Записване 26-28 юли 2010 г.
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- aikaeimin
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Японистика
- Курс: втори
Re: [AКТУАЛНО] Записване 26-28 юли 2010 г.
Да. ;] Целта на няколкото класирания е да ти бъде даден шанс да се изкачиш по списъка със специалностите. Няма логика да слизаш надолу.
Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.
Не,аз имах предвид дали мога да си запиша специалността ,която съм приет по първо желание,дори и ако ме приемат по-нагоре в списъка 
- aikaeimin
Ами това казвам - не. Ако на второ класиране те приемат по-горно желание, трябва да се запишеш в тази специалност.
-
imogenbeep
- В началото бе словото
- Calipso
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Имам въпрос:
Ходих на "Стената на плача",продаваха документите за записване на кандидат-студенти и пакетът струваше 7лв.,като той съдържа:
1.Студентска книжка
2.Именник
3.Уверение (4 броя)
4.Лична карта
Е,аз сравних документите с тези,които Светльо е показал за ФМИ през миналата година и липсват:
1.Декларация за здравно осигуряване
2.Личен картон
Това ли е стандартният пакет образци или съм се прецакал,взимайки си от дядото,който ги продаваше отзад на "Стената" и ми потвърди,че е от Университета.Всички неща са точни,както са показани в образците на първа страница,но без гореспоменатите документи.
Та: Трябват ли ми по-горните документи,ще излезат ли нови образци за попълване или?
Ходих на "Стената на плача",продаваха документите за записване на кандидат-студенти и пакетът струваше 7лв.,като той съдържа:
1.Студентска книжка
2.Именник
3.Уверение (4 броя)
4.Лична карта
Е,аз сравних документите с тези,които Светльо е показал за ФМИ през миналата година и липсват:
1.Декларация за здравно осигуряване
2.Личен картон
Това ли е стандартният пакет образци или съм се прецакал,взимайки си от дядото,който ги продаваше отзад на "Стената" и ми потвърди,че е от Университета.Всички неща са точни,както са показани в образците на първа страница,но без гореспоменатите документи.
Та: Трябват ли ми по-горните документи,ще излезат ли нови образци за попълване или?
Право,III курс,II поток,XVI група
SONY VAIO SVE1511S1ESI INTEL CORE i5-2450M
NOKIA LUMNIA 800, Windows Phone 7.5
- Mackle
- Пишете, о, братя
- Специалност: Право
Аз от Ректората си ги купих, всичко е точно. Само с 1 лв. са те прецакали. 
- agenta
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Тези неща, които казваш, че ги няма утре ще се раздават от сътрудниците пред най-големите факултети, както бях писал, както и молба-облазец, ако ще потвърждаваш и ще искаш да участваш на второ класиране!
- Calipso
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Благодаря и на двама ви за бързите отговори,съжалявам,че не съм прочел по-предишните страници! 
- aHH-Mapu
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
може да се отговорили на този въпрос но при толкова много страници не можах да изчета всички отговори и въпроса ми е следния като подам документи за второ класиране депозирам с дипломата,но не харесвам специалността която ме приемат на второ класиране и не искам да се запиша, като ида в университета веднага ли ще ми върнат дипломата?
-
danielaivp
- В началото бе словото
може ли да попитам защо в балообразуването ми вземат оценките по история от ДЗИ и съответно по български език при положение 4е те са по-ниски от тези в дипломата ми.Така бала ми става от 25 на 21 просто нямам думи.А в балообразужане пише примерно 3* история от изпита по история + оценка по бълг.ез от ДИПЛОМАТА ЗА СРЕДНО .... И ЗАРАДИ ТОВА НЕ МИ СТИГА БАЛА И НЯМА И ДА СЕ ЗАПИША ЗА ВТОРО.ТОЛКОВА ГОЛЯМО ЙЕЛАНИЕ ИМАХ НО ТУК СА СМОТАНИ ИЗВИНЯЖАМ СЕ ЗА ДУМИТЕ СИ НО МЕ ПРЕЦАКВАТ МНОГО ЯКО ВМЕСТО 6 ТЕ МИ ВЗИМАТ 4 И 80 ..............................
- aikaeimin
В правилника си го пише съвсем ясно, но кой да чете..(6) Когато в дипломата за средно образование са вписани две оценки по балообразуващ учебен предмет, като една от тях е от държавен зрелостен изпит, а другата – от курса на обучение, за балообразуваща оценка се счита оценката от държавния зрелостен изпит. Не участват оценки от профилирана, задължителна професионална, задължителноизбираема или свободноизбираема подготовка.
- Calipso
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
danielaivp написа:може ли да попитам защо в балообразуването ми вземат оценките по история от ДЗИ и съответно по български език при положение 4е те са по-ниски от тези в дипломата ми.Така бала ми става от 25 на 21 просто нямам думи.А в балообразужане пише примерно 3* история от изпита по история + оценка по бълг.ез от ДИПЛОМАТА ЗА СРЕДНО .... И ЗАРАДИ ТОВА НЕ МИ СТИГА БАЛА И НЯМА И ДА СЕ ЗАПИША ЗА ВТОРО.ТОЛКОВА ГОЛЯМО ЙЕЛАНИЕ ИМАХ НО ТУК СА СМОТАНИ ИЗВИНЯЖАМ СЕ ЗА ДУМИТЕ СИ НО МЕ ПРЕЦАКВАТ МНОГО ЯКО ВМЕСТО 6 ТЕ МИ ВЗИМАТ 4 И 80 ..............................
За хора като теб,които имат 6.00 в дипломата без проблем,си личи 4.80 - къде е,къде е 6.00.Успех в живота
- Kkrisko
- В началото бе словото
- Специалност: ск
- Обратна връзка:
значи искам да попитам тъй като не са ме приели по нито една специалност , автоматично ли отивам на 2-ро класиране или трябва да ходя пак до университета да подавам документи за 2-ро класиране
как???
- Кристиян
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Не, просто трябва да чакаш, докато дойде второто класиране, за да те класират автоматично 
- Kkrisko
- В началото бе словото
- Специалност: ск
- Обратна връзка:
ок мерси , значи ще трябва да чакам второ класиране без да се налага да ходя до университетаIcebreakerR написа:Не, просто трябва да чакаш, докато дойде второто класиране, за да те класират автоматично
как???