малко помощ за следната дилема

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Vanesa
В началото бе словото

малко помощ за следната дилема

Мнение от Vanesa »

Здравейте на всички! Намирам се пред следната дилема-на първо класиране съм приета в специална педагогика, но аз исках логопедия. Сега не знам, да се запиша ли за второ класиране с надеждата евентуално да вляза логопедия и междувременно на 1. август да видя първото класиране на ВТУ (защото и там съм кандидатствала) или да запиша сигурната специална педагогика? Във ВТУ първото ми желание е психология. Много се притеснявам дали ще взема правилното решение и бих се радвала да изкажете мнение. :)
Аватар
Northern_Light
Пишете, о, братя
Специалност: Английска филология
Курс: първи

Re: малко помощ за следната дилема

Мнение от Northern_Light »

Аз малко взех да се изказвам за всяко нещо, но ми е развълнувано, а и вие питате, така че... Защо не отидеш на второ класиране? Нали знаеш, че мястото ти се пази? Само не знам ако си оставиш дипломата в СУ и решиш да отидеш в ВТУ дали ще ти я върнат навреме...
Ensilumi satoi kahdesti
Maalasi sieluni taulun...
Аватар
La_Contessa
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Италианска филология, Международни Отношения
Курс: четвърти

Мнение от La_Contessa »

След 2 класиране- или се записваш, или- не.
Ще върнат дипломата, разбира се :)
" ...тая трагедия на естествения свят, която е трагедия само за ония, които умират в борбата. За онези, които оставаха живи, тя не беше трагедия, а тържество на осъщественото желание."
seiax
В началото бе словото

Мнение от seiax »

в мое лице виждаш един приет и отказал се психология в в.търново-дано съм помогнала :flower:
Vanesa
В началото бе словото

Мнение от Vanesa »

a защо си се отказала от психология във ВТУ ?
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”