Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Аз имам питанка :
Излезе първо класиране , пише колко са приетите в първо класиране по дадена специалност ... А има ли шанс да разбера колко от тия приети , в крайна сметка са записали тая специалност ? Или това ще се види на Второ Класиране ?
Също така , евентуално за незаети места - автоматично ли си участваш надолу , до това класиране , или се подават пак някви документи и т.н. И кога (и къде) ще се разбере има ли свободни места в дадена специалност или нЕма ?
I'm not a psycho ... I just like psychotic things ...
Ами колеги английски филолози? Така ме бяха нарочили всички за специалността, че нямаше как да не вляза.
Обаче друго ме притеснява - досега не видях момиче с виока оценка прието или кандидатствало скандинавистика, което ме навежда на малко тъмни мисли...
искам нещо да попитам значи са на първо класиране не съм приет и къде трябва да отида да се запиша за 2-ро нали не трябва да давам пари и за 2-ро класиране мерси и благодаря и успех на всички и честито на всички
Northern_Light написа:Ами колеги английски филолози? Така ме бяха нарочили всички за специалността, че нямаше как да не вляза.
Обаче друго ме притеснява - досега не видях момиче с виока оценка прието или кандидатствало скандинавистика, което ме навежда на малко тъмни мисли...
Има, има колеги за АФ
Good timber does not grow with ease. The stronger the wind, the stronger the trees. "Me, I always tell the truth. Even when I lie."