Въпрос към кандидатстващите с оценка от олимпиада - СПЕШНО!

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Аватар
Elitsa Abstract
Да живей словото
Специалност: Молекулярна биология
Курс: трети

Въпрос към кандидатстващите с оценка от олимпиада - СПЕШНО!

Мнение от Elitsa Abstract »

Какво ви излиза като си въведете данните на този линк http://ksk.uni-sofia.bg/klasirane/ ? На мен ми излиза оценката от дипломата, от матурата, само дето никъде няма оценката от олимпиадата, въпреки че като си подавах документите приложих и служебната бележка от МОН, оставих ги на специалното гише за такива кандидати. Много съм озадачена. :?
Последно промяна от Elitsa Abstract на 22 Юли 2010, 20:26, променено общо 1 път.
Аватар
bggashnik
Пишеща машина
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Re: Въпрос към кандидатстващите с оценка от олимпиада

Мнение от bggashnik »

Абсолютно същият съм като теб, и аз кандидатствам с олимпиада, един приятел и той е като нас ;) Днес звънях в 16:00 да им кажа, пренасочика ме към (02) 9308 466, но даваше заето. Като стане 5 часа, явно им е свършил работният ден, те са затворили телефона, и почна да дава само свободно :lol: :lol: Утре ще им се обадя по-рано и ще им кажа да оправят бала ;) Мисълта ми е да не се притесняваш ;)
Компютърни науки I курс
Аватар
Elitsa Abstract
Да живей словото

Re: Въпрос към кандидатстващите с оценка от олимпиада - СПЕШ

А щом и твоето и на твой приятел е така дали пък не е нормално и на всички да е така, а иначе за балообразуването да си се взема оценката от олимпиадата? То като не е отбелязано нищо /поне аз не съм отбелязвала/, там където беше за оценки от ДЗИ в документите, би трябвало да се подразбира, че ще се ползва оценката от служебната бележка... Е, за всеки случай и аз ще се обадя на този телефон /мерси за него, че си го написал/.
Последно промяна от Elitsa Abstract на 24 Ное 2010, 20:59, променено общо 1 път.
Аватар
bggashnik
Пишеща машина

Мнение от bggashnik »

На никой, който кандидатства с оценка от олимпиада, не е изчислен правилно бала. На мен примерно, ми е взета най-високата оценка от изпитите(5.30), но от оилимпиадата по информатика имам 5.50 и трябва да с нея да имам бал 30(във ФМИ, който има 5.50+, му се счита максимален бал). Та така, утре ще се обадя да оправят проблема ;) Звъни и ти, ако ти вдигна, което ме съмнява :lol: , кажи има и други, едни симпатични момчета, ако може и на тях :mrgreen: :mrgreen:
Компютърни науки I курс
Аватар
Elitsa Abstract
Да живей словото

Много странно как така са объркали на всички или поне на много хора, да не са видели или обърнали внимание на служебните ни бележки е невъзможно т. к. нали нашите документи се събираха отделно. То при мен може да се сбърка наистина т. к. на матурата имам 6,00, а от олимпиадата 5,75 /но коефициентите са различни и по-голямо число се получава от олимпиадата/, ама на теб да ти вземат по-ниската оценка...много странно.
Аватар
Elitsa Abstract
Да живей словото

А между другото аз никъде не видях да ми пише бала колко са го изчислили...Иска ми се да кача снимка на това, което ми излиза, ама не мога, вече не можело да се качват такива файлове във форума http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... =2&t=17751 .
Аватар
Elitsa Abstract
Да живей словото

Ето снимка на това, което ми излиза на мен: http://yfrog.com/f/ja10383621p/
Аватар
bggashnik
Пишеща машина

Мнение от bggashnik »

При твойто е пълна смешка, все едно не образуваш бал. Тъй като нито си оградила, че искаш да кандидатстваш с оценката от ДЗИ, нито имаш оценки от изпити, и сега все едно нямаш бал :lol: :lol: :lol: Досега не съм се сблъсквал с проблеми в СУ, но това е просто нелепо :JC-hysterical: :JC-hysterical: Остава надеждата, че утре ще ми вдигнат телефона и ще оправим проблема :cheers: Наблягам на "вдигнат телефона" :JC-hysterical:
Компютърни науки I курс
Аватар
Elitsa Abstract
Да живей словото

Е, как не образувам бал - тази служебна бележка там в плика за какво е? И за 4-те специалности, които съм написала като желания, бала се образува по следния начин: По избор: І. Изпит с коефициент 3: Биология; ИЛИ ІІ. Матура с коефициент 2,7: Биология и здравно образование. Олимпиада=Изпит - това се знае със сигурност. Аз ако бях оградила, че искам да кандидатствам с оценката от ДЗИ все едно се отказвам от тази от олимпиадата или се получава двусмислица. Поста ти е доста стряскащ за мен "сега все едно нямаш бал", "оставала надежда" - какви са тия паниращи работи, НЕ Е СМЕШНО! :x
Последно промяна от Elitsa Abstract на 24 Ное 2010, 20:59, променено общо 2 пъти.
Аватар
bggashnik
Пишеща машина

Мнение от bggashnik »

Така! Панираш се прекалено много! Както казах, все едно не образуваш бал, тъй като не са се сетили за оценките от олимпиада и за служебните бележки :? В твоята Персонална информация изглежда все едно нямаш бал, но утре ще се обадим и ще оправим всичко, няма за какво да се тревожиш ;) И едно уточнение-ако беше заградила, че искаш да използваш оценката си от матура, нямаше да вземат задължително нея вместо олимпиадата, а щяха да вземат оценката, с която формираш най-голям бал, а това е олимпиадата ;) Разбира се, че сме дали прикачени служебни бележки, доказващи, че имаме нужната оценка от олимпиада, просто те не са го отразили в Персонална информация, което се надявам да направят утре :praying:
Компютърни науки I курс
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Мнение от Etiainen »

Според мен нишо не ви се показва в ПИ просто защото там няма графа "оценка от олимпиада" по подразбиране. В добрия вариант, ще ви класират въпреки че ви пише глупости в персоналната информация, но в лошия вариант става лошо, така да се каже :lol: . Затова им звъннете пак утре, току виж са ви казали как трябва да бъде.
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
Аватар
bggashnik
Пишеща машина

Мнение от bggashnik »

Да, няма графа оценка от олимпиада, ама поне да ми пишеше бал 30.00, а не 27.86 :lol: После като пуснат компютъра, той сравнява настоящият бал и минималният в специалността, а моят бал не е 30.00 :? Както и да е, аз съм оптимист, че утре ще го оправят :mrgreen:
Компютърни науки I курс
Аватар
Elitsa Abstract
Да живей словото

Etiainen, точно заради този лош вариант, за който намеквате и двамата, се притеснявам...макар че не вярвам да е възможно...
Последно промяна от Elitsa Abstract на 24 Ное 2010, 20:59, променено общо 1 път.
Аватар
Elitsa Abstract
Да живей словото

bggashnik, къде точно ти пише бал? И кое друго ти е по-различно в резултата всъщност? По-точно с какво моя е различен? :?
Аватар
bggashnik
Пишеща машина

Мнение от bggashnik »

Изображение
Всичко друго ми е същото(е, естествено вместо биология ми е математика, в биологията ме няма хич :lol: )
Компютърни науки I курс
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”