Публична администрация
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Публична администрация
Искам да попитам оценка 5 по История стига ли за администрацията и какво точно представлява тази специалност,защото съм я писал като 2-ро желание :p
Re: Публична администрация
нищо лично ,но не ти ли се струва малко късно да си изясняваш сега ,това каква специалност записваш на 2 място,такива като теб имим усещането че се явяват и биват приети само за да са в су,
можеш да прочетеш всичко каквото те интерисува при началната страница-избираш бакалаварски програми и там търсиш твоята специялност
можеш да прочетеш всичко каквото те интерисува при началната страница-избираш бакалаварски програми и там търсиш твоята специялност
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Ако имаш отлични оценки в дипломата - да. Минималните балове от миналата година са 27.00 (ж) и 25.01 (м).
Образователни цели
Учебният план цели да даде на студентите широко разбиране за съвременните социални проблеми и за методите, използвани за тяхното отчитане при разработването на политика и при експертните анализи. Набляга се на усвояването на практически знания и умения за справяне с трудни, противоречиви случаи, които отразяват действителната сложност на социалната реалност.
Професионални цели
Основната цел на програмата е да обезпечи желаещите да работят в обществените служби с нов подход към управлението на обществените дела и да съдейства за създаването на модерно поколение лидери – квалифицирани и решени да поемат управлението на обществената сфера в съответствие с демократичните традиции, надхвърлящи конвенционалните ограничения на силовата политика.
Възможности за реализация и за по-нататъшно развитие
Ефективна професионална реализация в структури на централната, местната и всяка друга администрация.
Конкретно какво ще учиш, можеш да видиш тук
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/f ... /obuchenie
Образователни цели
Учебният план цели да даде на студентите широко разбиране за съвременните социални проблеми и за методите, използвани за тяхното отчитане при разработването на политика и при експертните анализи. Набляга се на усвояването на практически знания и умения за справяне с трудни, противоречиви случаи, които отразяват действителната сложност на социалната реалност.
Професионални цели
Основната цел на програмата е да обезпечи желаещите да работят в обществените служби с нов подход към управлението на обществените дела и да съдейства за създаването на модерно поколение лидери – квалифицирани и решени да поемат управлението на обществената сфера в съответствие с демократичните традиции, надхвърлящи конвенционалните ограничения на силовата политика.
Възможности за реализация и за по-нататъшно развитие
Ефективна професионална реализация в структури на централната, местната и всяка друга администрация.
Конкретно какво ще учиш, можеш да видиш тук
- VelinaShine
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
Между другото таксата е 289лв (годишно), аз си мислех, че е 462 O.o
балът ми е 26.32,надявам се да стигне
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
дали още на първо или трябва да чакам второ класиране,иначе мерси за инфото
- what_is_love
- Драскач
- Курс: трети
Публична администрация е моето 3-то желание.Дълго се колебах кое да пиша на 2-ро - Балканистика или Публична администрация и предпочетох Балканистиката.Ако бях писала ПА на 2-ро желание,сигурно щях да ви бъда колежка 
Най-трудното нещо на този свят е да живееш в него!
ПРАВО- 1-ви поток,3-та група
ПРАВО- 1-ви поток,3-та група
- VelinaShine
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: втори
Приета съм: Публична администрация 
Бъдещите колеги да пишат
Бъдещите колеги да пишат
- svetla_KIRILOVA
- В началото бе словото
и аз съм при вас колеги!!!! ЧЕСТИТО
I have to believe in a world outside my own mind. I have to believe that my actions still have meaning, even if I can't remember them. I have to believe that when my eyes are closed, the world's still there....We all need mirrors to remind ourselves who we are. I'm no different.
- Enigma
- В началото бе словото
Айде, публичните администратори, къде стеееее 
"Никак не се боя,
че ще ме стъпчат.
Отъпканата трева
се превръща в пътека."
Публична администрация, III курс
че ще ме стъпчат.
Отъпканата трева
се превръща в пътека."
Честито колеги :p и аз съм вътре,надявам се да не се разочаровам от специалността
- svetla_KIRILOVA
- В началото бе словото
АЙДЕ ДАВАЙТЕ FB ИЛИ SKYPE,(моя FB е Янислава Кирилова),айде колеги да се запознаем
I have to believe in a world outside my own mind. I have to believe that my actions still have meaning, even if I can't remember them. I have to believe that when my eyes are closed, the world's still there....We all need mirrors to remind ourselves who we are. I'm no different.
- Enigma
- В началото бе словото
FB - Nelly Bogdanova 
"Никак не се боя,
че ще ме стъпчат.
Отъпканата трева
се превръща в пътека."
че ще ме стъпчат.