[КСК 2010] Философия
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2010] Философия
някой социолог да се намира тука :ДД направо още не мога да повчрвам супер много се радвам :Д
Честито, хлапе! Познавам една мацка, която ще учи също социология, но не пише във форумаLacey написа:някой социолог да се намира тука :ДД направо още не мога да повчрвам супер много се радвам :Д
Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън
- infinity*
- От дъжд на вятър
- Специалност: Философия
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Искам да попитам колко години е обучението по философия - бакалавърска степен 
I'm Fire Red ... I'm in Your Head!

- вечен студент
- Форумозавър Рекс
- Специалност: философия (СУ)
Честито на всички приети!
) и съм много доволен. Само не знам как щях да я карам, ако нямах други доходи.
Обучението за ОКС "бакалавър" е четири години; за ОКС "магистър" е различно (в зависимост от конкретната магистърска програма), но най-често една година; а за ОНС "доктор" е три години. Сега, новият министър има безумната идея, да намали времето за придобиване на ОКС "бакалавър" на три години, но дори това да стане, вас няма да ви хване тази реформа. Все пак, дано не стане, защото съм писал рецензии на дипломни работи на завършващи бакалаври по Философия и мога да те уверя, че май не са им стигнали четирите години, за да се изучат. 
Браво! Ти май си най-ентусиазирана, а другите нещо още се оглеждат - кой за психология, кой за журналистика. Дано не се разочароваш един ден... Аз вече 11 години се занимавам с философия (някои хора за това време доценти стават, а на мен ми остава още цяла година, докато стана докторTsvetelinna написа:
Aз съм на седмото небе! ^^
Ти шегуваш ли се или сериозно питаш?!?infinity* написа:Искам да попитам колко години е обучението по философия - бакалавърска степен
- Hrisko
- От дъжд на вятър
И аз съм приет Философия ама нещо не ме грее тази специалност някой да ми разясни малко ?вечен студент ?
- infinity*
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Просто исках да се уверявечен студент написа: Ти шегуваш ли се или сериозно питаш?!?Обучението за ОКС "бакалавър" е четири години; за ОКС "магистър" е различно (в зависимост от конкретната магистърска програма), но най-често една година; а за ОНС "доктор" е три години. Сега, новият министър има безумната идея, да намали времето за придобиване на ОКС "бакалавър" на три години, но дори това да стане, вас няма да ви хване тази реформа. Все пак, дано не стане, защото съм писал рецензии на дипломни работи на завършващи бакалаври по Философия и мога да те уверя, че май не са им стигнали четирите години, за да се изучат.

- joe_pesci
- В началото бе словото
- Специалност: философия
Привет и от мен колеги
Има ли навитаци да се съберем тея дни ?
Можеш след бакалавъра да запишеш "Организационно поведение и консултиране на организацията" или "Детско-юношеска и училищна психология (диагностика и консултиране) за бакалаври с хуманитарна специалност" ,за другите магистърски ти трябва бакалавър по Психология.
infinity* написа:
Просто исках да се уверя![]()
Мерси за инфото
най голямото ми желание е да запиша впоследствие магистър - психология
![]()
Можеш след бакалавъра да запишеш "Организационно поведение и консултиране на организацията" или "Детско-юношеска и училищна психология (диагностика и консултиране) за бакалаври с хуманитарна специалност" ,за другите магистърски ти трябва бакалавър по Психология.
Charlie don't surf
- Tsvetelinna
- В началото бе словото
Хах, събиране на новоприетите добре ми звучи. За жалост, не всички "навитаци" сме от София. Трудно ще да стане. :]
As soon as you're born you start dying
еее хайде хайде :Д всички новоприети във философския една голяма сбирка преди началото на учебната година за да могат да дойдат дори и тези които не са от София :Д
аз съм много навита да се запозная с някой колега социолог ама май тука не се намират такива .... даже и днес като ходих да се записвам се запознах само с един пич .... един единсвен социолог от толкова много хора ... направо бях потресена :Х
аз съм много навита да се запозная с някой колега социолог ама май тука не се намират такива .... даже и днес като ходих да се записвам се запознах само с един пич .... един единсвен социолог от толкова много хора ... направо бях потресена :Х
не си единствената (:Lacey написа: аз съм много навита да се запозная с някой колега социолог ама май тука не се намират такива .... даже и днес като ходих да се записвам се запознах само с един пич .... един единсвен социолог от толкова много хора ... направо бях потресена :Х
Някой може ли да каже, в кои специалности приемат с изпит по Философия, и Психологията една от тях ли е?
Това са специалностите (и Психология не е сред тях)
http://uni-sofia.bg/index.php/bul/priem ... alni_nauki
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
- marty_ivanova
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Колеги философи ?
щастието,което получих при прочитането на персоналната информация след 1-во класиране,беше по-силно и от голямото О...
Чак сега смогнах да се впиша,но все пак се отчетох...
- infinity*
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Ей хора хайде наистина да се съберем първокурсниците по философия последните дни на септември?? Аз ще съм в София някъде към 26-27ми ^^