Европеистика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- oninkaa
- В началото бе словото
- Специалност: Европеистика
- Курс: първи
Европеистика
Айдеееее, колегии , къде стееее

Не ме интересува, когато хората говорят зад гърба ми - аз знам, че винаги ще съм пред тях 
Re: Европеистика
май сме само 2мата :Д
-
ronaldomanekena
- В началото бе словото
ediн приятел също 
- oninkaa
- В началото бе словото
хихи спокойно днес, като се записвах, се оказа, че си има хора .. няма да сме 3ма
xax eмии ЧЕСТИТОООО!!! (party)

Не ме интересува, когато хората говорят зад гърба ми - аз знам, че винаги ще съм пред тях 
-
Vqrcheto
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
здравейте и от мен
вие с английски ли сте?
- oninkaa
- В началото бе словото
Здрасти, здрастиVqrcheto написа:здравейте и от менвие с английски ли сте?
- Bebolinkaa
- В началото бе словото
Здравейте и от мен
И аз съм европеистика само че с испански 
-
Lovage
- В началото бе словото
Аз съм приета европеистика, но все още се чудя заслужава ли си... По принцип другата ми опция е политически науки в Германия и много се чудя. 
- oninkaa
- В началото бе словото
Еропеистиката е една от най-силните специалности в СУ! Учи се мн и наблягат на езика, ноо Пол. науки в Германия определено не са за изпускане! Ако смяташ, че ще се справиш самичка в чужбина, пробвай.. общо взето и двата ти варианта са мн добри. . ноо е важно решението ти, така че помислии наистина мн хубавоLovage написа:Аз съм приета европеистика, но все още се чудя заслужава ли си... По принцип другата ми опция е политически науки в Германия и много се чудя.
Какво се учи в тази специалност?
- Mackle
- Пишете, о, братя
- Специалност: Право
- Курс: трети
neber, ето ти учебния план за миналата година да видиш "предметите" - http://www.phls.uni-sofia.bg/downloads/2010/BAK_EVR.pdf ; повече информация тук.
Lovage, ако търсиш съвети, моят е да запишеш Европеистика. На мен ми беше 3то желание, като до последно се чудех дали да не я пиша на второ място. Изглежда ми доста сериозна, интересна и най-вече всестранна, а и със сигурност тук ще се чувстваш по-добре, отколкото в чужбина. Успех, все пак, каквото и да избереш.
Lovage, ако търсиш съвети, моят е да запишеш Европеистика. На мен ми беше 3то желание, като до последно се чудех дали да не я пиша на второ място. Изглежда ми доста сериозна, интересна и най-вече всестранна, а и със сигурност тук ще се чувстваш по-добре, отколкото в чужбина. Успех, все пак, каквото и да избереш.
-
Vqrcheto
- В началото бе словото
И аз съм от тези,които до последно се чудеха.Но моето колебание беше между Европеистика и Японистика.По принцип съм повече по езиците и не по политика,но в Европеистиката се учат доста комплексни неща и се надявам да ми хареса.Пожелавам на всички да са взели правилното решение за себе си:)
- oninkaa
- В началото бе словото
НЕ се притеснявай! Решението ти е правилно! Освен,че ще учим езици като луди, в крайна сметка ще имаме и някаква насока на развитие вече.. ще започнем да изучаваме дадена сфера на живота, докато при филологиите излизаш само с език и въпросите: " А сега какво? Накъде?"Vqrcheto написа:И аз съм от тези,които до последно се чудеха.Но моето колебание беше между Европеистика и Японистика.По принцип съм повече по езиците и не по политика,но в Европеистиката се учат доста комплексни неща и се надявам да ми хареса.Пожелавам на всички да са взели правилното решение за себе си:)
Надявам се, че няма съжаляваш за избора си
Noctis, какво трябва да означава постнатата картинка, ако не е тайна?
- aikaeimin
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Японистика
- Курс: втори
Ако излезеш с тези въпроси, значи въобще си нямал работа във филология и четири години си вършил едно такова хубаво и голямо нищо.oninkaa написа:докато при филологиите излизаш само с език и въпросите: " А сега какво? Накъде?"
Освен това в японистиката, а и като цяло в специалностите в ЦИЕК не се изучава само език, т.е. те не са точно филологии.
Стана ми интересно, та да питам.. Накъде точно ви насочва именно европеистиката? Какво развитие?
Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.