Kaндидати за Право 2010
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Kaндидати за Право 2010
Айде, колеги, до понеделник/вторник 
Честито да ни е колеги
искам само да попитам какви документи трябва да се носят при записването?
Ако може някое момиче да каже колко е мин. бал при тях !?
бала при момичетата е 27,14 
26.78 задочно и 27.14 редовноTienji написа:Ако може някое момиче да каже колко е мин. бал при тях !?
- Odium
- В началото бе словото
- Специалност: Право
Честито на всички бъдещи колеги
Аз имам един въпрос - някой наясно ли е има ли някаква разлика дали ще попаднеш в 1-ви или 2-ри поток при разпределянето на групите? Има ли разлика между двата потока? 
- Jackie
- В началото бе словото
- Курс: втори
Odium написа:Честито на всички бъдещи колегиАз имам един въпрос - някой наясно ли е има ли някаква разлика дали ще попаднеш в 1-ви или 2-ри поток при разпределянето на групите? Има ли разлика между двата потока?
Принципно различни били професорите/асистентите, но четох няколко мнения на студенти, които съветват да не се занимаваме с някакво предварително проучване,понеже нещата се сменяли всяка година. Иначе видях и мнение, че първи поток повече ги гърчели
Все пак ще чувствам
приятния гъдел,
че още живея,
че още ще бъда.
приятния гъдел,
че още живея,
че още ще бъда.
на мен пък ми казаха, че първи поток бил добре, обаче наистина нещата се сменяли всяка година, така че ...
-
RA[sgB]
- Да живей словото
- Курс: четвърти
Вижте ,има значение кой поток и коя група си и е хубаво,че се интересувате от тези неща преди да сте се записали,не казвам ,че винаги има значение,но има и изпити,при които някои групи са в по-изгодна позиция.Който желае нека ми пише,ще му обясня по-подробно.
RA, чух от няколко човека нещо за медицинско, нужно ли е при записването, защото не пише никъде при документите нужни за записване..
-
RA[sgB]
- Да живей словото
- Курс: четвърти
Миналата година не беше нужно такова нещо,но не забравяйте:попълнете си листа за здравно осигуряване.Казвам го защото тези листи ги раздават пред 238,където ше се записвате ,разсеяни са и могат да ви пропуснат.
даааааааа!!!!
Честито на всички!!!
хихихи 
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Вярно е, че всяка година е различно, но също така е съществено да се знае, че промените могат да бъдат предвидениOdium написа:Честито на всички бъдещи колегиАз имам един въпрос - някой наясно ли е има ли някаква разлика дали ще попаднеш в 1-ви или 2-ри поток при разпределянето на групите? Има ли разлика между двата потока?
В общи линии, в момента в който и от двата потока да се запишете, ще е все тая - и на двете места ще имате преподаватели, които за сесията ще ви изпиват мозъка заедно с цялото свободно време и сън, както и такива, при които животът ще тече леко.
Плюс това, винаги можете да се прехвърлите в друга група, респ. друг поток
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

и впрочем ...IcebreakerR, не съм мъж
как пък го реши това..