Може ли да се явя на държавен вместо да пиша дипломна?

Тук може да задавате помежду си въпросите, които са актуални в процеса на вашето следване в Софийския университет

Модератор: sientelo

Аватар
Cornyman
В началото бе словото
Обратна връзка:

Може ли да се явя на държавен вместо да пиша дипломна?

Мнение от Cornyman »

Моля Ви помагайте! Студент съм последна година Социални дейности. Бях решил да пиша дипломна работа и дори съм завършил теоретичната част. Подадох 1вата молба до Ръководителя на катедрата - беше одобрена. Поради една причина обаче (за съжаление доста неприятна) няма да мога да довърша дипломната си работа и искам да отида на държавен. Какво трябва да направя??? Имам ли право да се откажа от дипломна работа след като съм пуснал само 1вата молба, а 2рата, която е за допускане до защита не. Колеги ми казват, че се пускало молба до Декана. Според мен това не е така, тъй като първата молба е до Ръководителя катедра, а не до Декана (следователно няма защо да го моля) и второ не е ли 2рата молба (тази за защитата), която реално потвърждава заявката, че се явявам на дипломна работа. Мисля, че просто трябва да се иде в Отдел Студенти да се каже, че се отказвам от дипломната и направо да си пусна молбата за държавния.
Винаги бъди себе си!
suletka_
В началото бе словото
Специалност: Социални дейности
Курс: втори

Re: ПОМОЩ!!!

Мнение от suletka_ »

За 1 път прочетох темата ти и ми стана интересно какво стана, оправи ли нещата ?!
И пис али вече magistratura ?!
Публикувай отговор

Обратно към “Административни въпроси”