Проблем с персоналната информация
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
noobsaibot
- В началото бе словото
Проблем с персоналната информация
Здравейте. Не вярвам проблема да има реален негативен ефект, но все пак ме притеснява. Понеже се записах на два пъти за различни изпити от КСК 2010, имам два входящи номера. Влизайки с първия в персоналната информация / http://ksk.uni-sofia.bg / няма никакви проблеми. Но влизайки с втория, в горния десен ъгъл изписва ЕГН, различно от моето(последните 4 цифри - сходни са, но са различни), въпреки че влизам с моето. Освен това отдолу ми изписва брой/процент жени получили повече/колкото мен на въпросния изпит. Не знам дали просто автоматичната информация е дала накъсо или е грешка на бързите пръстчета на някой оператор, но ще се радвам, ако има начин да бъде оправено. Надявам се също, че тази персонална информация не оказва влияние върху класирането, а само тази, която съм попълнил на хартия при подаването на документите. 
Re: Проблем с персоналната информация
Има си тема по тоя въпрос.. не само на теб ти е тоя проблем .. на всички е ( е може би не същия но подобни) .. преди 25-ти нищо няма да намерите там.. аз примерно още не съм го и отварял 
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
-
noobsaibot
- В началото бе словото
Прегледах другите теми, виждам, че и там си оставил своята следа
Малко по-различен е проблемът при другите, но все пак благодаря.
noobsaibot,най-добре се обади на Учебен отдел (9308466) щом ти изписва егн,различно от твоето..мен също това би ме притеснило.Дано всичко е наред : )
- Morgenrot
- Пишете, о, братя
- Специалност: .
- Курс: четвърти
Абе в персонална информация се влиза като попълниш входящ номер и ЕГН.
Според мен не е възможно да попълниш собственото си ЕГН, а да ти се отвори страницата на друг, ЕГН е вид гаранция
- щом си въвел собствения си ЕГН, значи това е твоята страничка за персонална информация.
Затова не би трябвало да ти показва грешно написан ЕГН. (защото ти все пак вече си го въвел, вътре си и това е някакъв знак, че си на прав път). Единственият начин да има нещо такова, е ако служителите въвеждат ЕГН на кандидатите по два пъти.. веднъж за вход, веднъж като информация в страничката.. ии да, може и да са сбъркали.
А положил ли си изпитите, които ти показва там ???
Защото ако и тук има разминаване, явно е нещо повече от техническа грешка.
ПП: Послушай joshwink
Според мен не е възможно да попълниш собственото си ЕГН, а да ти се отвори страницата на друг, ЕГН е вид гаранция
- щом си въвел собствения си ЕГН, значи това е твоята страничка за персонална информация.
Затова не би трябвало да ти показва грешно написан ЕГН. (защото ти все пак вече си го въвел, вътре си и това е някакъв знак, че си на прав път). Единственият начин да има нещо такова, е ако служителите въвеждат ЕГН на кандидатите по два пъти.. веднъж за вход, веднъж като информация в страничката.. ии да, може и да са сбъркали.
А положил ли си изпитите, които ти показва там ???
Защото ако и тук има разминаване, явно е нещо повече от техническа грешка.
ПП: Послушай joshwink
Пейте, развратници, таз' тъжна песен,
родена от слънцето в устата на змея.
В нея аз плача за плъха обесен,
увиснал грозно на полилея..
родена от слънцето в устата на змея.
В нея аз плача за плъха обесен,
увиснал грозно на полилея..
-
nelliot
- В началото бе словото
- Специалност: право
- Курс: кандидат-студент
ЗДРАВЕЙ , понеже и при мен се появи проблем в "персонална информация" искам да споделя .Ходих до учебен отдел и от там ми казаха ,че на 25.07. щели да въведат резултатите и ще поправят евентуалните пропуски и грешки, а иначе сега нямали достъп до системата . Нещо, май не вярвам и се притеснавам. Пиши ако са ти оправили объркването и как. Благодаря ,предварително!noobsaibot написа:Здравейте. Не вярвам проблема да има реален негативен ефект, но все пак ме притеснява. Понеже се записах на два пъти за различни изпити от КСК 2010, имам два входящи номера. Влизайки с първия в персоналната информация / http://ksk.uni-sofia.bg / няма никакви проблеми. Но влизайки с втория, в горния десен ъгъл изписва ЕГН, различно от моето(последните 4 цифри - сходни са, но са различни), въпреки че влизам с моето. Освен това отдолу ми изписва брой/процент жени получили повече/колкото мен на въпросния изпит. Не знам дали просто автоматичната информация е дала накъсо или е грешка на бързите пръстчета на някой оператор, но ще се радвам, ако има начин да бъде оправено. Надявам се също, че тази персонална информация не оказва влияние върху класирането, а само тази, която съм попълнил на хартия при подаването на документите.
Седнали са да ви лъжат .. понеже им е скучно и няма какво да правят по цял ден ..
каквото са ти казали значи това е .. ВСИЧКИ имат проблем с тая информация в колко още теми трябва да се каже ??!?
каквото са ти казали значи това е .. ВСИЧКИ имат проблем с тая информация в колко още теми трябва да се каже ??!?
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
маста'с гууд , маста'с ауа френд 
Здравейте,
хм, и аз имам малък проблем...относно балообразуването. Като си смятам бала си взимам оценката от дипломата по български език, която за 4-те години е 5,50.., а те са ми сметнали бала с оценката от матурата, която е 5,07, при положение, че си пише ясно, че от матурата оценката НЕ се зачита при балообразуване. Логично, като попълвах документите не съм писала да се вземат предвид оценките ми, тъй като са по-ниски.
Силно се надявам да е някаква грешка, защото съм на кантар и няколко стотни могат да бъдат от особена важност.
хм, и аз имам малък проблем...относно балообразуването. Като си смятам бала си взимам оценката от дипломата по български език, която за 4-те години е 5,50.., а те са ми сметнали бала с оценката от матурата, която е 5,07, при положение, че си пише ясно, че от матурата оценката НЕ се зачита при балообразуване. Логично, като попълвах документите не съм писала да се вземат предвид оценките ми, тъй като са по-ниски.
Силно се надявам да е някаква грешка, защото съм на кантар и няколко стотни могат да бъдат от особена важност.
- Кристиян
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Обратна връзка:
И аз съм на същото положение, тъй като мойта оценка от дипломата по Английски ми е 6.00 и съм я вписал за оценка към Славянски Филологии, дано са направили грешка!
Миналата година си я вписвах като балообразуваща, а не с матуритетната оценка 
Всъщност ясно пише, че оценката от матурата замества тази от дипломата... Без значение по-висока или по-ниска е. 
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
не го пише...пише "Зачита се за оценка от съответния конкурсен изпит при балообразуване" и под него ми пише НЕ и НЕ.
Къде го пише ясно?, даже напротив, навсякъде по справочници и прочее пише или едната или другата. Съответно ти си избираш, аз не съм писала да ми взимат оценката от матурата.
Къде го пише ясно?, даже напротив, навсякъде по справочници и прочее пише или едната или другата. Съответно ти си избираш, аз не съм писала да ми взимат оценката от матурата.
- Кристиян
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Обратна връзка:
И аз съм направил същото, много добре знам какво е положението, де
Но, според мен ще е най-добре да им се обадя и да ги питам дали наистина са сгрешили, за което се надявам силно! 
- bggashnik
- Пишеща машина
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Има разлика дали кандидатстваш с матура или с изпит. Винаги оценката от матурата замества тази от задължителната подготовка(през годините)
Компютърни науки I курс