[КСК 2010] Журналистика vol.2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2010] Журналистика vol.2
Аз не съм ходила на курсовете им имам 5,25. Затова съм склонна да мисля, че няма никаква конспирация. Добра оценка получава всяко добре аргументирано и структурирано есе.
Радост, свобода, щастие и смях !
- bggashnik
- Пишеща машина
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Тук въпросът е дали някое не добре аргументирано есе получава добра оценка само защото човекът е използвал "уговорени" думички 
Компютърни науки I курс
- emotikonka
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика
tedipr написа:Аз не съм ходила на курсовете им имам 5,25. Затова съм склонна да мисля, че няма никаква конспирация. Добра оценка получава всяко добре аргументирано и структурирано есе.
И аз съм на същото мнение, защото съм ходила два пъти на курсовете (тая и мин година) и имам 3.25 =]
Impossible is Nothing !
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
Може да не си използвала думите(или пък да си използвала дума за 3) 
Компютърни науки 1 курс
- emotikonka
- В началото бе словото
morfei написа:Може да не си използвала думите(или пък да си използвала дума за 3)
Знаех си, че в думичките е проблема
Impossible is Nothing !
ами браво на тебtedipr написа:Аз не съм ходила на курсовете им имам 5,25. Затова съм склонна да мисля, че няма никаква конспирация. Добра оценка получава всяко добре аргументирано и структурирано есе.
morfei написа:Може да не си използвала думите(или пък да си използвала дума за 3)
-
angeloff
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Тва са глупости. Знам за курса за две 3.00 и една 3.25, една четворка.The_iMMortal_f написа:^ ама разбира се....
Ти си сигурно петия човек, който казва че е ходил на курсовете им ... От тях по-малка оценка от 4,88 не чух.. Смятайте, батки, далавера си е да им ходиш на интензивнуту курсчи ... И аз се чудя що имам 4,00Успех
Няма нито кодови думи, нито нищо. Като видиш какви психопати те оценяват, започваш и ти да мислиш като тях. Твай. Няма някаква формула или нещо тайно и скрито покрито. Половината от курса не влизат, коментирайте това, конспиратори!
Аз имам 5.50, щото съм гений
Журналистика /редовно/ 1. курс
- The_iMMortal_f
- Паисий
- Курс: друг
^ Ама айде моля ти се, че не ми се изгрубява. Важното е , че са ходили на КУРсовете. НА мен примера ми беше пресен.На първия изпит видях една от моето даскало, която беше ходила на тез измислици и ей така от нямане какво да си кажем я питам "Кфо мислиш, че ще се падне" и тя каза "Дупки" .. СТранно, Уау , но темата беше абсолютно същата и понеже седнахме една до друга ясно можех да чета в листа и поредица от сложни думи , които аз самата трудно бих си обяснила значението им.Имам и други познати, но не ми се коментира. Все пак живеем в България.Не искам да бъда разбрана погрешно.Аз съм си абсолютно удовлетворена от оценката си и не ламтя за повече и съм далеч от превземски изказвания от сорта на " имам 5,50 ще ми стигне нали? " Просто изказвам позицията си, че имаш ли поне малко дар слово и със съвсем малко насоки срещу 300 лева си осигуряваш място в Sofia University .
Със здраве 
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
- Summer_Girl
- В началото бе словото
- Курс: втори
Не съм напълно съгласна. Курсовете помагат да изградиш по-ясно тезата си за есето и да разгърнеш още повече потенциала си, но не мисля, че който ходи на курс и приема във ФЖМК му е в кърпа вързан
А и със сигурност темите, които се падат не изтичат на уроците... Например на моя курс имахме пробен изпит
Темата, която ни се падна бе "Криза и оцеляване"... Нищо общо с "Ние или те" или някоя от контролните теми 
"Said a wise man: life is a chessboard of nights and days. Where God, using men as his pawns, plays. Hither and thither moves, and checkmate, and slays, and one by one he places them back in the box. For each pawn has its fate, as does each player, as does God. Fate will be met."
Стегнете се. Световната конспирация на курса не съществува. Всичко е до общо култура, оригиналност и късмет.
-
angeloff
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Темата беше "Страхувате ли се от бедните"Summer_Girl написа:Не съм напълно съгласна. Курсовете помагат да изградиш по-ясно тезата си за есето и да разгърнеш още повече потенциала си, но не мисля, че който ходи на курс и приема във ФЖМК му е в кърпа вързанА и със сигурност темите, които се падат не изтичат на уроците... Например на моя курс имахме пробен изпит
Темата, която ни се падна бе "Криза и оцеляване"... Нищо общо с "Ние или те" или някоя от контролните теми
- Summer_Girl
- В началото бе словото
Ти на кой точно курс си бил? Защото на моя курс ( 14 - 18.06.2010) се падна точно "Криза и оцеляване"angeloff написа:Темата беше "Страхувате ли се от бедните"Summer_Girl написа:Не съм напълно съгласна. Курсовете помагат да изградиш по-ясно тезата си за есето и да разгърнеш още повече потенциала си, но не мисля, че който ходи на курс и приема във ФЖМК му е в кърпа вързанА и със сигурност темите, които се падат не изтичат на уроците... Например на моя курс имахме пробен изпит
"Said a wise man: life is a chessboard of nights and days. Where God, using men as his pawns, plays. Hither and thither moves, and checkmate, and slays, and one by one he places them back in the box. For each pawn has its fate, as does each player, as does God. Fate will be met."
- tender disaster
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Няма какво да допълня...dobro_n написа:Стегнете се. Световната конспирация на курса не съществува. Всичко е до общо култура, оригиналност и късмет.
Аз също не ходих на курс, не съм дала дори и 1 стотинка за уроци и консултации, но ценката ми е доста висока. А това с 'думичките'...
-
angeloff
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Организирания от СУSummer_Girl написа:Ти на кой точно курс си бил? Защото на моя курс ( 14 - 18.06.2010) се падна точно "Криза и оцеляване"
- Summer_Girl
- В началото бе словото
Аз също имам предвид курс, организиран от ФЖМК на СУangeloff написа:Организирания от СУSummer_Girl написа:Ти на кой точно курс си бил? Защото на моя курс ( 14 - 18.06.2010) се падна точно "Криза и оцеляване"с преподаватели - проверяващите на изпита.