа:English for Professional Communication: Presentations би трябвало да е как се правят бизнес презентации, duh!
Why must one talk? Often one shouldn't talk, but live in silence. The more one talks, the less the words mean.
- Northern_Light
- Пишете, о, братя
Мерси!
А как стоят нещата с езиците? Досна досаждах на едно момиче, вече завършило, което каза, че по испански нищо не са научили, но от немския отзивите били добри. Жалко, понеже аз съм учила испански, но явно ще се запиша на отделните курсове...
А как стоят нещата с езиците? Досна досаждах на едно момиче, вече завършило, което каза, че по испански нищо не са научили, но от немския отзивите били добри. Жалко, понеже аз съм учила испански, но явно ще се запиша на отделните курсове...
Ensilumi satoi kahdesti
2-ри език до колкото знам се учи от 2-ри курс...иначе, да, здравейти и от мен - some random male wabbit :0