Въпрос към кандидатстващите с оценка от олимпиада - СПЕШНО!

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Аватар
Thunder_st
В началото бе словото
Специалност: Химия
Курс: трети

Re: Въпрос към кандидатстващите с оценка от олимпиада - СПЕШ

Мнение от Thunder_st »

При мен е абсолютно същото - не съм държал изпит, не участвам в класирането с ДЗИ ... и вече е 24ти и не са го оправили. Дано наистина е грешка, защото ако не е ще бъде пълен абсурд :?
A wise man - half pariah, half messiah...
Химия, III курс
Аватар
mina_k
Пишете, о, братя
Курс: кандидат-студент

Мнение от mina_k »

аз успях да се свържа с тях още вчера ,а и отново днес. от това,което разбрах-все още не са въвели оценките от олимпиадите,затова и няма формирани балове.но нямам обляснения за сгрешени балове! :wink:
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Специалност: Информатика
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

Доколкото знам с оценките от олимпиади се приема отделно, така че успешно представилите се на олимпиади не се съзтезават с другите, следователно мин. балове тях не ги вълнуват. Предполагам, че директно сте си вътре, но не знам по какъв начин/дали това ще бъде отразено в персоналната информация.
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
Аватар
bggashnik
Пишеща машина
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от bggashnik »

Мммм, грешиш. Само лауреатите(т.е. тези с 6.00) заемат места над плановия прием. Тези, които сме с по-ниски от 6.00, си заемаме редовни места ;)
Компютърни науки I курс
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

bggashnik защо ли съм запомнил, че ти си имаш оценка и от кандидат-студентски изпит :scratch: Ти си запознат много добре с КСКто, така че ако имаше някаква промяна с приема от олимпиадите щеше да знаеш, щом не си чул за такава промяна, значи всичко трябва да е по реда му и да няма проблеми (макар че сега не изглежда така). Дано да не ви прецакат :?
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
Аватар
bggashnik
Пишеща машина

Мнение от bggashnik »

Имам си и от изпит, да-5.30. Не е ниска, но я изкарах януари месец и оттогава не съм се готвил по математика, защото дойде после олимпиадата по информатика и там успях по някакъв начин :cheers: Иначе ми се искаше и да изкарам по-висока оценка по математика, ама явно нямах достатъчен стимул :roll: Иначе за КСКто съм запознат, да, все пак от миналата година февруари месец(мисля) вися, все нещо трябва да знам, видях как svetlio.varna, _sonrisa_ и други съзряват, даже и на тях съм помагал :lol: :lol:
Компютърни науки I курс
Аватар
bggashnik
Пишеща машина

Мнение от bggashnik »

Вчера като се обадих, казаха, че до вечерта ще оправят всичко. Днешният ден е преполовен, а още няма промяна. Обаждам се на всички възможни телефони в СУ, но никой не вдига...Някой доброволец от София да отиде на място? :roll:
Компютърни науки I курс
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

bggashnik във ФМИ (както и в други факултети и университети) си търсят най-добрите, а олимпиадите обикновенно са по-трудни от кандидат-студентските изпити, не мисля, че ще прецакат точно вас, не биха искали да изпуснат кандидатите, които в бъдеще биха могли да представят достойно факултета, в олимпиади и съзтезания. Неизвестното е притесняващо, но вашето влизане е и в техен интерес, така че не мисля, че ще имате проблем :D
Аватар
bggashnik
Пишеща машина

Мнение от bggashnik »

Човек, и аз до преди 1 час бях спокоен, но погледни го от тази гледна точка:
Сега е 14:30, работният ден свършва 17:00, а никой не вдига телефоните, даже не съм сигурен, че и има някого на работа :mrgreen: Утре сутринта излиза класирането, и някои хора ще останат некласирани :? Разбира се, и за момента не съм си помислял, че няма да влезна, законът е на моя страна, ако трябва и през Господари на ефира ще минем :lol: Но все пак бих искал всичко да си му е по реда, да няма неточности. Защото каквото и да си говорим сега, това тяхното е пълна липса на безхаберие-"Днеска ще го оправим", а не са го оправили на следващият ден до 14:30...
Компютърни науки I курс
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

На практика, случаят в момента е като да са ти отнели, това което е твое и притеснението е разбираемо. Но това, което можеш да направиш е да се обадиш и да питаш, и тъй като това е точно, което ти се опитваш да направиш, няма какво друго да направиш (не си от София все пак). Ако имаш роднини/приятели от София можеш да помолиш тях, но в противен случай не се ядосвай за нещо, което не зависи от теб.

П.С.: С оценка 5.30 и +40 места в КН, така или иначе си вътре ;)
Аватар
bggashnik
Пишеща машина

Мнение от bggashnik »

Аз на матурата по математика имам 5.98(не мога да чета условия :lol: ), пък и се боря за общежитие, така че колкото повече, толкова повече :mrgreen: Пък и както казах, ако на мен ми стигне и с тази оценка, на други хора няма да им стигне, виж даже Елица не образува бал :shock: Това, което се надявам е, че утре точно преди да излезне класирането, ще поправят всички належащи проблеми :cheers:
Компютърни науки I курс
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

Дам, дано поправят проблема възможно най-скоро. Между другото бала ти за общежитие е: (2 * 5,98 + 3 * 5,30)/ 5 = 5,572. Мин. година мин. бал е бил 5,42, така че изглежда няма да имаш проблеми :D
Аватар
morfei
Форумно зомби

Мнение от morfei »

Ще му вземат оценката 5.50 от олимпиадата, така че бала му за общежитие е много по-голям.
Компютърни науки 1 курс
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

Е, да, но искаж да покажа, че дори и най-лошия случай при него е супер-добър :) Все пак си ги има тези 5.50 и естествчно трябва да ги използва, дано проблемът на кандидатстващите с оценка от олипмпиада се реши скоро..
Аватар
Elitsa Abstract
Да живей словото
Специалност: Молекулярна биология
Курс: трети

Мнение от Elitsa Abstract »

bggashnik написа:Аз на матурата по математика имам 5.98(не мога да чета условия :lol: ), пък и се боря за общежитие, така че колкото повече, толкова повече :mrgreen: Пък и както казах, ако на мен ми стигне и с тази оценка, на други хора няма да им стигне, виж даже Елица не образува бал :shock: Това, което се надявам е, че утре точно преди да излезне класирането, ще поправят всички належащи проблеми :cheers:
Утре не е ли малко късно - те утре трябва да са готови, тогава вече само ще принтирват списъците и ще ги изнасят на Стената на плача до/в Химическия факултет /а и в сайта също/. Проблема трябва да се реши днес, до края на работния ден!
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”