[КСК 2010] Журналистика vol.2

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
tedipr
В началото бе словото

Re: [КСК 2010] Журналистика vol.2

Мнение от tedipr »

Аз не съм ходила на курсовете им имам 5,25. Затова съм склонна да мисля, че няма никаква конспирация. Добра оценка получава всяко добре аргументирано и структурирано есе.
Радост, свобода, щастие и смях !
Аватар
bggashnik
Пишеща машина
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от bggashnik »

Тук въпросът е дали някое не добре аргументирано есе получава добра оценка само защото човекът е използвал "уговорени" думички :roll:
Компютърни науки I курс
Аватар
emotikonka
В началото бе словото
Специалност: Журналистика

Мнение от emotikonka »

tedipr написа:Аз не съм ходила на курсовете им имам 5,25. Затова съм склонна да мисля, че няма никаква конспирация. Добра оценка получава всяко добре аргументирано и структурирано есе.

И аз съм на същото мнение, защото съм ходила два пъти на курсовете (тая и мин година) и имам 3.25 =]
Impossible is Nothing !
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки

Мнение от morfei »

Може да не си използвала думите(или пък да си използвала дума за 3) :lol:
Компютърни науки 1 курс
Аватар
emotikonka
В началото бе словото

Мнение от emotikonka »

morfei написа:Може да не си използвала думите(или пък да си използвала дума за 3) :lol:

Знаех си, че в думичките е проблема :lol:
Impossible is Nothing !
Аватар
firehand
В началото бе словото

Мнение от firehand »

tedipr написа:Аз не съм ходила на курсовете им имам 5,25. Затова съм склонна да мисля, че няма никаква конспирация. Добра оценка получава всяко добре аргументирано и структурирано есе.
ами браво на теб :) може би есето ти е било много добро :cheers: а може също така да си нацелила една от "кодовите" думи :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
morfei написа:Може да не си използвала думите(или пък да си използвала дума за 3) :lol:
:mrgreen: не си показала, че си била на курсовете
angeloff
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от angeloff »

The_iMMortal_f написа:^ ама разбира се....
Ти си сигурно петия човек, който казва че е ходил на курсовете им ... От тях по-малка оценка от 4,88 не чух.. Смятайте, батки, далавера си е да им ходиш на интензивнуту курсчи ... И аз се чудя що имам 4,00 :) Успех :)
Тва са глупости. Знам за курса за две 3.00 и една 3.25, една четворка.

Няма нито кодови думи, нито нищо. Като видиш какви психопати те оценяват, започваш и ти да мислиш като тях. Твай. Няма някаква формула или нещо тайно и скрито покрито. Половината от курса не влизат, коментирайте това, конспиратори!

Аз имам 5.50, щото съм гений :flower:
Журналистика /редовно/ 1. курс
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий
Курс: друг

Мнение от The_iMMortal_f »

^ Ама айде моля ти се, че не ми се изгрубява. Важното е , че са ходили на КУРсовете. НА мен примера ми беше пресен.На първия изпит видях една от моето даскало, която беше ходила на тез измислици и ей така от нямане какво да си кажем я питам "Кфо мислиш, че ще се падне" и тя каза "Дупки" .. СТранно, Уау , но темата беше абсолютно същата и понеже седнахме една до друга ясно можех да чета в листа и поредица от сложни думи , които аз самата трудно бих си обяснила значението им.Имам и други познати, но не ми се коментира. Все пак живеем в България.Не искам да бъда разбрана погрешно.Аз съм си абсолютно удовлетворена от оценката си и не ламтя за повече и съм далеч от превземски изказвания от сорта на " имам 5,50 ще ми стигне нали? " Просто изказвам позицията си, че имаш ли поне малко дар слово и със съвсем малко насоки срещу 300 лева си осигуряваш място в Sofia University . :) Със здраве :)
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Аватар
Summer_Girl
В началото бе словото
Курс: втори

Мнение от Summer_Girl »

Не съм напълно съгласна. Курсовете помагат да изградиш по-ясно тезата си за есето и да разгърнеш още повече потенциала си, но не мисля, че който ходи на курс и приема във ФЖМК му е в кърпа вързан :) А и със сигурност темите, които се падат не изтичат на уроците... Например на моя курс имахме пробен изпит :) Темата, която ни се падна бе "Криза и оцеляване"... Нищо общо с "Ние или те" или някоя от контролните теми :)
"Said a wise man: life is a chessboard of nights and days. Where God, using men as his pawns, plays. Hither and thither moves, and checkmate, and slays, and one by one he places them back in the box. For each pawn has its fate, as does each player, as does God. Fate will be met."
dobro_n
В началото бе словото

Мнение от dobro_n »

Стегнете се. Световната конспирация на курса не съществува. Всичко е до общо култура, оригиналност и късмет.
angeloff
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от angeloff »

Summer_Girl написа:Не съм напълно съгласна. Курсовете помагат да изградиш по-ясно тезата си за есето и да разгърнеш още повече потенциала си, но не мисля, че който ходи на курс и приема във ФЖМК му е в кърпа вързан :) А и със сигурност темите, които се падат не изтичат на уроците... Например на моя курс имахме пробен изпит :) Темата, която ни се падна бе "Криза и оцеляване"... Нищо общо с "Ние или те" или някоя от контролните теми :)
Темата беше "Страхувате ли се от бедните" :scratch:
Аватар
Summer_Girl
В началото бе словото

Мнение от Summer_Girl »

angeloff написа:
Summer_Girl написа:Не съм напълно съгласна. Курсовете помагат да изградиш по-ясно тезата си за есето и да разгърнеш още повече потенциала си, но не мисля, че който ходи на курс и приема във ФЖМК му е в кърпа вързан :) А и със сигурност темите, които се падат не изтичат на уроците... Например на моя курс имахме пробен изпит :) Темата, която ни се падна бе "Криза и оцеляване"... Нищо общо с "Ние или те" или някоя от контролните теми :)
Темата беше "Страхувате ли се от бедните" :scratch:
Ти на кой точно курс си бил? Защото на моя курс ( 14 - 18.06.2010) се падна точно "Криза и оцеляване" :rr:
"Said a wise man: life is a chessboard of nights and days. Where God, using men as his pawns, plays. Hither and thither moves, and checkmate, and slays, and one by one he places them back in the box. For each pawn has its fate, as does each player, as does God. Fate will be met."
Аватар
tender disaster
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от tender disaster »

dobro_n написа:Стегнете се. Световната конспирация на курса не съществува. Всичко е до общо култура, оригиналност и късмет.
Няма какво да допълня...
Аз също не ходих на курс, не съм дала дори и 1 стотинка за уроци и консултации, но ценката ми е доста висока. А това с 'думичките'... :lol: :D
angeloff
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от angeloff »

Summer_Girl написа:Ти на кой точно курс си бил? Защото на моя курс ( 14 - 18.06.2010) се падна точно "Криза и оцеляване" :rr:
Организирания от СУ :scratch: с преподаватели - проверяващите на изпита.
Аватар
Summer_Girl
В началото бе словото

Мнение от Summer_Girl »

angeloff написа:
Summer_Girl написа:Ти на кой точно курс си бил? Защото на моя курс ( 14 - 18.06.2010) се падна точно "Криза и оцеляване" :rr:
Организирания от СУ :scratch: с преподаватели - проверяващите на изпита.
Аз също имам предвид курс, организиран от ФЖМК на СУ :) Явно ти си бил на този преди предварителния изпит :flower:
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”