Сигурно любимата ти храна е цацаThe_Vicodin_Timelord написа:Мулиганчо, китаистика ли ти беше първо желание![]()
Много ми е интересно защо всички пишат японистика преди китаистика. Китайският звучи много по-приятно
Мулигане .. Ай хев фейълд ю
Модератор: Don Horhe
Сигурно любимата ти храна е цацаThe_Vicodin_Timelord написа:Мулиганчо, китаистика ли ти беше първо желание![]()
Много ми е интересно защо всички пишат японистика преди китаистика. Китайският звучи много по-приятно
Нещо "хубаво" ?! Омг...да се запиша и аз за второ класиране освен...за някоя Сатанистика или Японистика..така де Скандинавистика.muligan-cho написа:или па не си падат по форуми... или па не искат да пишат, шото ше чакат 2-ро класиране, за да ги приемат нещо хубаво![]()
![]()
Има - от 15.09 до 30.09 ....имаше го изнесено до канцеларията на листчеmtrinity написа:Я въпрос - уводни курсове, почващи по-рано от 1-2-ри октомври за Китаистиката има ли?
Или пък има нещо общо със слуха,че китайският има около 50 000 символа,от които японците използват само 10 000...UzumakiNaruto написа:че какво лошо има в по ранното почване ??? според мен това е мн добре защото ще имате основа и после по лесно ще мадграждате през семестер-а . но това си е лично мое мнение
Лошото е, че не съм от София и идването ми там се измества с 2 седмици напред, респективно и проблемите с общежития, квартири и прочие. Пък и не пречи уводния курс да се проведе в нормалното начало на семестъра, време и тогава би се намерило, за мен поне щеше да е по-добре такъв вариант ама нейсеUzumakiNaruto написа:че какво лошо има в по ранното почване ??? според мен това е мн добре защото ще имате основа и после по лесно ще мадграждате през семестер-а . но това си е лично мое мнение