География-програма
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Re: География-програма
Разбира се, трябвало е да проучиш въпроса за балообразуването по-подробно.
Компютърни науки 1 курс
Да, разбирам, но при тези разминавания в информациите на университетски и факултетски сайтове е трудно човек да се ориентира. Струва ми се, че системата не е замислена както трябва. Би трябвало детайлите по тези кампании да са в съответните факултетски сайтове, а не всичко накуп да се трупа в основния с безброй препратки, които трудно се копират дори поради голямата дължина на линковете и докато ги достигнеш трябва доста да гадаеш, защото на търсачката очевидно не може да се разчита особено.
Малеее тия ше ни докарат до нервна кризаа..
- Sunshiiine
- Да живей словото
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
Абе имаш ли добра оценка, никакви кризи не могат да те хванат 
За своето положение хората винаги винят обстоятелствата. Онези, които успяват в живота, които вървят напред и нагоре, търсят желаните от тях обстоятелства. Ако не могат да ги намерят, ги създават.
Ура!!!Приета -първо желание -туризъм!
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
С твоите оценки не е голяма изненадаMargi написа:Ура!!!Приета -първо желание -туризъм!
-
MadManShawn
- В началото бе словото
АИДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ И АЗ СУМ ТУРИЗАМ МАДА ФКААААААААААААААААААА
извинявам се за глупавия въпрос, но къде точно мога да проверя класирането ? аз все още виждам само резултати от изпити ?
-
MadManShawn
- В началото бе словото
Krs one kolega bace na 1 oktomvri shte te 4erpim nema problemi, samo me adni vuv facebooka- Emil Todorov 
- Black_Velvet
- В началото бе словото
- ssX
- В началото бе словото
- Специалност: Регионално развитие и политика
Как е, колегиии?
Днес отивам в "Студенти" на факултета да си запазя мястото от I класиране и да подам декларация за участие на II класиране и най - накратко се завърта следния разговор:
- Ама не може, специалността отпада на второ, ако не се запишете сега ..
- Е, как ще отпада, като ви давам декларация с искане за второ класиране и диплома оригинал за пазене на мястото от първо!?
- Ааа, да, така е, объркала съм се...прави сте.
Втори път попадам на човек от администрацията, който не е в час, ама аз добре че си взех книжката за кандидат-студенти
Нали не съм сгафила - подава си се декларация с желание за участие във второ+диплома оригинал и пазене на мястото в I ?
Днес отивам в "Студенти" на факултета да си запазя мястото от I класиране и да подам декларация за участие на II класиране и най - накратко се завърта следния разговор:
- Ама не може, специалността отпада на второ, ако не се запишете сега ..
- Е, как ще отпада, като ви давам декларация с искане за второ класиране и диплома оригинал за пазене на мястото от първо!?
- Ааа, да, така е, объркала съм се...прави сте.
Втори път попадам на човек от администрацията, който не е в час, ама аз добре че си взех книжката за кандидат-студенти
Нали не съм сгафила - подава си се декларация с желание за участие във второ+диплома оригинал и пазене на мястото в I ?
ssX така е
не си сгафила... и аз подадох за 2ро класиране, защото не ми стигнаха 0.93 да ме приемат туризъм, а ме приеха на 1во класиране РРП. Теб какво те приеха и какво искаш ти ?
А имам въпрос към тези които са се записали... тези такси от 289 лв. годишни ли са, или за един семестър. И ако са годишни... цялата сума ли се внася сега или половината??
А имам въпрос към тези които са се записали... тези такси от 289 лв. годишни ли са, или за един семестър. И ако са годишни... цялата сума ли се внася сега или половината??