Въпрос към кандидатстващите с оценка от олимпиада - СПЕШНО!
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Thunder_st
- В началото бе словото
- Специалност: Химия
- Курс: трети
Re: Въпрос към кандидатстващите с оценка от олимпиада - СПЕШ
При мен е абсолютно същото - не съм държал изпит, не участвам в класирането с ДЗИ ... и вече е 24ти и не са го оправили. Дано наистина е грешка, защото ако не е ще бъде пълен абсурд 
A wise man - half pariah, half messiah...
Химия, III курс
Химия, III курс
- mina_k
- Пишете, о, братя
- Курс: кандидат-студент
аз успях да се свържа с тях още вчера ,а и отново днес. от това,което разбрах-все още не са въвели оценките от олимпиадите,затова и няма формирани балове.но нямам обляснения за сгрешени балове! 
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Доколкото знам с оценките от олимпиади се приема отделно, така че успешно представилите се на олимпиади не се съзтезават с другите, следователно мин. балове тях не ги вълнуват. Предполагам, че директно сте си вътре, но не знам по какъв начин/дали това ще бъде отразено в персоналната информация.
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
- bggashnik
- Пишеща машина
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Мммм, грешиш. Само лауреатите(т.е. тези с 6.00) заемат места над плановия прием. Тези, които сме с по-ниски от 6.00, си заемаме редовни места 
Компютърни науки I курс
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
bggashnik защо ли съм запомнил, че ти си имаш оценка и от кандидат-студентски изпит
Ти си запознат много добре с КСКто, така че ако имаше някаква промяна с приема от олимпиадите щеше да знаеш, щом не си чул за такава промяна, значи всичко трябва да е по реда му и да няма проблеми (макар че сега не изглежда така). Дано да не ви прецакат 
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
- bggashnik
- Пишеща машина
Имам си и от изпит, да-5.30. Не е ниска, но я изкарах януари месец и оттогава не съм се готвил по математика, защото дойде после олимпиадата по информатика и там успях по някакъв начин
Иначе ми се искаше и да изкарам по-висока оценка по математика, ама явно нямах достатъчен стимул
Иначе за КСКто съм запознат, да, все пак от миналата година февруари месец(мисля) вися, все нещо трябва да знам, видях как svetlio.varna, _sonrisa_ и други съзряват, даже и на тях съм помагал

Компютърни науки I курс
- bggashnik
- Пишеща машина
Вчера като се обадих, казаха, че до вечерта ще оправят всичко. Днешният ден е преполовен, а още няма промяна. Обаждам се на всички възможни телефони в СУ, но никой не вдига...Някой доброволец от София да отиде на място? 
Компютърни науки I курс
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
bggashnik във ФМИ (както и в други факултети и университети) си търсят най-добрите, а олимпиадите обикновенно са по-трудни от кандидат-студентските изпити, не мисля, че ще прецакат точно вас, не биха искали да изпуснат кандидатите, които в бъдеще биха могли да представят достойно факултета, в олимпиади и съзтезания. Неизвестното е притесняващо, но вашето влизане е и в техен интерес, така че не мисля, че ще имате проблем 
- bggashnik
- Пишеща машина
Човек, и аз до преди 1 час бях спокоен, но погледни го от тази гледна точка:
Сега е 14:30, работният ден свършва 17:00, а никой не вдига телефоните, даже не съм сигурен, че и има някого на работа
Утре сутринта излиза класирането, и някои хора ще останат некласирани
Разбира се, и за момента не съм си помислял, че няма да влезна, законът е на моя страна, ако трябва и през Господари на ефира ще минем
Но все пак бих искал всичко да си му е по реда, да няма неточности. Защото каквото и да си говорим сега, това тяхното е пълна липса на безхаберие-"Днеска ще го оправим", а не са го оправили на следващият ден до 14:30...
Сега е 14:30, работният ден свършва 17:00, а никой не вдига телефоните, даже не съм сигурен, че и има някого на работа
Компютърни науки I курс
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
На практика, случаят в момента е като да са ти отнели, това което е твое и притеснението е разбираемо. Но това, което можеш да направиш е да се обадиш и да питаш, и тъй като това е точно, което ти се опитваш да направиш, няма какво друго да направиш (не си от София все пак). Ако имаш роднини/приятели от София можеш да помолиш тях, но в противен случай не се ядосвай за нещо, което не зависи от теб.
П.С.: С оценка 5.30 и +40 места в КН, така или иначе си вътре
П.С.: С оценка 5.30 и +40 места в КН, така или иначе си вътре
- bggashnik
- Пишеща машина
Аз на матурата по математика имам 5.98(не мога да чета условия
), пък и се боря за общежитие, така че колкото повече, толкова повече
Пък и както казах, ако на мен ми стигне и с тази оценка, на други хора няма да им стигне, виж даже Елица не образува бал
Това, което се надявам е, че утре точно преди да излезне класирането, ще поправят всички належащи проблеми 
Компютърни науки I курс
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Дам, дано поправят проблема възможно най-скоро. Между другото бала ти за общежитие е: (2 * 5,98 + 3 * 5,30)/ 5 = 5,572. Мин. година мин. бал е бил 5,42, така че изглежда няма да имаш проблеми 
- morfei
- Форумно зомби
Ще му вземат оценката 5.50 от олимпиадата, така че бала му за общежитие е много по-голям.
Компютърни науки 1 курс
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Е, да, но искаж да покажа, че дори и най-лошия случай при него е супер-добър
Все пак си ги има тези 5.50 и естествчно трябва да ги използва, дано проблемът на кандидатстващите с оценка от олипмпиада се реши скоро..
- Elitsa Abstract
- Да живей словото
- Специалност: Молекулярна биология
- Курс: трети
Утре не е ли малко късно - те утре трябва да са готови, тогава вече само ще принтирват списъците и ще ги изнасят на Стената на плача до/в Химическия факултет /а и в сайта също/. Проблема трябва да се реши днес, до края на работния ден!bggashnik написа:Аз на матурата по математика имам 5.98(не мога да чета условия), пък и се боря за общежитие, така че колкото повече, толкова повече
Пък и както казах, ако на мен ми стигне и с тази оценка, на други хора няма да им стигне, виж даже Елица не образува бал
Това, което се надявам е, че утре точно преди да излезне класирането, ще поправят всички належащи проблеми